עבור לתוכן

הסחבת במכס פשוט מדהימה כל פעם מחדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתקשר לדואר ולשאול..אם זה לא אצלם זה במכס.

פורסם

אם זה במכס אכלתי אותה? זה יכול לקחת עכשיו שבועות עד שזה יגיע אליי?

פורסם
  • מחבר

לא, לוודא דווקא. פשוט יש חבילות עם מס' מעקב שאוטומטית חייבות לעבור במכס סינון מוקפד יותר. זה לא אומר בהכרח שתצטרך לשלם.

פורסם

שמעתי על מקרה שהמכס עיכב חבילה מPPCS בטענה שמדובר בחלקים לרכב ויש צורך באישור משרד התחבורה :bash: .

HBK - רק לו זה יכול לקרות LOL

לי המכס רושם - "מקרר מים" על הטופס. :D

פורסם
  • מחבר

סוף סוף התעדכן! רשום שהחבילה מועברת לסניף דואר הקרוב למסירה לנמען. =]

פורסם

גם לי התעדכן בדואר ישראל! כתוב: "דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בירושלים תאריך 13/12/2012 ונוכח מידותיו ו/או משקלו, יועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם".

יש מצב שזה יגיע עוד היום?

פורסם

איזה זוג חפרנים. על עיקוב של שבוע פתחו דיון. :) כנראה אף פעם לא יצא לכם שמוצר שהזמנתם נתקע במכס חודש עד חודש וחצי לפני שיועילו בטובם לבדוק אותו. :lol:

פורסם

^^ :lol:

גם לי התעדכן בדואר ישראל! כתוב: "דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בירושלים תאריך 13/12/2012 ונוכח מידותיו ו/או משקלו, יועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם".

יש מצב שזה יגיע עוד היום?

לדואר השכונתי שלך - לא.

אם אתה רוצה - בתיאום מראש אתה יכול ללכת ולאסוף את החבילה מהדואר המרכזי (כך אני הייתי עושה בחבילות דחופות - ובמידת הצורך מתעמת עם המוכסים במקום) שנמצא במרכז שטנר בגבעת שאול.

אם אתה הולך שים לב שאתה צריך להכנס פנימה לתוך המכס ולא להתייבש בסניף עצמו.

כשאתה בתוך המכס - פנה שמאלה ושם יש דלפק.

שוב - אתה חייב לדבר איתם מראש כדי שישימו את החבילה שלך בצד, ולא יניידו אותה ל"שק" של הסניף שלך, אם השק יהיה סגור הם לא יטפלו בך.

פורסם

זאת אומרת שהחבילה עוד יכולה להיתקע שם במכס ואצטרך לשלם מיסים?

אעדיף כבר לחכות שזה יגיע לדואר השכונתי. זה בטח יגיע במהלך השבוע הבא לא?

פורסם
  • מחבר

איזה זוג חפרנים. על עיקוב של שבוע פתחו דיון. :) כנראה אף פעם לא יצא לכם שמוצר שהזמנתם נתקע במכס חודש עד חודש וחצי לפני שיועילו בטובם לבדוק אותו. :lol:

האמת, שהפעם הקדימו קצת. נראה מתי יגיע הספח מהדואר.

פורסם

אני רוצה לראות עדכון!

ולכן, ברגע שאתה רואה שהסטטוס אומר לך שהחבילה בסניף שלך - אל תחכה לספח.

פשוט לך וקח את החבילה עם המספר חבילה ותעודה מזהה.

הם שולחים לך את הספח בד"כ יום למחרת , לאחר קליטת החבילות היומיות (יש מקרים חריגים שהם יודעים כבר מה הם מקבלים והם שולחים את הספח ורושמים עליו מתי להגיע)

פורסם
  • מחבר

עוד מעט אני הולך לבדוק את התיבת דואר אז נראה. יום חמישי היום אז אפשר להגיע לדואר אחה"צ לאסוף את זה. פעם שעברה, באותו יום ששמו לי את הספח בתיבה, החבילה כבר הייתה בסניף.

פורסם

חח מזכיר לי שתמיד שהייתי מקבל משלוחים עם UPS מחו"ל באופן מסתורי הם היו מגיעים ביום שישי לנתב"ג ואז אני צריך לשלם שורה של מיסים החל מדמי אחסון דרך דמי שחרור בואך מע"מ ומכס ושאר עמלות מגוכחות.

פורסם
  • מחבר

בסוף קיבלתי את המשלוח ביום שישי. עבר בלי תקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים