פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים שלום,איך ניתן למחוק את כל המידע מהדיסק קשיח? שיהיה נקי לגמרי ממידע שנשמר עליו.תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים למחיקה מהירה, פימוט מהיר +מחיקת מחיצות.למחיקה יסודית(מקשה על שיחזור מידע) LOW LEVEL FORMAT עם מגוון כלים שניתן למצוא ברשת
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים מחבר LEON_Lz ראשית תודה על התגובה.האם אתה יכול להמליץ על כלי חינמי למחיקה יסודית?
פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים פורמט מלא בחלונות 7 ימחק הכל.קליק ימין על כונן - פורמט - ולבחור שמה מלא ולא מהיר.יקח הרבה זמן !
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים אני אישית ממליץ על MHDD תרשום בפקודה ERASE, תקבל דיסק חדש כמו בחנות.האם התוכנה קיימת בHIRENS? אם לא, יש איזשהי תוכנה שתהיה לי אפשרות להריץ מDOS?
פורסם 2012 בנובמבר 1813 שנים סליחה על ההקפצה, אבל אני זקוק לתוכנה שאפשר לפרמט איתה את הדיסק מDOS. תודה.
פורסם 2012 בנובמבר 1913 שנים כבר מופיע בלינק שנתתי כאן. הנה שוב : http://www.dban.org/download מחזק - אחלה תוכנה. פשוטה וקטלנית
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים האם יש תוכנה ל-WIPE של דיסק חיצוני (USB או ESATA) מתוך WINDOWS? (לא BOOT CD)תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.