עבור לתוכן

למה נשרף לי הספק אם היה אמור לעמוד בעומס? ואיזה לקנות במקומו ?

Featured Replies

פורסם

היי

הספק הוא SEASONIC 520W מהסדרה של ה80 פלוס

אחרי אוברקלוק של המעבד I5-750 ל4GHZ, כשהייתי מריץ בדיקות מאמץ בOCCT (רק למעבד, בלי כרטיס מסך) היה ריח של שרוף וגם מעין שריקה שאין במנוחה (למרות שהתדר מתח ועוצמת מאוורר זהים אצלי גם במנוחה). הספק החזיק שבועיים ואתמול שוב הרצתי OCCT והיה שוב ריח של שרוף, עד שהמחשב נכבה לגמרי ולא נדלק יותר. ניסיתי להדליק את הספק כשהוא לא מחובר למחשב בכלל (קיצרתי ירוק ושחור) והוא נדלק רק לרגע קצר מאוד ונכבה מיד. מבפנים הוא נראה בסדר, קבלים לא מנופחים והפיוז עדיין טוב.

אני צריך ספק חדש שיחזיק לי את המעבד הזה ב4GHZ ואפילו יותר, עם GTX460 עם אוברקלוק מ700 ל900 מגה. הספק הזה היה אמור תאורתית להחזיק בלי בעיה את האוברקלוק שלי אני מבין, אבל אני מפחד עכשיו לקנות ספק עם הספק דומה. איזה ספק מומלץ לי ?

פורסם

כנראה יחידה דפוקה..מה לגבי אחריות?

פורסם

תוודא שלא שרפת את הלוח - מייצבי מתח בלוח יכולים לשרוק כשהם בעומס יתר או סתם כשיש עליהם קפיצות

פורסם
  • מחבר

אוקיי שכחתי לעדכן, קניתי SEASONIC 620 (אוברקיל אבל היחיד שבא באייבורי בקופסא!!!! כל הספקים באים סתם זרוקים, משהו הזוי.), חיברתי אותו, ו... בום :bash: . רעש ברור של פיצוץ וריח חזק. הספק עוד לא נבדק מקצועית, רק הפעלתי אותו עם כמה מאווררים והוא עובד בלי בעיה. כנראה שמשהו בלוח התפוצץ, לפי המיקום מדובר על המייצבי מתח של המעבד\זכרון, בנוסף למעבד עצמו לא היה טיפת ריח (הוצאתי אותו מהלוח מיד כדי להריח אם זה ממנו). :pissed:

לא מצאתי לוח 1156 בשום חנות והחלטתי להתפנק ב3570 ו660GTX חדשים במקום ה750 ו460GTX שהיו לי, בסופו של דבר כולל הספק הנזק הגיע ללא פחות מ3400 ש"ח, וזה בלי מארז\צורב\כונן קשיח\זכרונות. :jump:

פורסם

בדיוק היום נשרף לי ספק ג'נרי שבא עם מארז מעפן מKSP, הוא פשוט עלה באש למשך 5-7 שניות עד ששלפתי את הכבל מתח החוצה.

לא היה שום אוברקלוק והכרטיס מסך GT210. עדיין לא בדקתי מה הנזק לשאר הרכיבים, אבל הסירחון נוראי.

פורסם

לא מצאתי לוח 1156 בשום חנות והחלטתי להתפנק ב3570 ו660GTX חדשים במקום ה750 ו460GTX שהיו לי, בסופו של דבר כולל הספק הנזק הגיע ללא פחות מ3400 ש"ח, וזה בלי מארז\צורב\כונן קשיח\זכרונות. :jump:

אז - זה פינוק או נזק?

פורסם

מעז יצא מתוק

פורסם

אוקיי שכחתי לעדכן, קניתי SEASONIC 620 (אוברקיל אבל היחיד שבא באייבורי בקופסא!!!! כל הספקים באים סתם זרוקים, משהו הזוי.), חיברתי אותו, ו... בום :bash: . רעש ברור של פיצוץ וריח חזק. הספק עוד לא נבדק מקצועית, רק הפעלתי אותו עם כמה מאווררים והוא עובד בלי בעיה. כנראה שמשהו בלוח התפוצץ, לפי המיקום מדובר על המייצבי מתח של המעבד\זכרון, בנוסף למעבד עצמו לא היה טיפת ריח (הוצאתי אותו מהלוח מיד כדי להריח אם זה ממנו). :pissed:

משו מהחלקים עוד עובד? ואם כן, אתה מוכר אותם? ובכמה?

פורסם
  • מחבר

כעקרון שלחתי את הלוח בעזרת TMS הנחמדים ליבואן (נקנה בפנדה), אם אקבל חדש אז אני כבר אשים את המחשב הקודם לסלון... אם לא אז תהיה התלבטות האם לקנות לוח מחו"ל כדי להרכיב מחשב לסלון, אם אני אחליט למכור אני מניח ש500 למעבד ו500 לכרטיס מסך זה יהיה סבבה, הכרטיס מסך אגב כולל את הACCELERO TWIN TURBO II ונורא קריר ושקט שזה נחמד, אם אתה בעניין אז בה"פ בכל אופן .

והאמת שהשדרוג הזה הוא התפנקות בטירוף, אני לא משחק יותר מ30 דקות ביום בגלל בעיות בעיניים גם ככה. :s07:

פורסם

כעקרון שלחתי את הלוח בעזרת TMS הנחמדים ליבואן (נקנה בפנדה), אם אקבל חדש אז אני כבר אשים את המחשב הקודם לסלון... אם לא אז תהיה התלבטות האם לקנות לוח מחו"ל כדי להרכיב מחשב לסלון, אם אני אחליט למכור אני מניח ש500 למעבד ו500 לכרטיס מסך זה יהיה סבבה, הכרטיס מסך אגב כולל את הACCELERO TWIN TURBO II ונורא קריר ושקט שזה נחמד, אם אתה בעניין אז בה"פ בכל אופן .

והאמת שהשדרוג הזה הוא התפנקות בטירוף, אני לא משחק יותר מ30 דקות ביום בגלל בעיות בעיניים גם ככה. :s07:

עיניים זה החומרה של הגוף אני מציע שתקנה משקפיים או שלא הבנתי נכון.

המערכת שלך היתה מצויינת למה לקנות מחשב חדש בגלל בעיה שאפשר לפתור בחצי שעה שעה עבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים