עבור לתוכן

שוב בבזק בינלאומי עם הוט איטיות ב TORRENT ופינגים גבוהים

Featured Replies

פורסם

הבוקר היו שיבושים בגלישה בכלל - אבל לדעתי זה בגלל עבודות אזוריות שנמשכות כבר כמה חודשים..

על מעבר ל NGN אין מה לדבר כי הם לא יכלו להתחייב למהירות יציבה מעל 20 מגה..

• תגובות 142
  • צפיות 17.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אצלי יש בעיות.

30 מגה ולרוב מגיע לי רק ל 20 מגה.

בזק בינלאומי כבר לא כמו פעם.

אני חושב לעבור ל Fast

פורסם
  • מחבר

גם אצלי יש בעיות.

אני חושב לעבור ל Fast

אז עדיין יש בעיות ? תשתית הוט + בזק בינלאומי, כבר חשבתי להתקשר לברר מה קורה.

פורסם

הבנתי שזה הגיע לדרגים גבוהים בין 014 להוט

אני כן מרגיש שיפור משמעותי ב skype - לא יצא לי לבדוק הורדות

פורסם

גם אצלי יש בעיות.

אני חושב לעבור ל Fast

אולי זה יעניין אותך, http://www.qsubs.org/index.php?showtopic=55271

פורסם

תשתית בזק + בזק בינלאומי - איטיות נוראה בהורדות טורנטים בערך בשלושה ימים האחרונים. אני ב-15M, ובמקום הורדות שהיו במקסימום רוחב פס עד עכשיו, פתאום הורדות ב-1M בקושי, אם בכלל.

בדיקות בספידטסט והורדות מהאינטרנט מראות שהכל תקין, הבעיה נראית רק כבעיה עם הטורנטים.

יש למישהו עצה?

פורסם

להקפיא מנוי ולעבור חברה.

פורסם

איך אני מוודא שהבעיה בספק?

פורסם

כבר עשית זאת.

תשתית בזק + בזק בינלאומי - איטיות נוראה בהורדות טורנטים בערך בשלושה ימים האחרונים. אני ב-15M, ובמקום הורדות שהיו במקסימום רוחב פס עד עכשיו, פתאום הורדות ב-1M בקושי, אם בכלל.

בדיקות בספידטסט והורדות מהאינטרנט מראות שהכל תקין, הבעיה נראית רק כבעיה עם הטורנטים.

יש למישהו עצה?

פורסם
  • מחבר

יש למישהו עצה?

נו באמת, אני עשיתי כל בדיקה אפשרית ב 4 הדפים האחרונים ואתה שואל מה אפשר לעשות ?? אתה לא רציני, אבל שוב סוף סוף קיבלנו אינדיקציה שגם לקוחות תשתית בזק מקבלים את המהירות הזאת, הגענו למסקנה חד משמעית, זאת לא תקלה אלא איטיות מכוונת עקב שבזק לא משלמים להוט בגלל שהם עושים PILOT של שרתי MPLS אצלהם וכנראה זה יעבוד תקין אחרי 3-5 חודשים או שפשוט בא להם לעשות תקלה מסויימת כי פשוט בא להם.

פורסם

מכיוון שזה קורה גם לתשתית שמחוברים דרך בזק אז לא בטוח שזה קשור ל MPLS

פורסם
  • מחבר

מכיוון שזה קורה גם לתשתית שמחוברים דרך בזק אז לא בטוח שזה קשור ל MPLS

שוב, בכללי כמו שאמרתי אם אתה בתשתית בזק ואין לך גיימר אז לצערי אל תצפה לקבל הרבה, זה בעיקרון כמו MPLS של הוט עם הגבלות מההתחלה.

אם אתה בתשתית בזק עם גיימר אז אין סיבה שלא תקלה גם 100MB בעיקרון.

בתשתית של הוט מההתחלה היה את הבעיה וגם היא קרתה בחודש מאי 2012 אותו דבר בדיוק וגם רשמתי תראד על הנושא וזה סודר אחרי שבוע-שבועיים בערך, אם תחפש את התראד תמצא, ושוב בגיימר לא היה את התקלה, פינגים היו תקינים והורדות טורנט היו תקינות עד 50MB, בלי גיימר קיבלנו 25K בכל משחק אפשרי והורדות לא עברו 1MB.

מה שחשוב לדעת אם יש מישהו בתשתית בזק + בזק עם גיימר ב 100MB ויש לו גם את הבעיה, אני לא מאמין שזה יקרה כי זה שרתים שונים, MPLS וללא גיימר הם בעיקרון שרתים דומים, אחד פשוט עובר ישירות להוט והשני עובר רק בשרתי האימות של בזק אבל עדיין מגיע להוט. בגיימר זה מגיע לשרתים שונים + ניתוב שונה + עדיפות.

אז שוב MPLS וללא גיימר זה בעיקרון = (לזמן נתון זה) לפני "התקלה" זה לא היה ככה. כרגע זה אותו דבר כמעט.

MPLS < חייגן גיימר כמובן הגבלה ל 50MB

תשתית בזק ללא גיימר < תשתית בזק עם גיימר

פורסם

אם ככה לפני התקלה MPLS 100 מגה כמו גיימר ?

פורסם
  • מחבר

אם ככה לפני התקלה MPLS 100 מגה כמו גיימר ?

בדיוק, ולצורך השוואה, עכשיו HOTNET הם כאילו MPLS 100 גיימר.

פורסם

כנראה שאין "מתנות חינם ״ אני חושש שגם הוט יתחילו לשבש בקרוב את הגלישה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים