עבור לתוכן

מה אתם חושבים על Windows 8?

Featured Replies

פורסם

ז"א שבסה"כ המערכת יציבה יותר וגמישה יותר, אבל עם דברים מעצבנים שמשתמשים מן המניין לא יאהבו בהכרח.

השאלה הגדולה היא: האם חלונות 8 עולה על חלונות 7 מבחינת זריזות, ביצועים, ועבודה משרדית שוטפת (הכוללת אופיס ואינטרנט)

מישהו יכול להעיד?

כל תיעוד של חוויה תתקבל בברכה!

אני משתמש כבר כמה שבועות בגרסת ההדגמה על אולטרבוק i5/ssd. זמן העלאה קצר משמעותית מב-7.

אני בעיקר משתמש בחיצים ובקיצורי המקלדת ולכן ממשק המטרו נוח לי מאד אישית.

אקספלורר: מרגיש לי מעט יותר זורם, אני מעדיף את העיצוב המרובע החדש מאשר המעוגל. חלון ההעתקות החדש הוא תוספת מאד נחמדה.

יש לו בעיות רציניות עם ה WiFi - אני לא יודע אם זה בגלל דרייברים לא בשלים או תוכנה דפוקה. ראיתי שעוד אנשים ברשת נתקלו בזה ולכן אני לא מייחס זאת לרשת הספציפית (אונ' תל אביב) אבל יכול גם להיות שזו הסיבה...

1. אני לא מצליח להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית מבוססת התחברות דרך דפדפן. הוא פשוט לא מעלה את האופציה הזו ואומר שיש בעיות עם הרשת.

2. מתקשה להתחבר אוטומטית לרשת לאחר חזרה ממצב שינה.

האמת שאני עדיין ממש מתלבט האם לשרדג.. סך הכל החוויה שלי טובה ואני מרגיש שהיא מתאימה יותר לצרכים שלי (במחשב הנייד כמובן).

זמני התעוררות והזמינות מאד חשובים לי כיוון שאין לי סמרטפון ואם אני עם המחשב אז הוא המענה העקרי שלי - גם מבחינת אפליקציות של מידע וכו' שעד עכשיו פתחו בעיקר לאנדרואיד ו IOS ואני מקווה שיגיעו גם לחלונות..

• תגובות 134
  • צפיות 16.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ודאי שיגיעו לחלונות. פלטפורמת X86 הרבה יותר נוחה לפיתוח מאשר אנדרויד\iOS ובעצם המעבר יהיה רק מחשבתי ולא ידרוש הכשרה נוספת.

פורסם

תודה רבה לכל מי שטרח וכתב את דעתו לטובה או לרעה, חיפשתי דעות בנושא אם כדאי להתקין או לא (בעיקר כי אני מת כבר בערך חודשיים לפרמט את המחשב שלדעתי כבר שנתיים וחצי לא ראה פירמוט ומתחיל להיות כבר).

אני מאמין שמחר אני יקח איזה חצי יום ברוגע ויקנה ויתקין את המערכת. נקווה לטוב, תמיד אומרים שהמערכת פחות נוחה למפתחים, מצד שני אני שוקל להעביר את כל עבודות הפיתוח שלי לאובונטו (קצת יותר נח עם תאימות לאוניברסיטה)

קיצור, נקווה לטוב

פורסם

נשאר עם חלונות 7, ולא עובר לחלונות 8. על פי כתבות שונות על השקת חלונות 8 ב-Ynet, וואלה וכאן באתר, אין כל דרך להחזיר את הממשק הישן (הקלאסי) של חלונות (לא של 7 ולא של 95/98) עם כפתור ההתחל בחלונות 8, ויש להשתמש בכלים של צד ג' בשביל לעשות זאת, דבר שעלול לגרום לשיבושים וחוסר יציבות במערכת ההפעלה הזו, במיוחד כשמדובר במערכת הפעלה שאיננה בקוד פתוח (כמו לינוקס למשל), אלא אם כן, מיקרוסופט תתמוך בכלים שכאלו.

פורסם

חבל, היא סבבה לגמרי.

פורסם

ממליצים לי? השתמשתי קצת, אבל מהר מאוד חזרתי (גם כי לא הייתי רגיל, אבל גם בגלל בעיות דרייברים). ממליצים לקנות את גרסת השדרוג?

