עבור לתוכן

ספרים שלדעתכם כל אחד צריך לקרוא

Featured Replies

פורסם

מדע vs ספרות זה המדע vs דת החדש ;)

אמרו לי שהספרים של סיימון סינג (סודות ההצפנה, המשפט האחרון של פרמה) מאוד מומלצים. מישהו יכול לאשר?

• תגובות 87
  • צפיות 18.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה!

פורסם

אל תשכח גם את "המפץ הגדול" (אמנם אותו לא קראתי ואת שני האחרים כן, אבל שמעתי עליו גם דברים טובים).

פורסם

הספר הבא שלי הוא ללא ספק "אשר גדל באך" שאמור להיות יצירת מופת.

פורסם

^

המלצות לספרי מדע? או שלדתעך מדע יותר מדהים מספרות אז לדעתי לא...

לא טענתי שהמדע יותר מדהים מהספרות, אלא כמו הספרות.

כמו שאין גבול לדמיון האנושי גם אין גבול למה שגילנו, אנו מגלים ועוד נגלה בעתיד.

פורסם

המליצו לי על הספרים של Terry Pratchett, לא קראתי כי אני עצלן ששייך לדור האינטרנט :P.

ובלי קשר, שאלה newbie-ת לאנשים שלהזיז את העיניים מצד לצד איננה פעולה מאומצת עבורם, איך לעזעזל ספר יכול לשנות צורת חשיבה או תפיסת עולם? כבר קראתי ספרים שריתקו אותי מאוד, ספרים שהעלילה שלהם מאוד קסמה לי, וגם קצת הצחיקו אותי, אבל איך טקסט כתוב יכול להשפיע על בנאדם בצורה כזאת? אני מרגיש כאילו יש לי חור עצום בהשכלה :nixweiss:.

פורסם

המליצו לי על הספרים של Terry Pratchett, לא קראתי כי אני עצלן ששייך לדור האינטרנט :P .

פראצ'ט הוא גאון, אבל לא יודע אם תאהב ותבין אם לא קראת קצת פנטזיה. נתתי למספר אנשים לקרוא ואף אחד מהם לא התחבר...

ובלי קשר, שאלה newbie-ת לאנשים שלהזיז את העיניים מצד לצד איננה פעולה מאומצת עבורם, איך לעזעזל ספר יכול לשנות צורת חשיבה או תפיסת עולם? כבר קראתי ספרים שריתקו אותי מאוד, ספרים שהעלילה שלהם מאוד קסמה לי, וגם קצת הצחיקו אותי, אבל איך טקסט כתוב יכול להשפיע על בנאדם בצורה כזאת? אני מרגיש כאילו יש לי חור עצום בהשכלה :nixweiss: .

עזוב NEWBIE-ית, אני קורא (טוב ,קראתי) המון. אין לי מושג על מה אנשים מדברים.

יש ספרים מעניינים או רעיונות שגורמים לך להרהר, אבל נראה לי כולם מגזימים פה בטירוף.

פורסם

כנראה שעם כל ה"המון" ספרים שקראת, לא קראת מספיק...

פורסם

המליצו לי על הספרים של Terry Pratchett, לא קראתי כי אני עצלן ששייך לדור האינטרנט :P .

ובלי קשר, שאלה newbie-ת לאנשים שלהזיז את העיניים מצד לצד איננה פעולה מאומצת עבורם, איך לעזעזל ספר יכול לשנות צורת חשיבה או תפיסת עולם? כבר קראתי ספרים שריתקו אותי מאוד, ספרים שהעלילה שלהם מאוד קסמה לי, וגם קצת הצחיקו אותי, אבל איך טקסט כתוב יכול להשפיע על בנאדם בצורה כזאת? אני מרגיש כאילו יש לי חור עצום בהשכלה :nixweiss: .

איך טקסט יכול להשפיע על בנאדם בצורה כזו? תחשוב על כל הקומוניסטים שהושפעו מכתבי מרקס-אנגלס. או מן הצד השני, על האבות המייסדים של ארה"ב שהשאירו אחריהם שובל טקסטואלי בכיוון ההפוך. וכמובן - התנ"ך. גם טקסט משפיע ביותר ומעצב.

אתה רוצה לומר שנולדת עם השקפת עולם מסויימת, שאינה נסמכת על דבר ולא השתנתה/התחזקה/התעצבה בעקבות דברים שקראת/ראית? זה מאוד מוזר.

פורסם

מרד הנפילים - ספר מוכר אין מה לפרט.

מיליון רסיסים.

הארי פוטר - כולם.

אם יש גן עדן.

ביקור אחרון במוסקבה.

המוסד.

הילד הלא נכון - לא חובה אבל ממש אהבתי אותו.

פורסם
  • מחבר

^

מרד הנפילים. אני כל כך, כל כך, כל כך רוצה לקרוא אותו. אבל השמוע אומר שהוא קרוב ל 1100 עמודים. ולכן יש לי עוד ספרים לפניו.

הארי פוטר לדעתי מתאים לגיל מסויים. לצערי קשה לי לחשוב שאני אהנה ממנו בגיל שלי וגם בגלל שראיתי את כל הסרטים.

תודה רבה לכולם!

פורסם

לפני מרד הנפילים נסה אולי את כמעיין המתגבר - בדיוק יצא גם במהדורה חדשה

פורסם

הארי פוטר לדעתי מתאים לגיל מסויים. לצערי קשה לי לחשוב שאני אהנה ממנו בגיל שלי וגם בגלל שראיתי את כל הסרטים.

מי שאוהב מד"ב אוהב אותו בכל גיל ;).

פורסם

הארי פוטר זה ממש לא מד"ב. במקרה הטוב זו פנטזיה ברמה הכי נמוכה שיש.

מרד הנפילים. אני כל כך, כל כך, כל כך רוצה לקרוא אותו.

תן לי לסכם לך אותו:

aynranddouchebag.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים