עבור לתוכן

מעוניין להחליף את המסך של המחשב למסך LED 42 אינץ

Featured Replies

פורסם

יש המלצות?

פורסם

לצפיה בסרטים זה כן ,אבל למשחקים ממש לא נוח הייתי אומר ..

::)

פורסם
  • מחבר

אני משאיר גם את המסך מחשב , השאלה איזה טלוויזיה לקנות? , היא תיהיה מחוברת גם למחשב וגם תשמש כטלוויזיה. תקציב כמה שפחות אני לא כלכך מבין בזה, רק שיהיה 3D ו42 אינץ, ועדיין משהו טוב

פורסם
  • מחבר

5000

פורסם

פה זה לא FXP. אין דבר כזה מסך מחשב LED. יש מסך LCD עם תאורה פלואורסצנטית או עם תאורת LED.

אני גם בספק האם באמת יש שיפור באיכות הצבע של מסך עם תאורת LED לעומת מסך עם תאורה פלאורסצנטית, שכן ספקטרום הפליטה של תאורת מסך פלואורסצנטית טוב יותר (מורכב מ-5 פסים בכחול, ציאן, ירוק, כתום ואדום) מזה של תאורת LED (לדים לבנים)(מורכב בעיקר מכחול וצהוב), למסנני הצבע של פאנל ה-LCD.

ההבדלים בין תאורת LED לעומת תאורה פלואורסצנטית במסכי LCD, הם בעיקר סביבתיים (צריכת חשמל נמוכה יותר, הארה בעוצמה מיידית, אין שימוש בכספית בתאורה, ממיר פשוט יותר לתאורה), ועיצוב (מסכים דקים יותר [חיסרון באמינות]).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עם הפירוט, אבל אין לי מושג מה אמרת, אני רק רוצה מסך טלוויזה לחדר 42 אינץ, אני יודע ש 3D זה הכי חדשני היום אז שיהיה 3D והתקציב הוא 5000 מקסימום. תודה רבה !! :yelclap:

פורסם

עזוב חדשני. אתה הולך לצפות בתכני תלת מימד?

פורסם
  • מחבר

תאמת אם אני אקנה אז ברור שכן

פורסם

אפשר לקנות כיום טלוויזיה 42 אינ'ץ איכותית ב-5K?

פורסם

אפשר גם בהרבה פחות.

פורסם

שמע אני קניתי את הטלוויזיה שלי שהיא היתה הכי חדשנית ב5300 כולל הובלה התקנה ו9 זוגות משקפיים.

דגם 570Y .

42 אינץ תלתמימד סמארט TV.

אני יגיד לך ככה הצאתי עוד 1000 שקל כי היתי טיפש והתלהבתי מסמארט TV שלקח לי עוד 1000 שקל.

קניתי אותה ב5300 במקום 7700 בכל החניות ואני יגיד לך ככה בדקתי את כולם.

אז ככה הלכתי לחנות של ח.י בכפר סבא הורדתי אותו במחיר ורבתי איתו קשות אבל בסוף הוא ירד והלך ליקראתי ממש תותחים שאין דברים כאלה.

אמר לי תיודע מה עזוב לך תביא 5300 מזומן קח תטלוויזיה אמרתי סבבה אני הולך להוציא,טוב הצאתי את הכסף באתי אליו אמרתי הינה אבל ואלה היה לי קשה להוציא את זה מהכיס אבל בסוף שיחררתי תיד ונתתי לו תכסף ואז הוא אומר לי שומע אין לי תטלוויזיה פה אמרתי לא נכון(כאילו שמה בחנות הזאתי יש עודפים אני לא אחד שמעניין אותו עם זה עודפים כל עוד אין על זה שריטה וזה ניראה חדש זה בסדר מצידי) ואז המוכר שמה אומר לי תיודע מה עזוב אותך שטיות איפה אתה גר אמרתי לו למה? הוא עושה לי מה תדואג אמרתי את המיקום הוא אמר לי סבבה תיראה מה זה אני נותן לך מתקן תליה לטלוויזיה משלוח ועוד התקנה חוסך לך תכאב ראש ועוד עזוב את זה הטלוויזיה שתבוא אליך תיהיה חדשה מהקרטון ועוד אני מוסיף לך ערכת מסיבה(5 משקפיים) בנוסף ל4 שאתה כבר מקבל וווו אחריות VIP 5 שנים עד בית הלקוח.

