פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים היי, ה- UPS הזה הומלץ מספר פעמים בפורום הזה.על פי המפרט שלו ( http://www.advice.co.il/data/files/specification%20smart%20line%20he.pdf )אין לו USB, רק סריאלי.אם אין לי סריאלי במחשב אז איך הUPS מבצע כיבוי מסודר?תודה
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים מחבר על הפנים... מה לדעתך הדבר הזה במפרט שלו? Dry contact Sends AC fail and battery low signals, and receives shutdown signal from computer. RS232 Detect battery low, Schedule UPS on/off, AC input/output power status display. השני סריאלי אבל מה זה הראשון?
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים יש לי אותו. יש לו usb. כמובן סהכ שמו בתוכו ממיר סריאלי ל USB אבל כמובן אין בעיה לחבר למחשב.
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים במערכות ויסטה/7, עולי גם 8 בחיבור חשמל בלבד זה עובד בדומה לסוללה במחשב נייד,ככה שלא ממש חייב לחבר את הUPS ב USB או סיריאלי האמת.
פורסם 2012 בנובמבר 913 שנים מחבר יש לי אותו. יש לו usb. כמובן סהכ שמו בתוכו ממיר סריאלי ל USB אבל כמובן אין בעיה לחבר למחשב.תודה, אז אני כנראה אקנה כזה.
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים תבדוק אם יש לך על הלוח יציאה ל EIA232 (חיבור COM) - בהרבה לוחות היום יש EIA232 בחיבור פינים פנימי ולא בחיבור חיצוני, ומגיע bracket שאיתו ניתן לוסיף חיבור חיצוני. אם כן אתה יכול למצוא bracket כזה במעבדת מחשבים - יותר זול ויותר אמין ממתאם USBאם לא אז תשים מתאםובקשר לשאלה של dry contact - עד כמה שהבנתי פשוט מתכוונים למגעים "צפים" שניתן לחבר אליהם מעגל חשמלי וה UPS יפעיל או יכבה אותו כשהוא עובר לסוללה / סוללה נמוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.