עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשימת ההישגים של נתניהו

Featured Replies

פורסם

זו מדינה משקיפה לא מדינה ריבונית.

חוץ מזה שפייגלין ימחץ את פלשתין הבזויה ויחזיר את הערבים לחורים שלהם.

יחי פייגלין! :xyxthumbs:

• תגובות 298
  • צפיות 30.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכל הבלון העצום הזה שניפחו נגדו הוא יצא אשם ב "הפרת אמונים "

קצת באיחור אבל - כן, אבל שמת לב למה זיכו אותו? השופטים אומרים שהוא קיבל מזומנים במעטפות דרך טלנסקי, אבל הם לא השתכנעו ב- 100% שהכסף היה לשימושו הפרטי, הם אומרים שחייבו גורמים שונים עבור אותן טיסות שלו והשתמשו בכסף הזה כדי לממן טיסות של בני המשפחה שלו אבל לא הצליחו להוכיח ב- 100% שהוא באמת ידע מזה. רף ההוכחות במשפט פלילי די גבוה, במיוחד כשאתה לא עובר את העבירה במו ידיך אלא על ידי שליח.

אולמרט טען שלא היו מעטפות כסף ושלא היו חיובים כפולים ומשולשים ושאת הטיסות למשפחה מימנו מנקודות הנוסע המתמיד שלו. הוא אמר את זה (לפחות את ה"לא היו מעטפות") גם אחרי פסק הדין שקבע בדיוק להפך. תסיק את המסקנות לבד. שלא לדבר על כך שהוא עדיין מעורב בשני משפטים פליליים אחרים ושאלת הקלון בהרשעה שלו בכלל לא נבדקה.

לא שם לב? הוא לא היה רק שר וראש ממשלה, הוא גם עורך דין במקצועו. הוא לא יודע מה מותר ומה אסור? והוא עוד הסתבך פעם במשפט פלילי (החשבוניות המזוייפות בליכוד) ויצא משם בעור שיניו בגלל שיתכן שהוא לא שם לב. ממש מסכן, כל הזמן מתנהלים סביבו דברים פליליים, אנשים שעובדים איתו מורשעים והוא פשוט לא שם לב. ::)

היתרון הגדול שלו על פני שאר הביבי-קילרז הוא שכבר יש לו ניסיון כראש ממשלה. החיסרון שלו הוא שכבר יש לנו ניסיון איתו כראש ממשלה... זה לא היה מזמן, כבר שכחת? בוא נראה: שתי מלחמות, אחת לא מוצלחת, אחת כן. מו"מ עם אש"פ בו הלך הרבה יותר רחוק מכל רא"מ אחר לפניו והסכים לתת שטח בגודל 100% (גבולות 67 עם תיקוני גבול קלים שעליהם "יפוצו" הפלשתינאים בשטחים בגודל שווה), ויתור מוחלט על כל ריבונות במזרח י-ם והסכמה לזכות שיבה חלקית לעשרות עד מאות אלפים, ועדיין לא יצא מזה כלום. התנהלות כלכלית בכלל לא רעה לדעתי, אבל ללא שום הבדל משמעותיממה שהיה בממשלה הקודמת (עם ביבי כשר אוצר) או בממשלה הבאה (עם ביבי כרא"מ ו"שר על כלכלי"), כלומר אם אתה מרוצה מהדרך הזו, אתה יכול לקבל את המקור ואם לא, אין לאולמרט שום יתרון על ביבי כאן. כשהתפטר, הסקרים נתנו לו שיעור שביעות רצון של 3% בלבד!

אבל אם זה מה שאתה רוצה - לך על זה. זכותך.

כמובן שגם כל החשדות האחרים כלפיו הסתיימו בצורה דומה. למשל הדירה שהוא מכר לאיש עסקים מקורב במחיר שגבוה בצורה משמעותית ממחיר השוק: היועה"מ קבע שהמחיר באמת מאוד גבוה, אבל יש סיכוי שהקונה היה סתם פראייר שממש רצה את הדירה. נו, שויין.

פורסם

כן, כי אחרי שהשמאל קידם את הרעיון הזה במשך 2 עשורים, בוודאי שביבי הוא האשם בכך.

השמאל אשם באותה מידה, בגלל זה אני לא בוחר בשמאל...