פורסם

ממליצים לי? השתמשתי קצת, אבל מהר מאוד חזרתי (גם כי לא הייתי רגיל, אבל גם בגלל בעיות דרייברים). ממליצים לקנות את גרסת השדרוג?

אם לא אהבת את הממשק, ועם 7 אתה מסתדר מצויין, למה לשדרג? 7 עדיין נתמכת, וכנראה תקבל תמיכה עוד שנים רבות בשביל אנשים שלא אוהבים את הממשק.

אני מחכה ל-9.

פורסם

אני חושב שההבדל ביני לבין הרבה כאן, הוא היכולת שלי להתרגל לדברים חדשים. אחרי מספר ימים של שימוש עדיין לא הייתי רגיל, אבל עכשיו אני חושב שיש תמיכה מלאה בדרייברים לחומרה שלי יהיה לי יותר נוח להתרגל.

השאלה היא האם המערכת החדשה מצריכה שדרוג ובאמת מהווה שיפור על 7. אני לא רוצה לקרוא ביקורות (קראתי מספיק), אני רוצה חוות דעת של מי שקנה וניסה.

פורסם

הבעיה שעכשיו אין לי כסף להוציא, יש לי דברים חשובים יותר להשקיע בהם. מצד שני אם WIN8 יכולה לשפר את היעילות שלי בעבודה, אז זה ישתלם בטווח הרחוק (בעיקר בגלל המחיר האטרקטיבי).

פורסם

בכל מקרה יש'ך עד סוף ינואר להסגר על עצמך.

פורסם

אם לא אהבת את הממשק, ועם 7 אתה מסתדר מצויין, למה לשדרג? 7 עדיין נתמכת, וכנראה תקבל תמיכה עוד שנים רבות בשביל אנשים שלא אוהבים את הממשק.

אני מחכה ל-9.

האמת שלשדרג בעיקר כדי לתמוך במייקרוסופט נגד הביזיון שניקרא אפל, על אחת כמה וכמה לעודד אותם לתת מחירי שדרוג סבירים גם על מוצרים עתידיים.

על כל יחידה שמייקרוסופט הולכים למכור, מישהו באפל הולך להיות קצת עצוב, זה מבחינתי שווה 40$ ללא ספק

פורסם

40$ זה באמת בקטנה (וכן, ניתן לבצע התקנה נקיה ולאקטב. מי שלא מצליח, סתם n00bz0r). הייתי קונה אפילו עוד KEY סתם בשביל שאוכל להדפיס אותו על A4, לעשות ממנו מטוס ולשלוח לחלון של השכנים.

פורסם

ראשית נמאס לי מהדיונים על הממשק החדש גם ככה לא נראה שנשנה את זה נחיה עם זה או שיימצאו פתרונות עוקפים ...

אותי יותר מעניין הדברים הבאים שאשמח לקבל תשובות ממי שניסה ובחן את המערכת:

1. האם באמת על אותה חומרה יש שיפור בביצועים?

2. העברת קבצים בין הכוננים הלוגיים..בין הכונן הפנימי לכונן חיצוני בממשק 2.0 במיוחד בתיקיות עם מאות ואלפי קבצים קטנים.

וההערכת זמן מדוייקת יותר?

3. תאימות הדפדפן אקספלורר 10 לאתרים (קראתי על חוסר תאימות של אתרי בנקים וממשל למשל?) או ש"המצב תאימות" פותר את זה.?

4. באיזה תוכנות מצאתם אי התאמה לWIN 8 ?

אלה הדברים שגם אחרי שנתרגל לממשק יישארו המבחן האמיתי בחיי היום יום ...ובתור מי שחי די בשלום עם ה WIN 7 מעניין אותי אם שווה להשקיע כעת לגבות להתקין או לחכות עוד חצי שנה ..

פורסם

אז הגרסא ב40 דולר כן ניתנת להתקנה נקייה חדשה מאפס? או שאני חייב וינדוס 7 מותקן על המחשב?

ויש לי 7 פרוץ(בלי הטפות בבקשה, 40 דולר זה סכום שאפשר להוציא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים