פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים תפוח עץ חמוץ? כבר שנים שלא טעמתי תפוח עץ חמוץ אמיתי בארץ. פעם, מזמן אולי בגלגול הקודם היו מגדלים פה את זן אלכסנדר שיהיה טעים וחמוץ ומצויין. כבר שנים שניתן למצא את זן סמית' שניתן לומר עליו הרבה דברים אבל חמוץ הוא לא וחמאת בוטנים? לא! גם מיונז לא, אבל זה כבר מסיפור אחר.. אגב, לערבב אריסה עם פסטו זה לא-לא גדול. זו הדרך הבטוחה להרוס פסטו טוב ואריסה טובה. מה שכן, ייתכן ועל חצילים קלויים אריסה תלך יופי. בטוח שעל מטוגנים היא מתאימה. מסיכמה איתך שהלחמים הכבדים ילכו כנראה יופי עם אבוקדו. ברור לחלוטין שעם מיונז ועם נקניקים או פסטרמות (רצוי ביתיות ולמי שלא שומר, מומלץ ללכת על אלו מהמעדניות הרוסיות). ולדעתי למרות שמנסיון אריסה דיי בסדר איתם, הם עדיפה על לחם לבן או אחיד (טרי) רק שהם לא הכי בריאים. כנראה שמבחינת טעמים ללחם כבד יתאימו יותר חזרת ללא סלק, נקניקים, מלפפון טרי, מיונז, וגילוחי עגבניות. אופציה נוספת היא כנראה גבינת שמנת עם סלמון מעושן, כנראה גם מלפפון חמוץ ועוד כמה קשקושים.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים סנדוויץ' הבשר המושלם שלי (למשקיענים בלבד ): - צולים ג'בטה טריה ואיכותית על מחבת פסים עם מעט שמן זית, עד שהפנים נהיה שחום מעט והבחוץ קריספי. - מטגנים בצל ופטריות על להשחמה. - לוקחים בשר איכותי (כמו סינטה או אנטריקוט), פורסים לפרוסות דקות, וצולים קצת מכל צד, קח שהבשר יישאר מעט נע (לא להפוך אותו לסוליה של נעל) - מורחים על הג'בטה מיונז שהוכן בבית (אם מישהו צריך מתכון אני אתן, לא לוקח הרבה זמן לעשות, וזה הרבה יותר טעים ממיונז קנוי) וחרדל דיז'ון; אחר כך מניחים בשכבה דקה את הפטריות והבצל המטוגנים, עליהם את הבשר, עליו עגבניות/חסה/חמוצים ולבסוף בזיליקום/אורגנו טרי. סנדוויץ' סלמון מעושן מושלם: על בייגל (כמו שמוכרים בארצות הברית) מורחים שכבה של גבינת שמנת איכותית (פילדלפיה), עליה מניחים בנדיבות שכבות סלמון מעושן מאיכות הכי טובה שניתן למצוא, עליו חסה/עגבניה, לאחר מכן שמים מעט עירית קצוצה דק ולבסוף מטפטפים כמה טיפות של לימון ושמן זית. סנדוויץ' יום שישי: מכינים קציצות עם רוטב עגבניות. קונים חלה טרייה של יום שישי, בוצעים ממנה ביד, ומנגבים איתה את הקציצות עם הרוטב (טעים ממש).
