עבור לתוכן

איך אתם מאבטחים את ה-PASSWORDS שלכם?

Featured Replies

פורסם

מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם?

קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות?

אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.

פורסם
Personalised-Printed--MiniCard-Memo-Block.jpg
פורסם

lastpass :xyxthumbs:

פורסם

Lastpass אישי (ענן)

KeePass לעבודה (לוקאלי \ DB על כונן רשת עבור שאר האנשים הרלוונטיים בעבודה)

פורסם

בסיס זהה עם צירופים שונים , גם שתי סיסמאות קלות למקומות חסרי ערך

פורסם

זרוקים במחשב בתיקייה בתור קבצי .txt, בקיצור לא מאובטח.

יש אתרים מסויימים שאני נכנס אליהם מהפלאפון אז רשמתי אותם על פתק, את כתובת האתרים החלפתי בראשי תיבות ולסיסמה הוספתי אותיות רנדומליות.

כדי לזהות את הסיסמה אני מוסיף 2 אחת בתחילת הסיסמה והשנייה בסופה שיראו לי איפה נמצאת הסיסמה.

פורסם

סיסמה פסיכית של המון תווים לפייסבוק ולחשבון המייל הראשי,

וסיסמה נוספת לשאר הדברים (עם גרסות מחורבשות לחרטות למיניהן).

נראה לי אני אעדכן את הסיסמה המשנית למשהו רציני יותר..

פורסם

דברים חשובים יותר:סיסמה עם עם אותיות ותווים,לדברים פשוטים יותר:סיסמאות קלות יותר(מספרים)

פורסם

אותיות ומספרים זה סטנדרט גם לדברים לא חשובים.. המון אתרים מחייבים אותך גם וגם בסיסמה.

פורסם

בדרך כלל הוספת @ הופכת את הסיסמה של strong.

כאילו לפורץ אין המקש הזה :lol:

פורסם

כל עוד הסיסמא היא רק בראש ולא כתובה באיזה מקום והיא אקראית ( לא מספר הטלפון שלכם...) , אז היא מספיקה לרוב האנשים.

סיסמא של 8 תווים ומעלה בשילוב של אותיות ומספרים , תתן הגנה מספקת.

אם הסיסמא שלכם היא 12345 , אז אל תצפו ליותר מדי.

פורסם

יש לי כמה סיסמאות שאני זוכר את כולן, סיסמא שונה לאתרים שאני סתם צריך להירשם ולא ממש צריך ביטחון, סיסמא שונה לאתרים שאני נכנס אליהם הרבה, סיסמא לבנק ועוד סיסמא למייל. אני לא ממש רואה צורך לכתוב את הסיסמא איפשהו.. אולי רק את הסיסמא לבנק בגלל שהבנק מכריח אותך לשנות אותה כל כמה חודשים, אבל בכל זאת אני מסתדר בלי..

בדרך כלל הוספת @ הופכת את הסיסמה של strong.

כאילו לפורץ אין המקש הזה :lol:

אם אתה משתמש גם בסימנים פריצה בעזרת ברוט פורס תיקח הרבה (הרבה) יותר זמן מאשר סיסמא רק עם אותיות..

פורסם

ב brute force , ככל שהסיסמא מכילה יותר תווים אז לוקח יותר זמן.

אבל מי בכלל משתמש ב brute force בשביל לנסות לפרוץ?!

פורסם
  • מחבר

בברוט פורס משתמשים פחות, בדר''כ משתמשים במאגר מסויים של ססמאות נפוצות. 80% מהאנשים משתמשים בהם וזה סוגר יפה את הפינה :)

בעיה נוספת שקיימת היא פריצה למאגר מסויים של ססמאות (כמו הדליפות למינהם שאנחנו שומעים לאחרונה) ושימוש בססמאות משם לאתרים אחרים - אנשים רבים משתמשים בססמאות זהות לאתרים שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים