פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים מסתבר שMS החליטה להוריד את Windows Media Center מWIN8 ולשווק אותו כמוצר נפרד. בינתיים הם מאפשרים להוריד אותו בחינם למי שיש לו את WIN8 Pro. היכנסו ללינק הבא ותקבלו אותו בחינם http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs שאלה: מערכת ההפעלה שניתן להוריד היא בעברית לוקאלית (מימין לשמאל)? או רגיל (משמאל לימין)? מאוד חשוב לי שהגרסה תהיה מיושרת לימין (עברית לוקאלית).
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אפשר לשנות את שפת מערכת ההפעלה בלי שום בעיה ככה שזה לא משנה, הגרסה שהוא יוריד אני מניח תיהיה זהה למחשב שממנו בחרת להפעיל את מסייע השדרוג של Windows 8 ככה שאם למשל המערכת שלך בעברית(x86) אז זה מה שהוא יוריד.
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים עדכון לגבי הקוד שתקבלו:ברגע שאין מערכת הפעלה על הקשיח הקוד יעבור תחת ההתקנה אבל לא יאקטב את ה WINברגע שיש מערכת הפעלה (עדיין יהיה אפשר למחוק את המחיצות הישנות וליצור מחיצה\מחיצות חדשות) המחשב יהיה מאוקטב ברגע שהמחשב יעלה.ככה באם יש לכם כונן חדש (ואכן יש לכם רישיון ישן של WIN), פשוט התקינו את WIN 8 ובמידה והוא לא יהיה מאוקטב בצעו פרמוט מחדש וככה הוא כן יאקטב אותו ..
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אכן בעזרת שינוי קל ב- Registry ניתן לקבל את הממשק הקלאסי של Win7 - http://www.geek.com/articles/geek-pick/how-to-get-a-windows-7-start-menu-in-windows-8-20110914 M$ הורידו את האופציה הזו בגרסת ה- 8 הרשמית צריך למצוא אלטרנטיבה אחרת (כרגע הפתרון הוא רק תוכנות צד ג').
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים נו באמת... אני לוחץ על התחל (START8) והתפריט נפתח בכלל בקצה השני של המסך
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים שאלו את זה כבר... רגע אם אני מתקין אותה כרגע על המחשב הנוכחי, ובעתיד קונה מחשב אחר - אני לא אוכל להשתמש באותו רשיון? מה זו השטות הזו? תוכל לבקש ממיקרוסופט לבצע העברת רישיון. כנראה תצטרך פעם ראשונה להשתמש במענה הטלפוני. או שתקנה כבר עכשיו עוד רשיון ב60₪
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים יש למישהו גם קוד קידום לשלוח לי בפרטי?אני מנסה וזה מבקש סיריאלמצטרף לבקשה.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים כפי שזה נראה הם הוסיפו חלק של וולידציה שמצריך הזנת מפתח רישום של WINDOWS7 על מנת לקבל את ה"פרומו קוד" של ה15 דולר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.