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים יש לי דוד שאוכל בייגל עם פרוסת ש... בננה. לטענתו - מעדן.כנראה טוב שהמסעדן הוא אתה ולא הדוד.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים ^ אבל מי שרוצה לטעום שישאיר כאן פידבק... על בייגל (כמו שמוכרים בארצות הברית) מורחים שכבה של גבינת שמנת איכותית (פילדלפיה) יהיה לך קשה מאוד למצוא פילדלפיה ובייגלים כמו של ארה"ב בארץ. מצד שני אפשר למצוא גבינת שמנת לא רעה של מחלבות גד.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים ^ אבל מי שרוצה לטעום שישאיר כאן פידבק...יהיה לך קשה מאוד למצוא פילדלפיה ובייגלים כמו של ארה"ב בארץ. מצד שני אפשר למצוא גבינת שמנת לא רעה של מחלבות גד. במכולת השכונתית אצלי מוכרים פילדלפיה (במחיר מופקע של למעלה מ-20 ש"ח). בהזדמנות אני אנסה את הגבינת שמנת של גד. לגבי בייגלים, אם מחפשים טוב אפשר למצוא כאלה לא רעים בכל מיני מאפיות.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים בננה על לחם זה טעים.. קצת פשוט מדי לטעמי אבל אין סיבה שזה לא יהיה טעים.יש לי דודא לחמאת בוטנים עכשיו (בתוספת בננות)אה ומייפל עם גלידה גם בא לי.זה אומנם לא קשור אבל מישהו יודע אם ניתן לקנות סירופ מייפל איכותי בארץ? רצוי במחיר לא מופקע.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים מוצרי החלב של גד מעולים.סנדוויץ' של חמש דקות-פרוסות סלמון (אפשר למצוא בכל סופר חבילות קפואות של סלמון פרוס דק של 100-200גר')בצל חתוך לטבעות עגבניהמלפפון \ מלפפון חמוץ לפי העדפה.חסה, למרות שאני לא ממש נהנה מחסה באוכל שלי מעבר לסלטגבינת שום שמירמיץ לימון.הוראות הכנה לא באמת צריך.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים ת'ארד יפה, אבל חבל שהוא לא מנוצל למקסימום הצעות אישיות. אני מאוד אוהב סנדביצ'ים ואוכל לפחות אחד ביום. אני רואה בסנדביץ' לא רק אוכל טעים אלא גם הזדמנות מצויינת להכניס לגוף מזונות נחוצים כמו בשר, עגבניה וביצים שאילולא הסנדביץ' לא הייתי אוכל. ובנוסף זה קל ופשוט להכנה. ניסיתי בעבר לאכול מתכונים מורכבים אבל לדעתי הפשוטים הכי טעימים. אז יש לי שתי גרסאות: מהירה מאוד ומהירה פחות.שליש/חצי בגט. מורח קטשופ חריף ומוסיף גם אלף האיים (ואם נגמר אז מיונז). יותר מדי רטבים יגרמו לנזילה.מלפפון חמוץ חתוך לאורך או אלכסון (או כרוב כבוש או שניהם).מלפפון חתוך לאורך או אלכסון.פרוסות עגבניה.תמיד מוסיף לפחות אחד: בצל חי, זיתים חריפים.לפעמים מוסיף גם ביצה קשה חתוכה.בשר: טונה/שניצל/חזה עוף/קציצה.אם יש לי זמן להשקיע אני מכין סלט גזר או סלט כרוב או סלט כרוב וגזר (ולפעמים מוסיף להם תירס). הגרסה השניה היא כמו הראשונה אבל כוללת ג'בטה מובחרת בטעמים, בשר שמכינים בבית (למשל חזה עוף), סלט כרוב (שני צבעים) וביצה קשה.האם למישהו יש מושג אם יש בישראל דג חרב ???
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים אני למעשה אינני מנוסה מאוד בהכנת כריכים אגדיים שכאלה, אבל יש לי גם אמירה בנושא: ראשית, אני שייך לאסכולת PiLOT- Pickles, Lettuce ,Onion ,Tomato. אלו הם המרכיבים אשר נכללים בכל כריך אשר מעז להראות עצמו בפני אחרים, על פי השקפתי. למרות זאת, גם סנדוויצ'ים רדיקליים יותר אקבל בשמחה, אם הם עשויים היטב (המתכון הראשון של BIGTOOL נראה כמו תענוג צרוף). אני גם אוהב להתאים טבסקו או זחוק (סחוג) טובים לסנדביצ'ים שלי. באופן אישי, אני מאוד מחבב PiLOT (בצל שאלוט הסגול הוא החביב עלי בתחום) עם פטריות ופלפלים (ולעיתים גם הבצל עצמו) מטוגנים קלות, בבגט עם שניצל ביתי וסחוג (ולעיתים קרובות עם פרוסת גבינה צהובה). חגיגה לחיך. אולי אפשר לרכז את כל המתכונים כאן ביחד? ואת חברי אשר משתמשים בשיטת פיילוט הוותיקה והקלאסית, המוכרת והמוכחת, ארצה לשאול- באיזה סדר אתם מסדרים אותם? אצלי זה לרוב: לחם ממרחים ו\או רטבים בצל עגבניות מושא (שניצל, לדוגמא) <גבינה צהובה> חמוצים חסה לחם אני מקווה שהפירוט שלי כאן איננו בגדר סטייה... : בתיאבון!
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר וגם לא נראה לי שטעמתי וואסבי. כמעט אותו הטעם של שורש חזרת שאתה אוכל בליל הסדר. כל מאפייה בערך גם במאפיות של חלק מהסופרמארקטים יש. חוץ משזה טעים מאוד, בדרך כלל עושים אותם בגודל אידיאלי לכריך. אפשר גם להביא תמונות של מה שאתם מדברים עליו. למשל כריך טוניסאי שהזכרתם כאן. וואי עושים תיאבון התמונות סנדוויצ'ים בגוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.