פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים הכי טובה ל-40+ יחידות.... הצעה מוולקום - נו באמת...לחברות אותם בעלים - נראה לך שמחיר יהיה שונה?
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים מחבר כמו שאמרתי לפני, אני אישית פרשתי מארגון הקניה....מי שרוצה להרים את הכפפה שיבדוק קודם כל כמה אנשים רוצים במחיר שקיריל מציע.אני חושב שרצוי להתמקד ב-SOLO6...הSOLO7 לא שווים את ההפרש במחיר לדעתי.
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים מחבר ^ שנה את הכותרת, זה סתם מעצבן...שיניתי....גם ככה כבר אמרתי שמי שמעוניין לקחת את זה על עצמו שיפתח דיון חדש שישקף את כמות המעוניינים.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים קניתי בסוף את SOLO 4C במבצע של KSP - רק 352 ש"ח. מביקורות באינטרנט אין כמעט הבדל באיכות ביניהם לבין 6C, רק בעוצמה. ולחדר קטן העוצמה של 4C מספיקה בהחלט (רמת קול 40 לישיבה ליד המחשב כבר די גבוהה, מגיעים עד רמה 60). מומלץ.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים הבעיה שאין תחרות לcd-log (גם לא אייבורי וKSP).אז אתה יכול רק לחלום על מחירים כאלה.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים מחבר הבעיה שאין תחרות לcd-log (גם לא אייבורי וKSP).אז אתה יכול רק לחלום על מחירים כאלה.אני חושב שמי שמי שעדיין מעוניין,יכול להרים את הכפפה ולנסות בכל זאת להוציא מזה משהו (שנתיים אחריות + מחיר בלאק פריידי)...ואולי אפשר לארגן גם קניה נחמדה לאלו המוגבלים במיקום עם רמקולים קטנים יותר ואז אולי המחיר ירד עוד בגלל הכמות...
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים תסלחו לי שאני מגיב לפני שקראתי את כל 16 העמודים, אתעדכן מולם מחר (:במחירים האלה לא רק שאני מעוניין יש מצב שאקנה גם לאחי זוג נוסף.
פורסם 2012 בדצמבר 112 שנים קניתי בסוף את SOLO 4C במבצע של KSP - רק 352 ש"ח. מביקורות באינטרנט אין כמעט הבדל באיכות ביניהם לבין 6C, רק בעוצמה. ולחדר קטן העוצמה של 4C מספיקה בהחלט (רמת קול 40 לישיבה ליד המחשב כבר די גבוהה, מגיעים עד רמה 60). מומלץ.בהחלט העוצמה מספיקה.רק הבאס מאכזב.. נכון שאי אפשר לצפות ליותר מדי מ-2.0 אבל עדיין. אולי זה הזוג שלי ספיציפית.
פורסם 2012 בדצמבר 212 שנים בהחלט העוצמה מספיקה.רק הבאס מאכזב.. נכון שאי אפשר לצפות ליותר מדי מ-2.0 אבל עדיין. אולי זה הזוג שלי ספיציפית.בשביל באס יש מערכות 2.1. מערכות 2.0 מיועדות למוזיקה יותר מגוונת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.