אז אני ממש ממליץ בחום ללכת לשמה ולהיתרשם כי עם אני יקנה טלוויזיה אני הילך רק לשמה.

ח.י היא יבאונית של LG אזז עם אתה הולך לחפש טושיבה זה לא שמה.

שהיה לך בהצלחה וכן אני קיבלתי המלצה מהום טויטר על הטלוויזיה שהם עזרו לי מאוד מאוד מאוד מאוד ועשיתי קנייה נכונה.

ומישהוא הגיב לך פה בממש התנשאות על הLED שרשמתה ולא אהבתי את זה.

ואני יחזיר לו תשובה לא סתם קוראים לזה LED כי לLCD יש כבר שם זה כמו שתגיד נעל וכפכף, אבל מה זה לא אותו דבר זה בדיוק אותו דבר!!! ל2 הדברים האלה יש סולייה כמו הLCD והLED "זה אותה טכנולגיה" ממש ממש לא אני לא יודע מאיפה הבאתה מה שרשמתה שמה אבל מרוב שהתגובה שלך כלכך מתנשאת לא קראתי אותה אפילו מרוב שעצבנתה אותי משחק לי אותה איזה מנכל של חברת טלוויזיות לך תעשה שיעורי בית כי זה טכנולגיה אחרת שפרוסה על כל המסך לדיים ותיבדוק את זה שוב לפני שאתה רושם משהוא פזיז כזה ומנסה להתעלות על מישהוא שפשוט ביקש המלצה לטלוויזיה ופשוט רציתה לנחות עליו הLED דק יותר בוהק יותר צבעים בהרבה יותר טובים וחדים לעומת הLCD.

כן זה בנוי על אותה טכנולגיה אבל אמרתי לך זה כמו נעל וכפכף זה בנוי על אותו עיקרון אבל שונה לגמרי בהכל.

בקיצור להבא עם אתה מנסה להתעלות על מישהוא שלא נילחם בך תוריד תחרב כי אין לו שום דבר נגדך וסתם תרושם דברים בשביל להיראות חכם ושיעריכו אותך יותר אבל על דבר כזה אומר לך דוגרי עם זה היה אתר שלי רק בגלל שניסתה ליפול על בנאדם שלא ביקש תמידע הזה בכלל היתי שם לך נקודה שחורה או אפילו משעה אותך לשבע שבועים רק בשביל שתבין תטעות שלך !@!@!@! הוא רק ביקש המלצה לטלוויזיה עם אין לך על מה להמליץ למה תמגיב פה בכלל?

בקיצור קרא עוד מאמרים ותבין על מה אני מדבר ולפני שאתה מתפרץ תיבדוק מה רשום בכותרת ולא סתם תיתנפל...

ובקשר לבן אדם עם הטלוויזיה שהיה בהצלחה ברכישה ומחכה לתגובה לך לחנות בכפר סבא ואתה לא תיצא מאוכזב ותעשה סקר שוק על המוצר שאותו אתה רוצה ותעשה קצת שיעורי בית והם גם מדגימים לך שמה את התלת מימד שתיראה שאתה לא קונה חתול בשק(:

אהה ואני קניתי תטלוויזיה כימעט לפני 8 חודשים שהיא רק יצאה ועלתה ממש יקר.

פורסם

ומישהוא הגיב לך פה בממש התנשאות על הLED שרשמתה ולא אהבתי את זה.

