פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים כרגע חייבים להכניס סיריאל שנקנה לאחרונה, מי שהספיק להכנס לאתרלפני כמה ימים לא היה צריך להזין סיריאל - כלומר שגם ווינדוסים פרוצים יכלו להנות מהמבצע
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים דיברתי עכשיו עם מיקרוסופט הם אוןמרים שכביכול זה יעבוד השידורג על מחשב חדש,אבל הוא התחיל לחרטט שזה שידרוג וזה לא בהכרח יעבוד תקין וכזההאם זה נכון???או שזה סתם קשקוש?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מה הכוונה להזין סראילי של גרסא קודמת???יש לי את הסריאלי של ווינדוס 7 הזנתי אותו וקיבלתי קוד להזין במעמד הרכישהסריאל שמתאים לתנאים שלהם.כלומר נרכש מיולי האחרון אם איני טועה.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים איך הם יודעים ?אם חנות קנתה מחשב לפני שנה , התקינה עליו וינדוס , ומכרה אותו לאזרח רק אתמול ..
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים האמת שאני גם ככה קניתי מחשב שזכאי לשדרוג ב15$ אבל במהלך ההתקנה היה מוזר לי שלא הייתי צריך לעשות כלום חוץ מלהגיד שקניתי מחשב שעומד בקריטריונים, אפילו מספר סידורי לא הכנסתי...
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אז מי שהספיק לקבל קוד יכל להתקין ללא הזנת סיריאל? במידה וחייב להזין סיריאל בעת ההתקנה, ניתן להזין סיריאל של ווינדוס 7 שאוקטב לפני כשנה?, או שחייב סיריאל שאוקטב לאחרונה?וכמה רשיונות ניתן לקנות עם הקוד שקיבלתי?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים הגרסת שדרוג ב-14$ תופסת גם על סריאל של גרסת שדרוג של וינדוס 7 שאוקטבה בחצי שנה האחרונה?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אם כבר קניתי ב-15 דולר ואני כרגע מוריד את גרסאת השדרוג של ווינדוס 8, יש מצב שהוא יבקש במהלך ההתקנה סיריאל של 7?!.!1??!1.1?!? סתם ביזבזתי 15 דולר?!?!.!?! בכל מקרה אני מקווה שזה יעבוד... זה מוריד כרגע
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אתם מערבבים הכל...סריאל של 7 צריך להכניס מי שעכשיו נכנס לאתר של השידרוג ומבקש קוד הנחה. מי שכבר נכנס קודם וקיבל קוד הנחה, הוא מסודר. אין כזה דבר להכניס סריאל של 7 בהתקנה של 8.
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אתם מערבבים הכל... סריאל של 7 צריך להכניס מי שעכשיו נכנס לאתר של השידרוג ומבקש קוד הנחה. מי שכבר נכנס קודם וקיבל קוד הנחה, הוא מסודר. אין כזה דבר להכניס סריאל של 7 בהתקנה של 8. תודה רבה על ההסבר! אמרתי לעצמי שיהיה קוד אחד ליתר ביטחון כיוון שיכל להיות שהם יחסמו את הפרצה.. לצערי צדקתי... אז מה בדבר כמות הרשיונות שניתן לרכוש עם הקוד? ???
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים תודה רבה על ההסבר! אמרתי לעצמי שיהיה קוד אחד ליתר ביטחון כיוון שיכל להיות שהם יחסמו את הפרצה.. לצערי צדקתי... אז מה בדבר כמות הרשיונות שניתן לרכוש עם הקוד? ??? 1 רגע .. אז בעצם חזרנו להודעה הראשונה ולכותרת windows8 בארבעים דולר ! אהא..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.