בכל זאת, יש לי הרגשה מוזרה שעם ראש ממשלה אחר זה לא היה קורה (אפילו אם הוא מהשמאל).

אל תשכח שביבי נאם את נאום בר אילן, התעלם מאבו מאזן (אפשר לנסות לדבר איתו אפילו רק בשביל מראית עין) והתקפל פעמיים בפני החמאס - הוא אשם בכל מה שקורה לנו בזמן האחרון, אם לא שמת לב לזה אז תתעורר...

אני חייב לציין שגם הבחירה שלו בליברמן כשר חוץ בטח לא עזרה למצבינו העגום בעולם.

פורסם

תראה אני לא בא להתנצח מי צודק יותר ומי פחות ..

אני אומר שלאולמרט יש היה את הסיכוי הכי גדול לנצח את ביבי בבחירות האלה ..

אני באמת חושב שבכל מה שקשור לביבי הבעיה היותר גדולה היא האנשים שבאים איתו ..(דני דנון , ישראל כץ , חיים כץ , פייגלין , שטייניץ )

הוא פשוט "מקיף" עצמו באנשים , שלמרות שאני לא מכיר , לא עושים רושם כ"איכותיים" .

ליברמן - שר החוץ , האחראי על היחסים של ישראל עם מדינות העולם , ליברמן - שר חוץ ! . בלתי נתפס , פשוט יש לאיש יח"צ של נעל בית שנזרקת לעברך ..

שטייניץ - שר האוצר , שדי ברור שהוא בובה , וביבי מתווה לו את הדרך ( ולמה לביבי את כאב הראש הנוסף הזה ? )

חיים כץ , ישראל כץ , דני דנון ודומיהם - כאמרת דני דנון על אהוד ברק , שהיה שותפו של ביבי שלוש שנים , שר בטחון מכהן , רמטכ"ל , רוה"מ , מפקד סיירת ועוד - " תודה לאל , שנפטרנו מעונשו של זה " ..

ובקשר לשחיתות של אולמרט -

שאלה פשוטה אחת : איך אתם יודעים שהנוכחים אינם מושחתים , אך פשוט מסתירים את זה טוב ממנו ?

פורסם

תראה אני לא בא להתנצח מי צודק יותר ומי פחות ..

אני באמת חושב שבכל מה שקשור לביבי הבעיה היותר גדולה היא האנשים שבאים איתו ..(דני דנון , ישראל כץ , חיים כץ , פייגלין , שטייניץ )

הוא פשוט "מקיף" עצמו באנשים , שלמרות שאני לא מכיר , לא עושים רושם כ"איכותיים" .

ליברמן - שר החוץ , האחראי על היחסים של ישראל עם מדינות העולם , ליברמן - שר חוץ ! . בלתי נתפס , פשוט יש לאיש יח"צ של נעל בית שנזרקת לעברך ..

שטייניץ - שר האוצר , שדי ברור שהוא בובה , וביבי מתווה לו את הדרך ( ולמה לביבי את כאב הראש הנוסף הזה ? )

חיים כץ , ישראל כץ , דני דנון ודומיהם - כאמרת דני דנון על אהוד ברק , שהיה שותפו של ביבי שלוש שנים , שר בטחון מכהן , רמטכ"ל , רוה"מ , מפקד סיירת ועוד - " תודה לאל , שנפטרנו מעונשו של זה " ..

שאלה פשוטה אחת : איך אתם יודעים שהנוכחים אינם מושחתים , אך פשוט מסתירים את זה טוב ממנו ?

אז אתה למעשה פשוט נגד השיטה הדמוקרטית יש לציין בליכוד לבחירת סדר המועמדים. אתה מעדיף שיטה טוטליטרית מסוימת לבחירה שלהם? כמו שקדימה ששרון בחר לבד או ועדה מסדרת כמו שיש ש"יש עתיד"?

קצת קשה לעשות את זה בתנועה שיש לה שורשים עמוקים כמו בליכוד. פעם היה יותר קל כשרק חברי המרכז בחרו. היום, כשכל המתפקדים בוחרים יותר קשה. למרות שזה לא בלתי אפשרי. דוגמה להתעלמות מבחירת הרוב? כששרון רצה לבצע את ההתנתקות\גירוש, הוא הביא את זה להחלטת התנועה. הוא התחייב לשמוע לתנועה, אחרי שהוא הפסיד מה עשה? כמו שאנחנו יודעים פשוט התעלם מהחלטות דמוקרטיות. התוצאה הנהדרת, יצירת מדינה בדרום שיורה על מדינת ישראל טילים.

בנוסף אתה אומר שאתה לא מכיר את האנשים כל כך, אז איך אתה לא כל כך אוהב אותם? אני אענה לך, אתה עברת שטיפת מוח על ידי התקשורת שהרשימה "מקצינה" ו"גרועה". האם בדקת מה המצע שנבחרו עליו? הרי כל אחד מהם שלח הודעות לקהל המצביעים בליכוד לגבי השקפת עולמו. האם אתה יודע מה אמרו בכלל? ברור שלא, מה שאתה יודע זה מה שהתקשורת לעסה בשבילך ואמרה לך שהם קיצוניים. אתה עדיין נאיבי וחושב שלתקשורת אין אג'נדה משלה? הם יסבירו לך שהם גרועים ואפילו לא טורחים לתת לך דוגמאות כי למה להטריח את הראש שלך אם הם יכולים לחשוב בשבילך?

לליברמן יש באמת בעיה עם התקשורת העולמית, אבל למה? אולי בגלל שהתקשורת הארצית פשוט שונאת אותו? אתה יכול לתת דוגמאות לדברים לא תקינים שהוא עשה? אתה חושב שאנחנו היינו צריכים להתרפס מול טורקיה? הוא ניסה להשיג תמיכה מול רוסיה, זה קשה להבין שיש לרוסיה אינטרסים כלכליים וצבאיים מאוד חזקים מול מדינות ערב ככה שזה לא בהכרח בעיה דיפלומטית שלא הפכו להיות החברים הכי טובים שלנו? זה שיש לך עכשיו מעצמה אסלאמית בגבולנו הדרומי זה גם באשמתו? אתה מתבלבל בינו לאובמה.

ובקשר לשחיתות תשובה פשוטה, אם אתה חייב להפקיד את הכסף שלך בידי אחד משני אנשים, אתה תפקיד אותו בידי מישהו שהורשע בגניבה או בידי מישהו ש(עדיין לפחות) לא הורשע בגניבה?

פורסם

זה לא שיטה דמוקרטית , שקיימים אנשים שמגיעים למצב שיש בשליטתם יותר מהקול שלהם , לא בליכוד ולא בעבודה ..

דני דנון - " תודה לאל שפטרנו מעונשו של זה "

חיים כץ וישראל כץ - איך , תסביר לי איך ביום אחד פתאום יו"ר נבחר לרשימה , ובכל הליכוד יודעים שהוא בעל כוח של 10000 קולות לערך ..

עד כדי כך שמישהו יוצא נגדו בגלוי ..

שטייניץ - ?

ליברמן - אם שר החוץ מגיע למצב ששר הבטחון נוסע במקומו לארה"ב , זה אומר דרשני .. ( האם הוא עושה פריימריז ? )

עכשיו אני לא אומר שכולם שם לא טובים יש את סילבן שלום , גלעד ארדן , שאמה הכהן , גדעון סער ועוד ..

כל הדברים האלה לא באים מהתקשורת ..

מלבד זה אתה צריך לדעת שאתה נמצא בעולם עם עוד מדינות , שאיתן אתה צריך להסתדר ולדבר , אתה לא יכול תמיד לעשות מה שבראש שלך ( אף אחד לא יכול לעשות זאת ) .

פייגלין אמר שהוא נגד הרעיון של שתי מדינות , אתה תומך ברעיון של מדינה אחת ?

חוץ מזה שאני לא מבין מה ההתנגדות , תכיר להם במדינה וסגור להם את הגבול ..

מלבד העובדה שלא הייתה מדינה פלסטינאית ולא קיימת מדינה כזאת ..

אתה באמת רוצה עוד 1.5 מיליון מוסלמים מעזה ועוד כמה מהגדה כתושבי מדינת ישראל ( השלמה ) ?

פורסם

שיטה שבה לכל אחד קול אחד והוא מצביע למיטב ידיעתי זו אחת מהשיטות הדמוקרטיות. זה שהתקשורת מנסה להציג את זה באור שלילי לא אומר שום דבר על המציאות.

