עבור לתוכן

חלונות 8 ב 40 דולר

Featured Replies

פורסם

שאלה לי, יש לי ווינדוז 7 גרסת השדרוג ואני מעוניין לרכוש את הווינדוז 8 גם כן בגרסת השדרוג אך אני מעוניין לעשות פורמט מלא לדיסק קשיח ולהתקין את הווינדוז 8 התקנה נקייה מאפס! האם אוכל לבצע אקטיבציה או שעלי לרכוש את הגרסה המלאה?? תודה לעונים..

• תגובות 313
  • צפיות 43.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תוריד את הISO, תצרוב אותו לDVD או תשים אותו על USB

תעלה את המחשב ממנו ותמחק את הכונן של חלונות הקיים דרך ההתקנה

לאחר ההתקנה הוא יהיה מאוקטב.

אם הדיסק קשיח כבר ריק בלי 'INDO'S תצטרך לשנות ערך ברג'יסטרי כדי שהוא יצליח לאקטב.

פורסם

אני מעוניין בגרסת השדרוג שיש בחנויות ולא בגרסת ההורדה..זה יעבוד?

פורסם

Windows 8 Pro ב- $14.99 (60₪).

Sweet! :)

פורסם

איפה מצאת אותו ב15$? במחיר כזה אין אפילו מה לחשוב...

פורסם

תודה!

פורסם

אני מתכנן לקנות (חודש הבא) ב-40$ והוסיף עוד 15 בשביל הדיסק (איך הוא מגיע?), האם שדרוג ישמור לי את הכל, מתוכנות (וקבצים) ועד משחקים? לגבי הדרייברים, מה הייתם עושים? עד היום תמיד התקנתי התקנה נקייה, אבל הפעם אני מתכן לשדרג, בגלל שאין לי זמן.

פורסם

למי שכבר התקין (אני שומר את הסיריאל שלי למחשב הבא), האם ניתן להגדיר ממשק קלאסי (כמו זה של Win7 ולא tiles) ? האם ניתן להגדיר ממשק באנגלית ולא עברית (+לעבור בניהם אם יש צורך) ?

פורסם

אין ממשק "קלאסי" מהקופסא, צריך קומבינות בשביל זה.

תוריד חלונות באיזו שפה/ארכיטקטורה שבא לך.

פורסם

רגע אם אני מתקין אותה כרגע על המחשב הנוכחי, ובעתיד קונה מחשב אחר - אני לא אוכל להשתמש באותו רשיון? מה זו השטות הזו?

פורסם

תוכל לבקש ממיקרוסופט לבצע העברת רישיון.

פורסם

כנראה תצטרך פעם ראשונה להשתמש במענה הטלפוני. או שתקנה כבר עכשיו עוד רשיון ב60₪ :P

פורסם

איפה מצאת אותו ב15$? במחיר כזה אין אפילו מה לחשוב...

רק אם קונים מחשב חדש שמגיע עם ווינדוס 7, צריך למלא פרטים כמו תאריך הרכישה ומותג המחשב.

אל תאמרו סתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים