פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים צריך להגיע מלאי של כוננים קשיחים המלאי מוגבל!!1000GIGA אחסון גודל 2.5"חברת segateאחריות שנהבעלות של 250 ש"חניתן לאסוף את המוצר או משלוח בתוספת תשלוםהחנות נמצאת בצפתקבלה תינתן כחוק בנוסף לאחריות
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים חיצוני או פנימי? איזה דגם? מי נותן את האחריות ומה משכה? אני מקווה מאוד שזו לא אחריות של החנות, כי לנסוע לצפת במקרה של תקלה... מה עם משלוח?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים אפשר בבקשה עוד פרטים על הדיסק (דגם, וכו') מי נותן השירות (אחריות יבואן רשמי או החנות עצמה) ?עלות משלוח ?
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים תן פרטים נוספים ואם באמת יהיו מדובר בדגם ללא בעיות אני חושב שתוכל להשיג הרבה מאוד קונים מעונינים, כבר הרבה זמן שמנסים להרים פה קניה קבוצתית לקשיח.ובהנחה שהכל תקין, מעוניין ב3 כוננים.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר לא מדובר בשום קומבינה ולא מחודשים רק חדשים ועם אחריותהכונן הוא כונן פנימי חיבור sataלגבי הדגם ספציפי מחר אני אצלם את התוית ויעלה לאתרעלות המשלוח היא 20 שקל או איסוף עצמי אם יהיה מספיק אנשים לפחות 20 + מהמרכז ניתן לתאם ולחסוך את המשלוחהאחריות ניתנת כמו כל מוצר שנקנה בחנות פרטית עם קבלה כחוק ואחריות לשנהאנשים בשביל שיהיה סדר נא לכתוב ככה:כמות שם מרכז\צפון\דרוםלדוגמא:יוסי 1 כונן מהמרכז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.