בקשר לכל אחד ספציפי שהתייחסת אליהם, אני לא מעוניין לסנגר עליהם אבל בקשר לליברמן, מה בדיוק הבעיה? כשאתה מנצל את כל המשאבים זה דווקא דבר טוב. במידה ושר הביטחון החליט לבד אז יש בעיה עם ההנהגה וחלוקת תפקידים. עד עכשיו ראיתי דה-לגיטימציה רצינית לליברמן אבל אני עדיין תוהה מתי יציגו עובדות. ומה זה טובים ? אני בוחר בתנועה מסוימת כדי שחברי הכנסת שלה יפעלו לפי רוח ההבטחות שלהם בבחירות. אני חושב שזה לא תקין להבטיח דבר אחד כדי שיבחרו בך ("דין נצרים כדין תל אביב" למשל) ולבצע בדיוק את ההיפך. זה גניבת דעת וגניבת קולות. דרך אגב, במקרה אני באמת נגד הרעיון של שתי מדינות כמו שהוא מוצג כיום. אני חושב שיש 2 מדינות, ירדן, שיושבת על %80 מהשטח שיועד למדינת היהודים. זה לא מספיק? לטעמי זה יותר מידי.

לדעתי האישית לפחות כל השאר שלנו בזכות ואני אנסה לבחור בזה שאני מעריך יהיה כמה שיותר קרוב. לצערי אין כרגע מישהו שרץ לכנסת שאומר מה שאני חושב אבל אני אשתדל לבחור כמה שיותר קרוב.

פורסם

אתה משחק אותה קשה להשגה או שבאמת אין לך מושג מה קורה במפלגות של מדינת ישראל ..

העבודה זו אחת המושחתות , הליכוד , בל"ד עם " שינוי השיטה החשבונית" שלהם שתו"כ נעלמו מאות אלפי שקלים וכדומה ..

אני בבחירות אצביע לאמסלם ( בתקווה שהוא יחזיק עד אז ) , לא בגלל העמדות המדיניות שלו , אלא בגלל האמרות שלו והיציאה נגד ש"ס , ששנים מעודדת פרזיטים ( ד"א שחיתות - הנה ש"ס מפלגת יראת שמים , שלא מושחתת בכלל..)

הוא מעוניין שהחרדים יתחילו לעבוד וישרתו בצבא , שזה כבר התחלה .. ( בנוסף הוא רוצה להחיל לימודי ליבה במערכת הדתית )

רוב הפוליטיקאים הם טיפוסים של אחד בפה ואחד בלב - אני אשמח אם רובם היו ישרים , אבל הם לא (בנוגע להבטחות שלהם בזמן בחירות )

פורסם

אתה באמת רוצה עוד 1.5 מיליון מוסלמים מעזה ועוד כמה מהגדה כתושבי מדינת ישראל ( השלמה ) ?

מהמשפט שלך משתמע שאתה תומך בפתרון של שתי מדינות לשני עמים, אז למה אתה מדבר על ארץ ישראל השלמה..? :bash:

פורסם

אל תשכח שביבי נאם את נאום בר אילן, התעלם מאבו מאזן (אפשר לנסות לדבר איתו אפילו רק בשביל מראית עין)

נו, באמת. ומה עם קצת קשר למציאות? היו והיו ניסיונות למו"מ עם אבו מאזן (למרות שאני לא יודע מה הטעם לכך, האיש מייצג במקרה הטוב חצי מהפלשתינאים, סירב לקבל את ההצעה המאוד מופרזת של אולמרט - מאה אחוזים מהשטח, ריבונות מלאה על מזרח י-ם וזכות שיבה לעשרות אלפים, מכחיש באופן עקבי שיש לעם היהודי זכות כלשהי על חלק כלשהו של ארץ ישראל, שיש ליהודים איזה קשר היסטורי לארץ ישראל או שיש בכלל דבר כזה, "עם יהודי" וכמובן מסרב בתוקף למו"מ עם נתניהו) אבל אבו מאזן לא רוצה! לא רק שהוא לא רוצה להגיע להסכם כלשהו, הוא לא מוכן בכלל להיכנס למו"מ. איך אפשר לדבר עם מי שמסרב לדבר?

והתקפל פעמיים בפני החמאס - הוא אשם בכל מה שקורה לנו בזמן האחרון, אם לא שמת לב לזה אז תתעורר...

פעמיים? היה את שיחרור שליט, בסדר. אני לא חושב שהיו הרבה ברירות, היום, עם תמיכה עורפית של "האחים המוסלמים" במצריים, המחיר שהחמאס היה דורש היה הרבה יותר גבוה ובלי שיחרור שליט, היכולת שלנו לפעול כנגד החמאס היתה הרבה יותר מוגבלת. אבל מה הפעם השניה? אל תנסה לספר לי שאתה מתייחס ל"עמוד עשן" כאל התקפלות - מספר חד-ספרתי של הרוגים בצד שלנו, מספר תלת-ספרתי של הרוגים אצלם, תמיכה של כלל מדינות המערב במבצע, שימוש בצד החזק שלנו (חיה"א) כנגד האויב במקום ברגלים ושיריון שכנגדם החמאס יכול להילחם והשגת המטרה המוצהרת של המבצע, החזרת השקט לדרום (לפחות זמנית, עד לסיבוב הבא, שהרי לחסל את החמאס אי אפשר וגם לא להפוך אותם לשוחרי שלום). מה נראה לך שכניסה קרקעית היתה משיגה, חוץ מלהגדיל בצורה משמעותית את מספר הנפגעים בצד שלנו, את מספר הנפגעים האזרחיים בצד שלהם, את אובדן הלגיטימציה הבינלאומית לפעולה (אירופה וארה"ב התנגדו בתוקף לכניסה קרקעית, להזכירך) וכל זא בלי למנוע לרגע את הירי על המדינה? הרי כבר היה לנו את זה פעם אחת, ב"עופרת יצוקה", למה נראה לך שהפעם התוצאות היו שונות?

הבחירה בליברמן כשר חוץ היתה בדיוק כמו הבחירה של אולמרט בפרץ כשר ביטחון - חוסר ברירה. אתה צריך את המפלגה שלהם להקמת קואליציה, בזכות הגודל מגיע להם שר בכיר וזה המקום שבו הם יוכלו לעשות נזק מועט ככל האפשר. כמובן שכשמפמפמים לתקשורת העולמית שליברמן הוא פאשיסט גזען שרק רוצה לגרש את הערבים או להפוך אותם לאזרחים סוג ז, ברור שלא יראו את המינוי בעיין יפה בעולם. אבל גם ליברמן תרם חלק מהיחס אליו, אין ספק.

אל תשכח שביבי נאם את נאום בר אילן, התעלם מאבו מאזן (אפשר לנסות לדבר איתו אפילו רק בשביל מראית עין)

נו, באמת. ומה עם קצת קשר למציאות? היו והיו ניסיונות למו"מ עם אבו מאזן (למרות שאני לא יודע מה הטעם לכך, האיש מייצג במקרה הטוב חצי מהפלשתינאים, סירב לקבל את ההצעה המאוד מופרזת של אולמרט - מאה אחוזים מהשטח, ריבונות מלאה על מזרח י-ם וזכות שיבה לעשרות אלפים, מכחיש באופן עקבי שיש לעם היהודי זכות כלשהי על חלק כלשהו של ארץ ישראל, שיש ליהודים איזה קשר היסטורי לארץ ישראל או שיש בכלל דבר כזה, "עם יהודי" וכמובן מסרב בתוקף למו"מ עם נתניהו) אבל אבו מאזן לא רוצה! לא רק שהוא לא רוצה להגיע להסכם כלשהו, הוא לא מוכן בכלל להיכנס למו"מ. איך אפשר לדבר עם מי שמסרב לדבר?

והתקפל פעמיים בפני החמאס - הוא אשם בכל מה שקורה לנו בזמן האחרון, אם לא שמת לב לזה אז תתעורר...

