פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים ניסיתי להכניס סיראלי פיקטיבי בשביל לקבל את הפרומו קוד, אבל הוא לא נותן לי (מפתח המוצר שהוזן אינו חוקי. נסה שוב)
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים אם הוא מבקש ממך סריאל אז אתה במקום הלא נכון. באתר שבו אמורים להכניס פרטים פיקטיביים בשביל לקבל את הפרומו קוד אין בכלל מקום לכתוב סריאל.
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים מדהים... אי אפשר שניה אחת בלי תקלות עם מיקרוסופט... אני יוצר account עם הgmail ומקבל הודעה שהחשבון כבר קיים. אני מנסה להתחבר/לאפס סיסמה ומקבל הודעה שהחשבון לא קיים. :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים אתם רוצים לומר לי שאני מחרטט את מיקרוסופט ואפילו לא מזיז להם?! טוב, עדיף להם 15 דולר מגרסא פיראטית : אגב, ה-40 דולר זה לקנות חדש או לשדרג? וה-15 דולר זה שידרוג בלבד, אז באיזה סיריאל אני משתמש? של -7?
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים שניהם שדרוגה15 דולר זה כביכול לכאלה שקנו מחשב עם חלונות 7 בשבועות האחרונים.אתה משתמש בקוד חדש של 8 שתקבל ברכישה.
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים אם הוא מבקש ממך סריאל אז אתה במקום הלא נכון. באתר שבו אמורים להכניס פרטים פיקטיביים בשביל לקבל את הפרומו קוד אין בכלל מקום לכתוב סריאל.ישנם 3 שלבים:1. רישום2. אימות3. אישורהוא מבקש את הסיריאלי בשלב האימותהשתמשתי בלינק שנתנו:http://www.windowsupgradeoffer.com/he-IL
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים ניסיתי לפני שעניתי לך, הכנסתי ברישום פרטים פיקטיביים וקיבלתי קוד בלי שום צורך להכניס סריאל.יכול להיות שזה תלוי בפרטים מסויימים שאתה מכניס, כמו מותג או תאריך.עריכה: ניסיתי עכשיו שוב רק כדי להיות בטוח. אגב, אין לי מה לעשות עם הקודים האלה, ממילא אין לי כוונה לקנות מערכת הפעלה שאני לא מעוניין להשתמש בה. אז אם בכל זאת לא הולך לך ואתה רוצה אותם...
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים אני אשמח אם תוכל לשלוח לי בפרטי קוד פרומו (ניסיתי 4 פעמים, לא מצליח :-\ )
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים מדהים... אי אפשר שניה אחת בלי תקלות עם מיקרוסופט... אני יוצר account עם הgmail ומקבל הודעה שהחשבון כבר קיים. אני מנסה להתחבר/לאפס סיסמה ומקבל הודעה שהחשבון לא קיים. :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: מישהו יכול לומר לי איך מתקינים אפליקציות במצב כזה ?
פורסם 2012 באוקטובר 2913 שנים אז אני מבין שאני קונה גירסאת שדרוג ב15$ דולר וסיימנו? גם אם יש לי עכשיו WIN7 לא חוקי מותקן?אם כן אז מיקרוסופט סוףסוף השכילו להבין שמערכת הפעלה לא עולה 1300 שקל...אלא הרבה פחות מזה.מעקב
פורסם 2012 באוקטובר 3013 שנים אז אני מבין שאני קונה גירסאת שדרוג ב15$ דולר וסיימנו? גם אם יש לי עכשיו WIN7 לא חוקי מותקן?אם כן אז מיקרוסופט סוףסוף השכילו להבין שמערכת הפעלה לא עולה 1300 שקל...אלא הרבה פחות מזה.מעקבמייקרוסופט הבינו שהמוצר לא משהו (למרות שעם כמה טוויקים הוא חוזר להיות windows 7 על ספידים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.