פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים 1 באסה.. :-\ רגע .. אז בעצם חזרנו להודעה הראשונה ולכותרת windows8 בארבעים דולר ! אני מחפש עכשיו סיריאלים פרוצים שאוקטבו לאחרונה (של WIN7). כשאמצא אשתף בת'ראד ואז נחזור למצב של ווינדוס 8 ב15 דולר.. חפשו ושתפו גם אתם..
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים טוב זה עובד בסוף מדהים, פשוט העתיק את המחשב שלי 1 ל-1 חוץ מהמטרו אני מרגיש בבית. נראה לי שאם מתקינים מהאסיסטנט בתוך וינ 7 אז לא צריך אקטיבציה, כי הוא כותב שהוינדוס מאוקטב ואם אני שם את הסיריאל שנתנו לי הוא אומר שזה לא עובד. בכ"מ זה עובד, ופתגם ישן אומר: "אם זה לא מקולקל, אל תנסה לתקן את זה" ;D
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים רגע ..אז בעצם חזרנו להודעה הראשונה ולכותרת windows8 בארבעים דולר !לא בדיוק כי אפשר גם לקנות מebay קוד קידום(Promo Code) ב9.99$ ואז יוצא שהWindows 8 יעלה 25$ במקום 15$(מאחר ומשלמים על הקוד קידום במקרה הזה) שזה עדיין זול יותר מ40$ .
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים בשלב קבלת הפרומו קוד, לא באקטיבציה של הוינדוס.אתה יכול לקנות ב-40 דולר אם לא הספקת "לרמות" את מיקרוסופט.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אולי מישהו יצליח לעזור לי. התחברתי לחשבון מיקרוסופט שלי במאטרו.אני מחובר כאדמין ככה לפחות מופיע לי ב-users account בלוח בקרה.אני מנסה לשמור קובץ בכונן c והוא אומר שאין לי הרשאות לבצע את השמירה.מה עלי לעשות?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים בשלב קבלת הפרומו קוד, לא באקטיבציה של הוינדוס.אתה יכול לקנות ב-40 דולר אם לא הספקת "לרמות" את מיקרוסופט.מתי מכניסים את הפרומו קוד הזה? לפני שנרשמים באתר כדי להוריד את הגרסה ב-15$?https://windowsupgradeoffer.com/he-IL/Registrationאחרי השלב שבקישור? אני לא רוצה לתת את הפרטים שלי כל עוד אני לא יודע אם זה מקבל את הקוד שלי...
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אחרי שאתה מכניס את אינפורמציית הגבייהיש לך באסיסטנט מקום ל"פרומו קוד" אתה מכניס ועושה APPLY והמחיר הסופי מתעדכן.בהצלחה!
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים למה לעזאזל הסקייפ לא מראה לי שיחות נכנסות כשאני עובד על הדסקטופ? מה הקטע עם זה?
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים למה לעזאזל הסקייפ לא מראה לי שיחות נכנסות כשאני עובד על הדסקטופ? מה הקטע עם זה? גם לי קורה, הוא מתבלבל בין האפליקצייה לתוכנה... שמתם לב שהפורום מראה את ווינדוס 8 כווינדוס NT 6.2?
פורסם 2012 בנובמבר 213 שנים טכנית היא באמת NT 6.2, אבל להחזיר את הלוגו של 9x ו3.x אחרי כל השינוי בתפיסה העיצובית של מיקרוסופט זה לעג לרש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.