פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים זה רואה מתי הוא הופעל... ניסיתי כבר 3 מפתחות שונים שכולם הופעלו לפני יותר מחצי שנה, הוא לא נותן להפעיל אותם בגלל שהם לא עומדים בתנאים.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים הצלחתי לרכוש את המערכת ב 15$ למרות שהיה לי וינדוז 7 פרוץ. והזנתי פרטים לא אמייתיים לגבי רכישת המחשב.כל זה לפני שכנראה הוסיפו את המגבלה הנלהאם יש איזה שהוא סיכוי שאיחסם מתישהו?תודה
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים גם אני רכשתי ב 15$ לפני שבועהיום קיבלתי את ה SSD, הגדרתי אותו כעדיפות שניה לבוט אחרי ה CDהתחלתי עם ה CD של WIN8 שצרבתי,הוא זיהה את ה WIN7 שיש לי ב HDD ושאל האם לבצע שדרוג או לבצע התקנה חדשה,ביצעתי התקנה חדשה על ה SSD, בתחילת ההתקנה נדרשתי להזין את הסריאל שקיבלתי עם רכישת WIN8,לפני מספר דקות סיימתי להתקין את וה WIN8 מאוקטב !אולי זה יענה לכמה חברים שעדיין לא התקינו.
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים זה לא נכון יש דרך לעקוף את הסיריאיל הם מבקשים רק כשבוחרים ספק סיריאלתבחרו OTHERותרשמו בסוג ושם המחשב OTHERואז הוא לא מבקש סיריאלאתמול קיבלתי קוד אחרי שהפכתי את הרשת בחיפוש פתרון עד שנתקלתי בזהעריכה:דרך הWIN 7 זה לא עבד לי אבל כשניסיתי דרך המק שלי זה עבד
פורסם 2012 באוקטובר 3113 שנים כבר המלצתי על זה בעבר:http://www.stardock.com/products/start8/עולה יותר מהווינדוס עצמו?! DAFAQ?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים אם הזנתי קוד חוקי של ווינדוס 7 וקיבלתי קוד קופון להנחה ולרכישה ב 15 דולרהאם אני אוכל להתקין את הוונידוס 8 פרו הזה במחשב חדש ,זה לא יבצע לי בדיקה שהוונידוס 7 עם הקוד שהזנתי לא על המחשב החדש?
פורסם 2012 בנובמבר 113 שנים מה הכוונה להזין סראילי של גרסא קודמת???יש לי את הסריאלי של ווינדוס 7 הזנתי אותו וקיבלתי קוד להזין במעמד הרכישה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.