פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים קיבלתי קוד, הורדתי ISO, צרבתי ל DVD, עכשיו ממתין ל SSD החדש...לפי התגובות בפורומים השונים, רובם הצליחו לעשות התקנה "נקייה" ואקטיבציה.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים התקנה חדשה רק על מערכת שיש בה חלונות כבר (ואז אתה מוחק/מפרמט דרך ההתקנה ועושה התקנה נקיה)אם זה דיסק קשיח חדש בלי מערכת הפעלה לא תהיה אקטיביזציה אוטומטית, תצטרך לשנות ערך ברג'יסטרי כדי שזה יעבוד.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מחבר אם הדיסק קשיח כבר ריק בלי 'INDO'S תצטרך לשנות ערך ברג'יסטרי כדי שהוא יצליח לאקטב.אין חלונות - אין רגיסטרי - ואין ערכים !
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים קניתי דרך השדרגו ב- 14$ב paypal מופיעה לי סטטוס "ממתין" כמה זמן בדרך כלל הסטטוס הזה מופיעה (אין בעיה בחשבון הבנק)?
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים ^^אצלי זה גם Pending, אין לי מושג למה (ביצעתי קניות לפני זה ואחרי זה ללא בעיה).
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים אין חלונות - אין רגיסטרי - ואין ערכים !טוב, מה שתגיד...תנסה ותראה. או שתקרא ברשת.
פורסם 2012 באוקטובר 2813 שנים מחבר טוב, מה שתגיד...תנסה ותראה. או שתקרא ברשת.טוב, אני כבר מנסה וגולש ברשת..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.