פורסם 2013 בספטמבר 2511 שנים מחבר ...sleeving like a boss... נערך 2013 בספטמבר 2611 שנים על-ידי adi518
פורסם 2013 בספטמבר 2611 שנים יפה יפה בחירת צבעים מעניינת - תעלה תמונה של כבל מוכן כדי לראות את כל הערכה
פורסם 2013 בספטמבר 2611 שנים מחבר תודה לאל שקניתי מברז + מברזים ל M3\M4... אי אפשר בלעדיהם. למי שזוכר, אז בלק אייס שלחו לי רדיאטור 360מ"מ במקום ה 280 הדפוק + קיבלתי מהם אלפא פרו 120 מ"מ במתנה. החלטתי להשתמש בו כי זה נותן לי עוד שטח קירור ובנוסף מסייע לעיצוב הצנרת שאני מתכנן. הרדיאטור הזה, להבדיל מרדיאטורים אחרים של בלק, מגיע עם ברגי פח, כלומר אין הברגות. למזלי, מברז ל M4 פתר את הבעיה בקלות + ברגים קונים שקניתי והתאימו בול באורך:
פורסם 2013 בספטמבר 2711 שנים ...sleeving like a boss... האם אתה הולך על שרינקלס סליבינג? אם כן אין לך צורך להשאיר את השרינק עצמו. אתה יכול להמיס עם השרינק על הקצה את הסליב ואחר כך להוריד את השרינק ;-) נערך 2013 בספטמבר 2711 שנים על-ידי 5ource
פורסם 2013 בספטמבר 2711 שנים מחבר נופ.. על שרינקים. השרינקים של נילס יקרים מדי בשביל שרינק-לס. מה שאני עושה, אני מכין את החוטים ואז מחמם ושם בקונקטור, מחמם ושם וחוזר חלילה. לדעתי, אם עושים עבודה טובה עם שרינק, זה נראה יותר יפה משרינקלס. נב, עשיתי היום פרויקט צד והסלבתי את המאוורר השני שהגיע עם המארז.. אין לכם מושג כמה עצבים היה צריך בשביל זה חחח.. קודם כל החוטים היו מולחמים לא טוב מהמפעל, אז ניתקתי אותם, קיצרתי והתאמתי אותם חזרה. אחרי זה הלחמה ורק אחרי זה סליב, קרימפ מחדש (כדי לקצר אותו לאורך של המאוורר הראשון), אחרי זה קיצור של הסליב כאשר הסליב כבר על החוט ואי אפשר להזיז אותו.. זה אשכרה ככה מסובך, יש הרבה עבודה בשביל להסליב מאוורר ושזה יראה טוב בסוף. לפחות התוצאה יצאה מצויינת כמו שאני אוהב וזהה למאוורר הראשון אם לא טובה יותר. נערך 2013 בספטמבר 2811 שנים על-ידי adi518
פורסם 2013 בספטמבר 2811 שנים נופ.. על שרינקים. השרינקים של נילס יקרים מדי בשביל שרינק-לס. מה שאני עושה, אני מכין את החוטים ואז מחמם ושם בקונקטור, מחמם ושם וחוזר חלילה.לדעתי, אם עושים עבודה טובה עם שרינק, זה נראה יותר יפה משרינקלס. /QUOTE] אכן אני מסכים איתך, השרינקים חייבים להיות באותו הקו כמו במסדר צבאי D: זה דורש המון דיוק והמון סבלנות.
פורסם 2013 בספטמבר 2811 שנים מחבר tell me about it... יש שני דברים שמסובך לעשות: לחדד את הסליב כמו שצריך עם המצית. השני, לחתוך את הסליב באורך הנכון לחוט הספציפי שאתה מסליב. בכל אופן זה אפשרי.. כבר ראיתי אנשים שהצליחו להגיע לתוצאה מעולה בפעם הראשונה.
פורסם 2013 בספטמבר 2811 שנים אכן אני מסכים איתך, השרינקים חייבים להיות באותו הקו כמו במסדר צבאי D: זה דורש המון דיוק והמון סבלנות. היי היי! זה ההוא מ... בכל מקרה, עבודה איכותית כרגיל עדי נערך 2013 בספטמבר 2811 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2013 בספטמבר 2811 שנים היי היי! זה ההוא מ... בכל מקרה, עבודה איכותית כרגיל עדי יאפ זה ההוא מ... D:
פורסם 2013 באוקטובר 2711 שנים מחבר מתאמים מוכנים: אפרופו... הכנתי שניים כאלה.. זה גם למה לקח יותר זמן בערך 40 חורים בכל מתאם ! המון עבודה ! נערך 2013 באוקטובר 2711 שנים על-ידי adi518
פורסם 2013 באוקטובר 2711 שנים מחבר יש גם חורים בצדדים שלא רואים איפה שהחוטים של המאווררים יוצאים החוצה כדי להתחבר לספק כח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.