ואני יחזיר לו תשובה לא סתם קוראים לזה LED כי לLCD יש כבר שם זה כמו שתגיד נעל וכפכף, אבל מה זה לא אותו דבר זה בדיוק אותו דבר!!! ל2 הדברים האלה יש סולייה כמו הLCD והLED "זה אותה טכנולגיה" ממש ממש לא אני לא יודע מאיפה הבאתה מה שרשמתה שמה אבל מרוב שהתגובה שלך כלכך מתנשאת לא קראתי אותה אפילו מרוב שעצבנתה אותי משחק לי אותה איזה מנכל של חברת טלוויזיות לך תעשה שיעורי בית כי זה טכנולגיה אחרת שפרוסה על כל המסך לדיים ותיבדוק את זה שוב לפני שאתה רושם משהוא פזיז כזה ומנסה להתעלות על מישהוא שפשוט ביקש המלצה לטלוויזיה ופשוט רציתה לנחות עליו הLED דק יותר בוהק יותר צבעים בהרבה יותר טובים וחדים לעומת הLCD.

כן זה בנוי על אותה טכנולגיה אבל אמרתי לך זה כמו נעל וכפכף זה בנוי על אותו עיקרון אבל שונה לגמרי בהכל.

בקיצור להבא עם אתה מנסה להתעלות על מישהוא שלא נילחם בך תוריד תחרב כי אין לו שום דבר נגדך וסתם תרושם דברים בשביל להיראות חכם ושיעריכו אותך יותר אבל על דבר כזה אומר לך דוגרי עם זה היה אתר שלי רק בגלל שניסתה ליפול על בנאדם שלא ביקש תמידע הזה בכלל היתי שם לך נקודה שחורה או אפילו משעה אותך לשבע שבועים רק בשביל שתבין תטעות שלך !@!@!@! הוא רק ביקש המלצה לטלוויזיה עם אין לך על מה להמליץ למה תמגיב פה בכלל?

בקיצור קרא עוד מאמרים ותבין על מה אני מדבר ולפני שאתה מתפרץ תיבדוק מה רשום בכותרת ולא סתם תיתנפל...

אתה ממש מבין על מה אתה מדבר. אין דבר כזה טלוויזיית LED או מסך LED. מדובר בדיוק באותו מסך LCD עם תאורה אחורית שונה. לתאורת LED אין כל ייתרון על איכות הצבעים. אם למסך LCD עם תאורת LED אחורית יש צבע טוב יותר, זה בגלל מעבד התמונה, פאנל ה-LCD והעובדה שהיצרן משקיע יותר במסכים עם תאורת LED מאשר עם תאורה פלואורסצנטית.

אם לשפוט את איכות הצבע לפי תאורה, התאורה הפלואורסצנטית נותנת איכות צבע טובה יותר מ-LED.

שתדע, הלדים שמשמשים בתאורת LED, הנם לבנים, ז"א שהספקטרום שלהם איננו מתאים לפילטרים של פאנל ה-LCD (פסגות בצבוה ובכחול). תאורה פלואורסצנטית לעומת זאת פולטת ספקטרום עם פסגות בכחול, בירוק ובאדום, שמתאים לפילטרים של פאנל ה-LCD.

אך מכיוון שהייצרנים לא משקיעים מספיק במעבד התמונה ובפאנלים של מסכים עם תאורה פלואורסצנטית, כך יוצא שמסכים עם תאורת LED, הם בעלי איכות צבע גבוהה יותר.

ולידיעתך, ערכים של יחסי ניגידיות, אשר מופיעים ליד מסכים עם תאורת LED, הינם שקריים. שום מסך לא יכול להגיע לניגודיות גבוהה מ-1/2,000,000, למעט מסך CRT.

ועוד משהו, LED TV הוא מותג של טלוויזיות LCD מתוצרת סמסונג, שנהפך, יחד עם המילה LED, לשם גנרי למסך LCD עם תאורת LED (בדיוק כפי שהמותג פריג'ידר, הפך לשם גנרי למקרר, וג'יפ הפך לשם גנרי לרכב שטח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים