פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים לפני חצי שעה שני טילים פגעו בבניינים באשדוד. אין מילה בתקשורת כדי לא להרוס את התמונה היפה של קלינטון עם מורסי. בזיון.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים וזה מה שאני אוהב בפסימיות (אני בכלל פסימיסט גדול)- הכל יכול רק להשתפר. יהיה יותר גרוע? נו יופי, את זה כבר ידענו. יהיה יותר טוב? הפתעה!
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים לפני חצי שעה שני טילים פגעו בבניינים באשדוד. אין מילה בתקשורת כדי לא להרוס את התמונה היפה של קלינטון עם מורסי. בזיון.תגיד, אתה עושה משהו בפורוםחיים שלך חוץ מלהתבכיין?
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר אני עושה הרבה מאוד בחיים שלי. סביר להניח שיותר ממך. אבל מה זה קשור לעובדה שנפל טיל חצי דקה הליכה מהבית שלי ולא שומעים על כך מילה בתקשורת?בתקשורת: כרגיל כולם טופחים לעצמם על שכם, עשינו עבודה נהדרת, כל המטרות הושגו, בלה בלה בלה. בתרגום חופשי: אמריקאים הפעילו עלינו לחץ אדיר לחתום על הפסקת אש. מצפה בקוצר רוח לעופרת יצוקה 3: נקמתו של החמאס.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר החלטתי שאני מצביע לבית היהודי. אני לא נותן את הקול שלי לחלאה הזאת ביבי.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים אבל מה זה קשור לעובדה שנפל טיל חצי דקה הליכה מהבית שלי ולא שומעים על כך מילה בתקשורת?האם כל דבר שקורה ליד הבית שלך צריך להופיע בתקשורת?איזה דבר חיובי בדיוק תשיג בזה שתפרסם בתקשורת כל נפילה של טיל?
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים אתה צוחק? מקשקשים על הפסקת אש וממשיכים ליפול טילים וזה לא שווה אזכור לדעתך?עריכה: זה פשוט מגוחך. נפלו טילים בדרום ובצפון דקות אחרי כניסתה של "הפסקת האש" לתוקף ואף אחד לא כותב על זה. זה פשוט לא נורמלי.
פורסם 2012 בנובמבר 2113 שנים מחבר שמונה ימים מפרסמים כל פלוץ של החמאס בתקשורת, אבל שכמדברים על הפסקת אש לא שומעים שום דבר. מעניין, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.