פעמיים? היה את שיחרור שליט, בסדר. אני לא חושב שהיו הרבה ברירות, היום, עם תמיכה עורפית של "האחים המוסלמים" במצריים, המחיר שהחמאס היה דורש היה הרבה יותר גבוה ובלי שיחרור שליט, היכולת שלנו לפעול כנגד החמאס היתה הרבה יותר מוגבלת. אבל מה הפעם השניה? אל תנסה לספר לי שאתה מתייחס ל"עמוד עשן" כאל התקפלות - מספר חד-ספרתי של הרוגים בצד שלנו, מספר תלת-ספרתי של הרוגים אצלם, תמיכה של כלל מדינות המערב במבצע, שימוש בצד החזק שלנו (חיה"א) כנגד האויב במקום ברגלים ושיריון שכנגדם החמאס יכול להילחם והשגת המטרה המוצהרת של המבצע, החזרת השקט לדרום (לפחות זמנית, עד לסיבוב הבא, שהרי לחסל את החמאס אי אפשר וגם לא להפוך אותם לשוחרי שלום). מה נראה לך שכניסה קרקעית היתה משיגה, חוץ מלהגדיל בצורה משמעותית את מספר הנפגעים בצד שלנו, את מספר הנפגעים האזרחיים בצד שלהם, את אובדן הלגיטימציה הבינלאומית לפעולה (אירופה וארה"ב התנגדו בתוקף לכניסה קרקעית, להזכירך) וכל זא בלי למנוע לרגע את הירי על המדינה? הרי כבר היה לנו את זה פעם אחת, ב"עופרת יצוקה", למה נראה לך שהפעם התוצאות היו שונות?

הבחירה בליברמן כשר חוץ היתה בדיוק כמו הבחירה של אולמרט בפרץ כשר ביטחון - חוסר ברירה. אתה צריך את המפלגה שלהם להקמת קואליציה, בזכות הגודל מגיע להם שר בכיר וזה המקום שבו הם יוכלו לעשות נזק מועט ככל האפשר. כמובן שכשמפמפמים לתקשורת העולמית שליברמן הוא פאשיסט גזען שרק רוצה לגרש את הערבים או להפוך אותם לאזרחים סוג ז, ברור שלא יראו את המינוי בעיין יפה בעולם. אבל גם ליברמן תרם חלק מהיחס אליו, אין ספק.

ומה זה אומר על השמאל, כשהתקווה הגדולה שלהם היא אופורטוניסט מושחת שזה עתה הורשע בפלילים ועדיין מתנהלים נגדו שני משפטים?

אני לא מת על דנון, אבל הוא בהחלט סביר. ישראל כץ סביר מינוס לדעתי. חיים כץ צריך לעוף מהכנסת ויפה קדנציה אחת קודם. שטייניץ מעלה את הרמה הממוצעת של הכנסת.

אבל מילא זה, הבעיה עם אולמרט היא לא האנשים שמקיפים אותו (במיוחד כי אין מושג מי היו האנשים שהיו מקיפים אותו לו הוא היה רץ) אלא האיש עצמו!

נו, בדיוק על זה המציאו את המילה פפפפחחחח. אך אנחנו יודעים שביבי הוא לא אישה שעברה ניתוח לשינוי מין? אין אנחנו יודעים שאולמרט הוא לא אנדרואיד מתוחכם שנשלח מהעתיד כדי להכחיד את האנושות? איך אנחנו יודעים שיחימוביץ' היא לא הזיה קיבוצית של כל המדינה? איך אנחנו יודעים שליברמן לא מכין מצות מדם של ילדים ערבים?

אולמרט נתפס. זה אומר שהאחרים אולי מושחתים, אבל הוא בטוח מושחת.

זה לא שיטה דמוקרטית , שקיימים אנשים שמגיעים למצב שיש בשליטתם יותר מהקול שלהם , לא בליכוד ולא בעבודה ..

תמצא שיטה למנוע את זה ואז אפשר יהיה לדבר. כפי שאמר צ'רצ'יל, דמוקרטיה היא שיטת הממשל הגרועה ביותר, פרט לכל האחרות. זה נכון גם בבחירות תוך-מפלגתיות. השחיתות בבחירות בעבודה הרבה יותר גדולה מאשר בליכוד (למרות שנראה לי שבבחירות שזה עתה הסתיימו, קבלני הקולות בעבודה השפיעו פחות מאשר מפעמים שעברו) עם ישובים שלמים שבהם כל החמולה מתקפדת לעבודה אבל אף אחד לא מצביע למפלגה בבחירות. אבל את זה כמעט ולא הזכירו. דיברו על ההשתתפות הנמוכה בבחירות הפנימיות בליכוד, ראית משהו על שיעור ההשתתפות בבחירות בעבודה? בפועל, בליכוד הצביעו 59% מהמתפקדים ובעבודה 58%. מספר המצביעים בליכוד היה כפול ממספר המצביעים בעבודה, מה שלא הפריע ליחימוביץ' לשחרר את האמירה המופלאה הבאה:

אנחנו בסופו של תהליך דמוקרטי מדהים שבו ציבור גדול וחופשי בחר בבחירות דמוקרטיות. נשארנו המפלגה היחידה שיש בה פריימריז אמיתיים, נקיים ודמוקרטיים, עם שיעור השתתפות ענקי. ניצבת כאן רשימה מדהימה, לא פחות. אני מודה שגם בחלומות הטובים ביותר שלי לא יכולתי להעלות על הדעת הרכב כזה של רשימה.

