עבור לתוכן

יש ממה לעשות היום עם אינציקלופדיה?

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית.

יש מה לעשות איתם?

יש למי לתרום אותם?

פורסם

יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית.

יש מה לעשות איתם?

יש למי לתרום אותם?

ספריות ציבוריות.

פורסם

אני בספק אם הספריה העירונית תרצה את זה. בניגוד למה שנהוג לחשוב, הספריות הן לא מזבלה של ספרים ישנים. יש להן מגבלות מקום וספרים חדשים יכנסו רק אם זה ספר חדש/מבוקש.

פורסם

לזרוק למחזור נייר. יש אינספור אנשים שנפטרים מהאנציקלופדיות שלהם ולאף אחד אין צורך בהן.

פורסם

לזרוק בלג בעומר למדורה

פורסם

אין מה לעשות עם זה, שום ספריה לא תקבל את זה

ההצעה למחזור הכי טובה

פורסם

זה גם מה שהחבר'ה מבריטניקה חושבים...

פורסם
  • מחבר

אני אנסה אגורה, סתם לידע כללי, יש מקומות שבבילוגרפיה של העבודה שאתה נגיד עושה, אסור להשתמש באינטרנט?

מותר להשתמש רק באנצקלופדיה?

כי שמעתי שזה ככה במקומות להשכלה גבוהה.

פורסם

שמעת לא נכון. אסור להשתמש במקורות מפוקפקים באינטרנט, אבל מקורות רשמיים (מחקרים, מאמרים, אנציקלופדיות) ודאי שמותר.

פורסם
  • מחבר

אז האינציקלופדיה למחזור וזהו?

פורסם

אני עדיין משתמש במקורות מודפסים ו"מסורתיים" לעיתים.

אני בהחלט לא מהטמבלים שאומרים ש"אינטרנט זה לא אמין" (כי הרי שזהו מדיום בסה"כ - ולא המהות), אך עדיין ישנם דברים שניתן להשיג במקורות מודפסים ופשוט אינם קיימים בצורה מקוונת.

לא הייתי זורק אנציקלופדיה בריטניקה ושום אנציקלופדיה טובה אחרת. ("אביב" לדוגמה, זה קקה). מצד שני, אם אתה שואל...כנראה שעדיף לך לזרוק.

פורסם
  • מחבר

אין לי פשוט שימוש בהם, אם אני אצטרך אינציקלופדיה תמיד אני יכול ללכת לספריה.

אגב גם מילונים יש לי, והפעה האחרונה שפתחתי אותם הייתה יום לפני שהרכיבו לי אינטרנט בבית.

פורסם

אם כבר דווקא בהשכלה גבוהה בחיים לא משתמשים באנציקלופדיה. המידע שם, גם אם נכון ואמין, הוא אף פעם לא יגיע אפילו לעשירית מההיקף והעומק שלומדים באוניברסיטה.. ספר שמכיל כל כך הרבה נושאים תמיד יהיה שטחי מכדי להתעמק באחד מהם ברמה אקדמית.

פורסם
  • מחבר

גורלן של המילונים כמו של האינציקלופדיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים