פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים אני רוצה לפרמט את הדיסק כך שלא ניתן יהיה לשחזר שום קובץ, בשום אופן ובלי שום תוכנה. אפשרי?
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים אפשר להקטין את הסיכוי לשחזור עד מאוד.תעשה "LOW FORMAT" באמצעות תוכנה לHDD (כמו MHDD, VICTORIA וכ"ו) מה שלמעשה יכתוב אפסים לכל נפח הדיסק.יש לך דיון בנושא כמה הודעות מתחת להודעה שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מחבר אפשר להקטין את הסיכוי לשחזור עד מאוד.תעשה "LOW FORMAT" מה שלמעשה יכתוב אפסים לכל נפח הדיסק.יש לך דיון בנושא כמה הודעות מתחת להודעה שלך. תודה הסיכוי לשחזור תלוי גם בגודל הקובץ?
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים מחבר יש לי דיסק אחד בלי מחיצות. לכן אצטרך להריץ תוכנה מדוס או mini windows. על איזו תוכנה אתם ממליצים? יש לי hirens15, יש שם איזשהי תוכנה שתוכל לבצע low format?מדובר בדיסק קשיח של חצי טרה. זה יקח הרבה שעות?
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים פרמוט בווינדוס לא מוחק כלום.ואין קשר אם פורמט רגיל או מהירמהויסטה - פירמוט מלא כותc אפסים על כל הדיסק !לוקח שעות.
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים בפקודה פורמט אפשר להגיד כמה פעמים היא לכתוב אפסים על כל הקשיח קשיח.מספיק פעם אחד. אולי אולי מוסד או FBI יוכלו לשחזר משהו אחרי כתיבה של אפסים וזה יהיה ידני עם מיקרוסקופ ויקר מאד וארוך מאד
פורסם 2012 באוקטובר 1213 שנים מחבר הבנתי. מדובר ברמה ביתית, מוסד לא יושב לי על הזנב.שאלה נוספת. האם סיכוי שחזור הקובץ תלוי בגודלו? נגיד קובץ של כמה KB יהיה קל לשחזר? אבל אם מדובר בקבצי RAR או קבצים שיותר גדולים מ10 מגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.