עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - קניה קבוצתית

האם תשתתף בקניה קבוצתית של Black Ops 2 ? 1,122 הצבעות

1. 1. האם תשתתף בקניה קבוצתית של Black Ops 2 ?

• בהחלט
    • כן, בתנאי שאקבל את מפת הבונוס NukeTown
    • לא סגור על זה עדיין
    • לא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני דווקא מסכים בנוגע לההערה על הסינגל.

COD לא מאכזבים עם הסינגל , הבעיה היא שיש ריבוי משחקים ולכן אני לא לחוץ לקנות.

יש DLC של Battlefield3 ויש את Borderlands 2 , בקיצור עמוס.

• תגובות 127
  • צפיות 18.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני קונה בכל מקרה, או מ STEAM או קבוצתית. יש לי הרגשה טובה מאוד בקשר למשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

אחרי טעימה מאינספור משחקי מולטי, זו הסדרה שאני הכי נהנה לשחק בה

לאחרונה חזרתי קצת לבלאק אופס הראשון והבנתי את זה.

אחרי 200 שעות בבטלפילד (המעולה) התגעגעתי לקול אוף דיוטי

אין לי בעיה לשלם על התענוג הזה 240 ש"ח בשנה ,

גם כשיש נפילות (MW3) קשות וגם כשיש לא מעט חסרונות

כך שהמחיר די חסר משמעות בעיניי כשאני מקבל את המשחק שאני אוהב לשחק

פורסם

לא שיחקת כל כך במשחק הקודם (במולטי) ,לא?

לדעתי הסינגל בלבד לא שווה את הכסף. אני רק מציע מי שבספקות (בקשר למולטי) שיחכה לתגובות מצד החבר'ה אחרי שיצא. באופן כללי יש לי הרגשה שזה יהיה טוב יותר משנה שעברה -אבל זו רק הרגשה. בשביל הנחה קטנה לא הייתי הולך על *ההרגשה* :P .

פורסם
  • מחבר

שיחקתי מעט מאוד ובאופן כללי לא נהנתי.

להבדיל משנה קודמת, לא אמורות להיות יותר מדי הפתעות כי מדובר בסך הכל במפתחת שלא עברה שינויים

או יותר נכון להגדיר זאת כרעידת אדמה כל מה שקרה עם IW

MW3 לא פותח ע"י אותם מוחות שפיתחו את MW2 אלא ע"י שיירים של חברת IW

בשיתוף עם חברה נוספת (ממתי חברה מוכשרת כמו IW צריכה לקבל עזרה מחברת פיתוח אחר?)

אין מה לעשות בנידון ובראיה לאחור, אפשר היה לצפות את זה.

פורסם

חמי, אני מאוד מקווה שאני וסיימון שכנענו אותך אתמול, אחרת אין לך מה לחפש פה יותר, ואתה יודע את זה :beerchug::gguyz:

בכל אופן, אני גם כן חושב שהולך להיות באמת משחק טוב, לא צריך להגזים עם כל המחשבה שמפעילים לפני שקונים משחק פעם בכמה חודשים, לא יקרה לאף אחד כלום.... מקווה שהימים של MW2 יחזרו :xyxthumbs:

פורסם

מעקב...אפשר גם שהגרסה של המשחק תהיה לps3

פורסם

אם תהיה קבוצתית היא תהיה למחשב בלבד כמו בשנים הקודמות, אין מספיק ביקוש לגירסת הקונסולות ובמיוחד לא ל PS3.

פורסם

השאלה לא צריכה להיות "האם בעיה לשחרר כסף לפני מחשבה " אלא "האם זה נכון שיגיע כסף לאיזו חברה על עבודה לא טובה" :) . מקווה שבאמת תהנו . :xyxthumbs:

פורסם

כל אחד מידי פעם משלם כסף על עבודה לא טובה, מה לעשות. אני בטוח שלרוב המשתמשים פה יצא לקנות משחק ולגלות שהוא לא משהו או לא בשבילם.

חוץ מזה למרות כל הבעיות שלו BLOPS משחק לא רע בכלל ונראה כאילו המפתחת הזו לומדת ממשחק למשחק וכל פעם מציגה שיפור מורגש. אני מרגיש דיי בטוח עם הקניה הזו ואני לא אחד שמרבה לקנות משחקים בהזמנה מוקדמת.

פורסם

כל משחק מהסדרה הזאת ,היית בטוח לפני. אכן יוצא לשלם על משחקים עם עבודה לא הכי טובה ..אבל כאן כבר יש ניסיון למשחקים פחות טובים ..מומלץ לא לקנות ישר. חבר'ה שממילא מתים על הסדרה -יקנו.. אבל מי שבספק אמליץ לו לחכות.זאת דעתי,לא מגיע לחברה כסף ללא עבודה טובה.

פורסם

כל משחק מהסדרה הזו,ניסית לשכנע נגד. בכל פריאורדר יש סיכון מסויים,אין מה לעשות. אתה טוען שיש חשש סביר ורציני שהמשחק הזה הולך להיות גרוע משמעותית מבלק אופס הראשון? אם כן אז בסס את הטיעון הזה על מקורות מוצקים בשטח. מה מעורר את הספק?

פורסם

מעולם לא ניסיתי לשכנע נגד.יש הבדל במשחק לא טוב למשחק ללא טעם אישי. אני גם סברתי שהמשחק הזה נראה שילך טוב (ממה שהראו). אין כוונתי רק למשחק הזה,כל משחק שיש לו נפילות ..אמליץ להמתין. אם כאן מדובר במפתחת שונה משנה שעברה אכן סיכוי לטובה.

פורסם

מה מגדיר אותו כ"יש לו נפילות"? כוונתך לMW3? כבר הסבירו ובודדו את הסיבות לכשלונו(שהיה אכן כשלון חרוץ).

להמתין זה תמיד נחמד רק שבסדרת COD זה לצערנו לא אומר בהכרח ירידת מחירים, ככה שאנחנו מפסידים את ההנחה של הפריאורדר וההזדמנות לשחק בשבועות/חודשים הראשונים עם החברים מהפורום,שזה חלק משמעותי מהחוויה. אני לא יכול באמת להגן על משחק שעוד לא יצא אבל גם לא רואה סיבה מיוחדת לחשוש שהוא יצא זבל.

פורסם

יש כאלה שהם בכל זאת בספקות בלי קשר למה שאני כותב או כל אחד. אני מדבר לספקנים . כמה בדרך כלל הפרש בין הקנייה קבוצתית לקניה רגילה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים