פורסם 2012 בנובמבר 313 שנים מי שמשתמש בWindows Media Center (לא הרבה לדעתי..) כבר ימצא את זה בכל מקום ברשת.
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אני מעוניין להתקין את וינ 8 התקנה נקייה בגירסאת ה64 ביט , זה אומר שאני צריך להוריד ולרכוש את הוינ 8 דרך מחשב שרץ בגירסא 64 ביט? ואז זה ירד בטוח בצורה הזאת? תודה על המענה
פורסם 2012 בנובמבר 413 שנים אתה לא בוחר אם אתה רוצה 32/64 הWindows 8 Upgrade Assistant בוחר בשבילך אם אתה על מערכת שהיא 64 ביט אז הוא כבר יוריד את גרסת ה64 ביט ואם אתה על 32 ביט אז הוא יוריד 32 ביט ובכלל בסיום הרכישה הWindows 8 Upgrade Assistant נותן לך אפשוריות אם אתה רוצה את זה כקובץ ISO(נותן לך לשמור במחשב ואתה צורב מתי שנוח לך) או על USB . בנוסף תמיד אפשר להוריד בדרך לא קונבנציונלית .
פורסם 2012 בנובמבר 513 שנים חברים ! לא הספקתי לעשות את זה... הוא דורש סריאל של וינ 7 כדי לשלוח את הפרומו קוד...אם למישהו נשאר ספייר אני ישמח ! Soundf@Gmail.Comתודה
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים היי אשמח לעזרה,ביצעתי את הרכישה של השדרוג וביצעתי התקנה נקיה. עכשיו שאני בא לאקטב אותו עם הקוד שקיבלתי הוא רושם לי שהקוד לשדרוג ולא להתקנה נקיה וזה לא מאקטב לי מה אפשר לעשות? תודה על העונים
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים למעוניינים - באתר הסתדרות המורים ניתן לקנות גרסת שדרוג ל8 ב60 ש"ח. זמן אספקה משוער 30 יום.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423כמובן שזה רק לחברים בהסתדרות המורים.
פורסם 2012 בנובמבר 613 שנים עכשיו יהיה לי עותק פיזי מקורי אני לא אוהב את הצרוב בהורדה שמקבלים ממיקרוסופט (לא שיש הבדל, אבל אני אוהב להראות שיש לי).
פורסם 2012 בנובמבר 713 שנים לכל מי שלא היה בטוח או לא קרא לעומק את הדיון אז כמה דברים חשובים.1. בגירסא שעלותה 15 דולר - אפשרי להתקין וינדוס 8 התקנה נקייה ללא צורך בקבצי מערכת2.הבעיה היחידה שתיהיה היא שלא תצליחו לאקטב אותו (אחרי שהוינדוס פועל ותקין כבר) והפיתרון לזה הוא נורא פשוט בשינוי ערך להסבר :http://www.techbeast.net/2012/10/26/windows-8-clean-installation-with-an-upgrade-license/אני אישית קניתי את הגירסא של ה15 דולר והתקנתי על דיסק SSD בעל 2 מחיצות האחת מערכת הפעלה מקינטוש והשנייה וינדוס 8 והכל פועל ! בהצלחה
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים המדריך שצרפת תופס גם על התקנה נקיה של win7?אני לא יודע. אני ניסתי על וינדוס 8 וזה הצליח. לדעתי זה יכול להתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.