פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים OR אתה עובד במיקרוסופט או שאתה סתם משווק אותם ???אני מסכים לגמרי עם yonaelian המערכת הזאת לא בנויה למקלדת ועכבר היתי קונה אותה למסך מגע לא מעבר,עוד שנה בגלל שמיקרוסופט מרגישה קצת מאחורי אפל אתה תצטרך לשחק COD 3 כמסך מגע על ווינדוס 9 במסך 20-27 אינץ'.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים OR אתה עובד במיקרוסופט או שאתה סתם משווק אותם ??? לא היה מפריע לי לעבוד שם (שמעתי שיש משכורות גבוהות... ). לא נראה לי שהבנת, אבל השינוי העיקרי הוא בהתחל שעדיין קיים. הפעם הוסיפו עוד הרבה תפריטים, יעלו את הגישה ועוד הרבה שינויים נוספים. לגרסה הקודמת (זאת שיצאה לפני הסופית) לא התרגלתי, אבל אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות, קניתי את הגרסה המלאה ונהניתי מאוד... זה אחרי הסתגלות של יומיים בלבד.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים אבל זה מה שהם רוצים אנשים כמוך לא במובן הרע כמובן, שיקנו את המערכת "המטומטמת" שלהם ולהעלים את ווינדוס 7ואת הווינדוס כמו שאנחנו מכירים אותו היום,כדי לעזור להם להישתלט על שוקי הטבלטים סמרטפונים ומחשבים נידיים/פיסי הם צריך להבין את ההבדל שבין טבלט/סמרטפון לפיסי.אם הם רוצים לשלוט בשוק הטבלטים וסמרטפונים שיעזבו את נושא הפיסי בצד כמו שהוא.להזכיר לך כל זה החל בגלל שאפל התעלתה עליהם בנושא ב"מזומנים" אז ללכת איתם ראש בראש כמו שאמרתה לא חסר להם מזומנים.אגב זה לא דבר שיגרום לי לעבור מהאייפון 4 שלי למערכת "בטא" של ווינדוס פון 8.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים מה אכפת לי מה הם רוציםאני לא רואה סיבה לשנוא את ממשק המטרו מבלי לתת לא הזדמנותלדעתי הוא אפילו גאוניסוף סוף יש פתרון לכל הקיצורי דרך שהציקו לי בעין מאז ומתמידעכשיו הם מסודרים בצורה מעולה במטרומעבר לכך אני משתמש ממש מעט במטרו, מיילים (לאפליקצייה יש פוטנציאל עצום לדעתי, אבל עדיין חסרים הרבה דברים בסיסים כמו חיפוש)וכן גם קצת באפליקציות בחנות של מיקרוסופטתנו לזה צאנס לפני שאתם שופטיםאני חייב לציין שהתחלה פשוט החלטתי לבטל אותו לגמרי ולשכוח מקיומואבל לאחר שהתרגלתי אליו כמה ימים, אני ממש מבסוט ממנונ.ב.אני משתמש במחשב רגיל עם מקלדת ועכבר על רזולוציה 1080P וכמובן מסך רגיל ללא טאץ
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים חכה לווינדוס 9 אחרי זה אתה תבכה עם המסך טאץ' 27 אינץ' :'( זה שאתה לא רואה שהם מכבנים לשוק אחר אז אתה 8) זה מלחמה שלהם עם אפל בעיקר אחרי סירטון שראיתי איך שהם משווקים את הווינדוס פון שלהם לעומת סמרטפונים אחרים הם מראים את הסמרטפונים בינהם אייפון גלקסי ועוד איזה 5 סמרטפונים שונים במהירות כאזת שאין זמן להבין איזה בדיוק סמרטפון נמצא שם, כאילו כולם שווים ואז מראים את הווינדוס פון כאילו הוא ההמצאה של ה100 האחרונה וכל הסירטון הדרכה לא הבנתי מה אני צריך אריחים בגודל של 10X40 ס"מ שכל הזמן התמונות שלי רצות ברקע.
פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים Kirma יש חיפוש באפליקציה של הדואר האלקטרוני Winkey + Q(או הזזת הסמן לאחת הפינות בהתאם לשפת המערכת) באפליקציית הדואר האלקטרוני כאשר תקליד משהו זה יחפש דואר, בחנות אפליקציות, במחשב או מסך המטרו קבצים או אפליקציות שהותקנו(תלוי מה אתה בוחר לחפש).בכל מקרה אני מסכים עם Kirma .
פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים מי שעשה את השדרוג מ- WIN7 (לא התקנה נקייה), האם היו בעיות מיוחדות עד היום ? האם זה בטוח לעשות שדרוג ולא התקנה נקייה (ברור לי שעדיף התקנה נקייה, אך כשאני חושב על השעות שצריך לבזבז אח"כ בהחזרת המערכת לכפי שהייתה...) ?
פורסם 2012 בנובמבר 1713 שנים Kirma יש חיפוש באפליקציה של הדואר האלקטרוני Winkey + Q(או הזזת הסמן לאחת הפינות בהתאם לשפת המערכת) באפליקציית הדואר האלקטרוני כאשר תקליד משהו זה יחפש דואר, בחנות אפליקציות, במחשב או מסך המטרו קבצים או אפליקציות שהותקנו(תלוי מה אתה בוחר לחפש). בכל מקרה אני מסכים עם Kirma . אני מכיר את זה בדף הראשי של המטרו לא ידעתי שזה עובד גם בתוך אפליקציות מעולה, תודה
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים לא סתם המערכת עולה 40$ כי זה לא השוק שהם מכוונים אליו הם רוצים שתתרגל לתצוגה של האריחים של מטרו, מין הסתם אחר כך תקנה את הווינדוס פון וטבלטים שלהם בהרבה יותר מ40$. אם מישהו יכול לעלות מחיר של טבלט של ווינדוס 8 אתה תראה את המחיר של הטבלט, ווינדוס 7 מאוד נוח אז לעבור לווינדוס 8 בגלל מחיר אני יגיד עוד פעם הוא מתאים למסך מגע הרבה יותר מלמקלדת ועכבר.
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים זה 40 דולר רק למי שרכש בעבר רישיון של XP ומעלה על אותו מחשבלמרות שאני בטוח שרוב האנשים שקנו הם ללא רישיון שתקף לאותו מחשב (לפחות בארץ)זה לא תקף על מחשבים חדשים מהניילון ולא תקף על מחשבים ללא רישיון ישן של windows
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים זה 40 דולר רק למי שרכש בעבר רישיון של XP ומעלה על אותו מחשבלמרות שאני בטוח שרוב האנשים שקנו הם ללא רישיון שתקף לאותו מחשב (לפחות בארץ)זה לא תקף על מחשבים חדשים מהניילון ולא תקף על מחשבים ללא רישיון ישן של windows למה לא?! לפי דיווחים בפורום זה עובד. אתה רק צריך לשנות ערך ברג'יסטרי.
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים זה גם עובד על פרמוט של WIN פרוץ, נו אז מה..זה עדיין לא נחשב חוקישילמתי כסף על סיריאל מכספי הפרטי? זה חוקי. חוץ מזה שלא ראיתי גרסאות רגילות (משמע לא שדרוג) של WIN8.בכ"מ אל תאמר אי אפשר כל עוד אפשר בדרך כזאת או אחרת.
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים שילמתי כסף על סיריאל מכספי הפרטי? זה חוקי. חוץ מזה שלא ראיתי גרסאות רגילות (משמע לא שדרוג) של WIN8.בכ"מ אל תאמר אי אפשר כל עוד אפשר בדרך כזאת או אחרת.לא אמרתי אי אפשראמרתי שזה לא תקף, אל תכניס לי מילים לפהיש הבדלאפילו אתה אמרת שרשום לך שזה גרסאת שדרוג נ.ב. זה ששלמת מכספך האישי לא הופך את הפרת התקנון לחוקיתלמרות שאף אחד לא באמת יכול\ינסה לאכוף את זהעריכה: אני רק רוצה להבהיר את הנקודה, כי אני בטוח שיש אנשים שיקחו את זה בחשבון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.