פורסם 2012 בדצמבר 312 שנים זה עדיין עובד.. יש למישהו מושג לכמה זמן תקף הקופון שקיבלתי? עריכה אני צריך לקרוא את האותיות הקטנות לפני שאני כותב תגובות *Offer valid June 2, 2012 through January 31, 2013 תוריד את הקובץ למחשב ותשמור אותו ביחד עם הסיריאל,ככה לא משנה לכמה זמן הקופון תקף...
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים הצלחתי להשיג את ההנחה . ואני רוצה לעשות התקנה נקיה על מחשב חדש . האם חייבים ווינדוס 7 בשביל להוריד את האימאג ? יש לי פה רק ויסטה ו XP . תודה לעונים .
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים אין ביה עם XP או ויסטה, אתה פשוט תקבל את מערכת ההפעלה ב-32bit ולא ב-64bit.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים מחיפוש בגוגל ראיתי שהביאו תוכנה לעשות את הכונן USB הזה הבעיה שהתוכנה לא עובדת בווינדוס XP אני מקווה שאצליח לעשות את זה עם UNETBOOTIN אם למישהו יש תוכנה טובה ל XP אשמח לשמוע
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnToolעובד גם עם 8
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים הורדתי את הווינדוס למחשב עם XP אבל אני רוצה להתקין במחשב אחר . ואני מחפש את ה קובץ ISO ולא מוצא . תוכנת ההתקנה רוצה להתקין ישר במחשב של ה XP ואני רוצה להתקין במחשב אחר . מישהו יודע איפה נמצא קובץ ה ISO ?
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים לא הייתה אפשרות כזאת כלל . אם אני רוצה אני יכול להתקין על המחשב עם ה XP אבל אין לי את קובץ ה ISO בשביל להתקין במחשב אחר .נראה לי את ביטלו את האפשרות הזאת הזמנתי DVD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.