מתברר שהיא דווקא רצתה את מיכאלי במקום גבוה ברשימה... מוזר, כי מבחינת הדעות המדיניות שלה, מיכאלי נמצאת אי שם בין הקצה השמאלי של מרצ למרכז חד"ש ומבחינת הדעות הרדיקליות-פמיניסטיות שלה, מקומה בשלוותא בכלל (הידעת שהמיזוג במשרדים הוא מזימה שוביניסטית גברית שמטרתה לדכא נשים?).

דני דנון - " תודה לאל שפטרנו מעונשו של זה "

מותר לאנשים לא להסכים איתך, אתה יודע. אגב, כשברק התפלג מהעבודה, היו שם לא מעט שאמרו בדיוק את מה שדנון אמר.

חיים כץ וישראל כץ - איך , תסביר לי איך ביום אחד פתאום יו"ר נבחר לרשימה , ובכל הליכוד יודעים שהוא בעל כוח של 10000 קולות לערך ..

אתה יודע שחיים כץ וישראל כץ הם שני אנשים שונים, נכון? כי אתה כותב כאילו הם אדם אחד. מעריכים שלחיים כץ יש 5,000 חיילים נאמנים מעובדי התעשייה האווירית. הוא גם היה אמור לחתום על דילים עם כל מה שזז. התוצאה: מקום 11... אגב, זה לא ביום אחד, חיים כץ הוא ח"כ כבר די הרבה זמן. אבל כאמור אני בהחלט חושב שזה לא תקין.

מלבד זה אתה צריך לדעת שאתה נמצא בעולם עם עוד מדינות , שאיתן אתה צריך להסתדר ולדבר , אתה לא יכול תמיד לעשות מה שבראש שלך ( אף אחד לא יכול לעשות זאת ) .

תזכור שכתבת את זה כשתנסה להסביר לי למה היה צריך להיכנס קרקעית לעזה כנגד עמדתן של ארה"ב ואירופה.

חוץ מזה שאני לא מבין מה ההתנגדות , תכיר להם במדינה וסגור להם את הגבול ..

איזה גבול? תשרטט קו והיה על מה לדבר. בכל מקרה זה עבד כ"כ טוב בלבנון ובעזה, למה שזה לא יעבוד גם ביו"ש? בעצם...

פורסם

מהמשפט שלך משתמע שאתה תומך בפתרון של שתי מדינות לשני עמים, אז למה אתה מדבר על ארץ ישראל השלמה..? :bash:

זו הייתה שאלה .. ( כי אלה שנגד שתי מדינות , בעד ארץ ישראל "השלמה" - בדר"כ .)

הוא בעד ה"שלמה" , ואני שואל אותו אם הוא מעוניין בכל המוסלמים שגרים בה ..

פורסם

מצטער על הדאבל - פוסטינג .

הנה ארה"ב זועמת על ישראל .

בריטניה וצרפת זימנו את שגרירי ישראל ל"שיחות מחאה "

בריטניה שוקלת להשעות את הסכמי הסחר עם ישראל ..

מה עוד אתם צריכים , הבעיה בביבי שהוא לא יוזם . איך בתור רה"מ הוא נותן למצב להדרדר ככה ( ולא רלוונטי כאן הדיון של שמאל Vs ימין )

אבל ברור שהכל מזימה של " הקונגרס השמאלני " נגד ביבי והליכוד ...

פורסם

כותרות של YNET ושות'

לא יקרה כלום

פורסם

מה עוד אתם צריכים

אנו צריכים שמדינת ישראל תעשה מה שהיא חפצה על אדמתה -בלי שאף אחד יגיד לה מה לעשות. אנו עם פחדן ורדוד -לכן כך המצב.

פורסם

כשאתה צודק, אתה צודק. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.