עבור לתוכן

Borderlands 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מפתח זה מפתח, ברגע שקישרת אותו לחשבון סטים שלך נסעת. הוא לא יוכל להיות משומש יותר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 154
  • צפיות 30k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מעצבן פתאום אני רואה שנגמר לי הכסף היה לי איזה 25K

אני כרגע ברמה 28 קרה העניין עם רולנד ואני עכשיו באיזה משימה נלחם ב SKAG ענקי ירוק ב לינצווד במערה ענקית

קיצר לא כל כך מצליח לנצח אותו מתתי 3 פעמים ושאני בא לקנות תחמושת אני רואה אין לי כסף :|

לא מבין לאן הלכו כל האלפים שהיו לפני כמה דקות

פורסם
  • מחבר

קח צעד אחורה, כמה משימות צדדיות, חיטוטים בארגזים ותמכור נשקים ותוספות.

לא סיפור

פורסם

מוזר מאז הקטע של אנגל הכל נהיה הרבה יותר קשה

כמו שתיארתי בפוסט למעלה אז ויתרתי על הקרב ההוא כרגע והלכתי למשימות אחרות אבל גם שם לא קל

יש פתאום קפיצת מדרגה בקושי פתאום הנשקים משפיעים פחות ככה זה נראה והאויבים יותר קשוחים

אם עד עכשיו המשחק זרם יפה ומהנה עכשיו הקצב ירד והכל הרבה יותר מאתגר ואני מוצא את עצמי זז למשחקים אחרים

פורסם

תגידו.. אני רוצה לצאת מהמשחק ולחזור אליו אחרי כמה זמן.. אבל הקטע, שהוא לוקח אותי ממש ממש אחורה, ואני צריך לעבור את כל האוייבים מחדש.. זה פשוט מתסכל :(

פורסם

יש משהו שאני לא מבין במשחק כל פעם שאני סוגר את המשחק ומתחיל אותו אני חוזר לתחילת המשימה גם אם כשסגרתי את המשחק הייתי ממש בסוף שלה זה ככה אצל כולם?

פורסם

אם אני לא טועה, הוא מחזיר אותך לנקודת הfast travel האחרונה שהיית בה. לא ל check point, שלשם אתה חוזר אם אתה מת

פורסם

זה בדיוק מה שקורה ואני צריך להתחיל את המשחק מהתחלה...

לא שיחקתי בראשון כך שאני לא יודע אם ככה זה צריך להיות כל פעם שסוגרים את המשחק צריך לעבור את כל המשימה מחדש?

זה טיפשי... הם מחייבים אותך לסיים משימה שהתחלת

פורסם
  • מחבר

אתמול נתקלתי באויב מצחיק

פורסם

^^

:lol:

עדיין, אני חושב שהבחור הזה לוקח (מיני ספויילר) -

פורסם
  • מחבר

;D

ההפקה אצלו עם תקציב גדול יותר של שחקנים ;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עזרה בבקשה.

אחרי שהכרטיס מסך שלי היה מקולקל חודש (מי שאולי ראה תרד לגבי התיקון ב- KSP), פתאום אני נכנס למשחק ואסון..נמחקו לי כל השמירות מסיבה לא ברורה. לא זוכר בדיוק איפה הייתי אבל זכור לי איזה צלף ששומר עלי ויורה מגבוה ואני אמור להגיע אליו או משו כזה. ממש התגעגעתי למשחק אחרי חודש (הוא היחיד ששיחקתי בו), אבל אנלא אתחיל מחדש. לכן אני שואל אם מישו יכול אולי לעזור לי עם שמירות מהאזור הזה (לא חשוב דמות).

תודה לעוזרים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בורדרלנדס משחק יותר שווה מהנה ושגורם לך להמשיך לשחק ולהנות

דיסהונורד הוא די meh אם להגיד את האמת לא יודע יש בו אלמנט חזק של meh לפעמים לא ככה :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים