עבור לתוכן

בקשת מפרט עד 11 אלף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מעדיף את Realtek, יש להם Control Panel שהוא מאוד שימושי לי.

• תגובות 63
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההבדל בין איכות השמע בין שני כרטיסי הקול הללו אפסי. VIA היא חברה מוכרת מאוד (ואם איני טועה, חברת M-AUDIO המקצועית משתמשת בקודקים שלה לעריכות מקצועיות). לדעתי, היתרון של רילטק הוא שהדרייברים נוחים יותר (לרוב האנשים).

מבדיקה קצרצרה שערכתי, יש מישהו שהתנסה ב-2 כרטיסי הקול וזה מה שהוא רשם:

GIGABYTE Z77-D3H uses VIA VT2021 audio chip. I use Realtek ALC892 to compare with it by headset.

VT2021 medium frequency is better, especially in vocal. For high frequency and stress are similar.

If you are always listening music, you can consider to use VIA VT2021 to have better quality in medium frequency.

אם אתה רוצה איכות שמע טובה יותר, תצטרך להפרד ממינימום 300 ש"ח לטובת כרטיס קול נפרד.

הבעיה שלך שאתה סגור ומעדיף ללכת על דברים שאתה מכיר, ולא פתוח לאפשרות שאולי יש דברים טובים יותר. זה בדיוק כמו אותם אנשים שרוצים ללכת על כרטיסים של אסוס או ג'יגבייט כי הם חברות מוכרות מאשר ספרקל, זוטק וכדומה (משהו שהוא לא נכון כמובן- זה שהם לא מכירים לא אומר שזה לא מוכר).

עובדה שלא ראיתי פה אפילו בן אדם אחד שהתלונן על הלוח הזה.

לגבי ה-CF/SLI זה סתם עוד תירוץ- להוסיף בעתיד עוד כרטיס יהיה בזבוז כסף. לא רק שתשלם על כרטיס ישן, אלא אתה תתקע עם כרטיסים שככל הנראה ידעו להריץ הכל על מקסימום, אבל בגבול התמיכה הטכנולוגית שלהם (לדוגמא כשיצא DX12, הם יריצו רק על DX11) וחבל. עדיף פשוט להחליף כרטיס.

ועל הדרך, משום שממילא אותה תמיכה נעלמת לך, אתה יכול לקחת עכשיו ספק S12II 520W חופשי.

עד כה ברוב המקרים לא הלכת ראש בקיר והנה, חסכת אלפי שקלים שהיית זורק אותם על כלום. אין לנו טעם לשקר לך כאן ואנו לא קשורים לשום חנות/חברה, אז תהנה ממה שאתה מקבל כאן. אם הלב שלך אומר משהו אחר, בקש מהשכל שידבר איתו.

פורסם

אתה יודע בכלל איך נראה הפאנל של VIA, כי נראה שאתה ישר שולל?

לפי דעתי יש להם שליטה נוחה מאוד, אבל זה סובייקטיבי.

פורסם
  • מחבר

בוודאי שאני לא שולל ישר, יש לי בבית כרטיס קול שלהם ואני משתמש בו, אני לא אוהב את ה-Control Panel שלהם, אני לא מסתדר איתו.

בכל זאת, אני לא חושב שאני יקח את הלוח הזה, יש לוח אחר שיש לכם להציע לי ? בנתיים ה-ASUS על הכוונת, אם יש אחד אחר אני ישמח לקבל, אני באמת מבולבל לגבי הלוח אם וזה הדבר האחרון שנשאר ואני מתתת כבר להזמין את המחשב.

עוד משהו לגבי הלוח של GIGABYTE שהצעתם לי, דיברתי עם אותו נציג שעזר לי והוא אמר לי שאם אני מתכנן לעשות בעתיד OC רציני אז זה סיכון.

פורסם

נתחיל מזה שזה לא נכון (גם ככה המעבדים האלו מוגבלים), הקירור הוא הדבר היחיד שיגביל אותך, הלוח יאפשר לך להגיע למקסימום ולהיות יציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ילך על ה-ASUS, עכשיו עוד כמה שאלות כלליות,

אם יש לי אוזניות ומדפסת של USB 2, מה קורה אם אני מחבר אותם ל-3 ?

יש לי דיסק קשיח של סמסונג 1TB פנימי של SATA II, מה קורה אם אני מחבר אותו ל-SATA III ?

ועוד שאלה סתם לידע כללי, מה זה אומר OC EDITION בכרטיסי מסך ? זה שהכרטיס מסך מתאים ל-OC או שהוא בא עם OC ולא צריך לעשות לו ?

פורסם

אם יש לי אוזניות ומדפסת של USB 2, מה קורה אם אני מחבר אותם ל-3 ? כלום, אתה סתם מפסיד חיבור USB3, מה שעובד ב-USB2 חבר ל-USB2, אחרת סתם תתפוס יציאת USB3. שיפור ביצועים לא תקבל.

יש לי דיסק קשיח של סמסונג 1TB פנימי של SATA II, מה קורה אם אני מחבר אותו ל-SATA III ? אותו הדבר כמו שקרה בשאלה הקודמת, לא תקבל כלום, אבל תפסיד חיבור עדכני, גם אם יהיה לך קשיח בחיבור SATA3 חבר אותו ל-SATA2, בשביל להשאיר מקום פנוי ל-SSD, בסך הכל קשיח לא מצליח לנצל את ה-SATA2.

ועוד שאלה סתם לידע כללי, מה זה אומר OC EDITION בכרטיסי מסך ? זה שהכרטיס מסך מתאים ל-OC או שהוא בא עם OC ולא צריך לעשות לו ? זה אומר שהוא בא עם OC מהמפעל, בדרך כלל זה לא שווה את הכסף.

פורסם
  • מחבר

יש לי דבר אחד שאני יחבר ל-SATA 3 והוא ה-SSD שאני קונה.

את הדיסק קשיח של סמסונג ברור שאני יחבר ל-2 אני סתם שואל לידע כללי שאני לא יתבלבל או משהו כזה ואז משהו יהרס.

לגבי ה-USB, אני שואל את זה בגלל שיש לי 3 או 4 חיבורים שאני צריך לחבר ל-2, כמו אוזניות, מין דיסק און קי של מיקרוסופט לסט הזה של המקלדת והעכבר, וה-USB של המדפסת, וכולם לא תומכים ב-USB 3 ויש לי רק 2 חיבורים של USB 2, אז לא יקרה כלום אם אני יחבר את המקלדת והאוזניות ל-USB 3 ?

פורסם

יש לך חיבורים קדמיים. לא יקרה כלום.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לחבר לחיבורים מקדימה, אני רוצה לחבר את כל המחשב מאחורה. אם אני יחבר חלק מהם ל-3 יקרה משהו ?

פורסם

לא יקרה כלום.

פורסם
  • מחבר

משהו מוזר מאוד לגבי הלוח אם:

P8Z77-V LE PLUS - זה הלוח שאתם אמרתם לי לקחת שעולה 840.

אני סתם מסתכל בלוחות אם ב-KSP בבניית מחשב, וקופץ לי לעין הלוח הזה :

P8Z77-V

שהוא מאותו סדרה ועולה אותו דבר (ואני בטוח שלא ראיתי אותו קודם באותו מחיר, אני חושב שהוא עלה 100-170 שקל יותר, ועכשיו הוא עולה 840.

אני חושב שהוא יותר טוב מה-LE PLUS.

*שמתי קישורים לשני הלוחות אם לאתר היצרן.

*ב-Newegg יש את שני הלוח הללו וה-LE PLUS עולה 160 דולר, והרגיל עולה 30 דולר יותר, אני בטוח ב-100% שראיתי את הלוח הזה ב-KSP באיזה 1000 שקל והוזילו אותו עכשיו.

פורסם

אין כזה דבר יותר טוב בלוחות אם (חוץ מאוברקלוקרים, אבל אתה לא כזה), לוח אם לוקחים לפי שימושים.

מההודעות שלך אני מבין איך טכנאי\מוכרי מחשבים עושים את כל הכסף שלהם.

יותר יקר =! יותר טוב.

שני הלוחות דומים, אך זה שבלי LE plus תומך גם ברשת אלחוטית, יותר חיבורי PCIe ועוד כמה שטויות.

אם יש לך צורך ממשי אז כך אותו.

בלי לקרוא את כל השרשור גם לוח אם ב500 שח יספיק לך, אבל מההודעות שלך עולה, שאתה רק רוצה לקנות לוח אם מעל 1000שח ולהגיד

לחברים "יש לי לוח אם שעולה 1000שח!!!!

פורסם

^ האמת שההוא לוקח את רוב ההמלצות שלנו ומקשיב. יש לו קצת חוסר הקשבה על לוחות אם, אבל זה כבר לא עניינינו.

פורסם
  • מחבר

אין כזה דבר יותר טוב בלוחות אם (חוץ מאוברקלוקרים, אבל אתה לא כזה), לוח אם לוקחים לפי שימושים.

מההודעות שלך אני מבין איך טכנאי\מוכרי מחשבים עושים את כל הכסף שלהם.

יותר יקר =! יותר טוב.

שני הלוחות דומים, אך זה שבלי LE plus תומך גם ברשת אלחוטית, יותר חיבורי PCIe ועוד כמה שטויות.

אם יש לך צורך ממשי אז כך אותו.

בלי לקרוא את כל השרשור גם לוח אם ב500 שח יספיק לך, אבל מההודעות שלך עולה, שאתה רק רוצה לקנות לוח אם מעל 1000שח ולהגיד

לחברים "יש לי לוח אם שעולה 1000שח!!!!

דבר ראשון,

אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר ולא קרא כאן הכל תסתום את הפה, באמת נמאס שכל אחד שכל אחד בא לפה ואומר אתה רוצה לזרוק את הכסף, אף אחד לא רוצה לזרוק פה את הכסף, אני בודק כל דבר מעל 20 פעמים לפני שאני לוקח אותו למרות שזה "לא כתוב כאן", אז באמת אם אין לך מה להגיד תשב בשקט.

דבר שני, חשוב לי כרטיס קול (שיהיה בלוח, לא רוצה לקנות אחד בנפרד), וחשוב לי מאוד אוברקלוקינג כי אני כן יעשה אוברקלוקינג רציני בהמשך, יש לי את הקירורים הדרושים ויש לי את כל הדרישות לזה, אז אני צריך גם לוח טוב שיעמוד בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים