עבור לתוכן

איך הספק הזה?

Featured Replies

פורסם

S12II 430 יכול להחזיק גם כרטיס של 200W.

• תגובות 115
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

430W הזה החזיק GTX680 בלי בעיה... :xyxthumbs:

פורסם

S12II 430 יכול להחזיק גם כרטיס של 200W.

הספק אוליי יכול להחזיק את זה אבל תלוי כמה הלוח יכול להעביר לכרטיס מסך - דרך ה PCIE ניתן לקבל רק 150W (כי כל PCIE הוא 75W בגלל הגבלה של חיבור ה PCIE)

פורסם
  • מחבר

הנה עכשיו רק הדלקתי את המחשב והוא כבר מעט איטי.. (זה קורה לעיתים נדירות כי בד"כ הוא נורא מהיר)

למשל, כרגע יש לי דיליי בהקלדה ואני רואה אותה באיחור..

ובכללי המחשב בדיליי כרגע..

אני לא יודע מה לעשות, הוא לא יציב.

ו-FSP 400W יחזיק את HD6870, ומעל זה אי אפשר?

פורסם

לא הייתי שם מעל זה

אבל היי, הוא חזק X2 מה GTS450 שרצית לשים בהתחלה

פורסם
  • מחבר

זה תלוי בצריכת החשמל בעצם..

כפי שתארתי בתגובה הקודמת, המחשב לא הכי יציב.. יכולת להיות שהספק כבר הספיק להרוס חלק מהחומרה והחלפת הספק לא תעזור?

פורסם

נניח שהספק תחיל להרוס חלק מהחומרה. אתה תקנה חומרה חדשה ותשאיר אותה על אותו ספק מקורי של ABPower שיהרוס גם אותה ? לא. אז אתה בכל מקרה צריך ספק חדש

יותר מזה ספק בדרך כלל הורס את עצמו במקביל אם הרס החומרה. כלומר החלפת ספק היא כבר צעד אחורה מבחינת נזק (למצב תקין יותר) וזה אומר שהוא יכול לסדר את בעיות היציבות גם אם כבר יש נזק לחומרה

אם תביא תמונות של הקבלים בלוח ובספק ABPower ניתן יהיה לנחש (לא בצורה ודאית אבל לתת הערכה) אם יש נזק שניתן לראות

חוצמזה בעיות יציבות יכולות להיות מהרבה דברים אחרים - מה אתה עשית כדיי לבדוק את זה ? תנסה לעלות ממערכת הפעלה מ USB או CD ולבדוק איתה, תנסה לשדרג דרייברים וכדומה

פורסם
  • מחבר

את הקבלים בספק אני מניח שלא אוכל לתת לך, זו תהיה בעיה לנתק אותו ולפתוח אותו. (הבנתי שגם אם ספק נהרס אין טעם לתקן אותו אלא ישר לזרוק אותו)

בנוגע ללוח, אני די בטוח שהקבלים תקינים.

פורסם

אוקיי, פשוט ניתן לראות נזק ברמות החמורות יותר לפי קבלים מנופחים. אם אתה רואה קבלים תקינים בלוח אז ניתן להניח בסיכוי גבוה שהוא תקין, או שהתקלה שלו לא קשורה ישירות ל ripple במתחים ולך תבדוק דברים אחרים קודם

פורסם
  • מחבר

יכול להיות סיכוי שהמערכת עושה את הבעיות? O::

כי היא נורא מהירה, אך לא יציבה לפעמים..

מה עוד אפשר לבדוק?

פורסם

תנסה למשל לעלות במחשב USB של לינוקס ותעבוד ממנו. עכשו שם יהיו תקיעות בגלל ה USB (ל USB יש תגובה איטית יותר ממערכת הפעלה שמותקנת בדיסק קשיח) אבל אוליי תוכל בכל זאת לראות מה מזה תקיעות של מערכת ה USB ומה תקיעות של המחשב עצמו אם יש

ותבדוק ב system monitor - צריכת מעבד, זיכרון, תהליכים פעילים וכו אם יש תהליך שקופץ ל 100% CPU וכדומה כשהמחשב תקוע

פורסם
  • מחבר

בדקתי את ה-CPU, האחוזים בסדר והוא לא מתאמץ גם מבחינת טמפ'.

לא הבנתי כ"כ את הקטע עם הלינוקס?

יכול להיות שהתקנתי מערכת הפעלה לא תקינה? חלק אמרו לי את זה למרות שאני לא מאמין.

פורסם

מערכת ההפעלה יכולה להיות לא תקינה. כדיי לבדוק תעלה מערכת הפעלה אחרת על המחשב ותראה אם יש את און תקיעות

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לדוגמה?

אני יודע שיש מערכת וירטואלית, אבל יש לי 4GB RAM ואני אקציב לה רק 2GB, כך שזה לא יהיה הכי מהיר..

אמרו לי ש-FSP לא הכי טובה, ו-350W שלה לא יחזיק את המערכת שלי + HD6850..

פורסם

מערכת וירטואלית לא תיתן כלום כי היא עדיין עובדת על גבי המערכת שאנחנו רוצים שלא תהיה

במקום זה אתה מעלה על המחשב את המערכת השניה מ 0 לבד

ספקים של FSP מהסוג שהמליצו לך הם ספקים בסיסיים באיכות נורמלית. כמובן שיש כל מיני ספקים משודרגים יותר אבל הם גם עולים בהתאמה. מה שמשנה לך זה שה FSP נותן את מה שכתוב עליו כלומר אם כתוב 400W זה 400W ואם כתוב 16A זה 16A - לא כמו ה "500W" ב ABPower כשהמעגל בפנים הוא של 100W...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים