עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ב OCN, יש מישהו ששולח מעין ערכת "בונוס" לאנשים שרכשו ספק מסדרת הפלטינה של סיסוניק.. הוא שולח את זה no charge אז אמרתי יאללה שיהיה חחח...

מקבלים מדבקה שמחליפה את המדבקה עם נתוני המפרט, עט ומברג עם כיתוב של סיסוניק:

o5mCjg2.jpg

• תגובות 898
  • צפיות 176.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ למה הוא עושה דבר שכזה? O_o

פורסם
  • מחבר

לטענתו, קיבל את זה מסיסוניק והתבקש לשלוח לכל מי שבקלאב.

פורסם

מגניב :D

אין כזה דבר לקורסאיר? :P

פורסם

בו נגיד שזה לא מה שיגרום לי לקנות מוצר מסויים...העט שמקבלים

פורסם
  • מחבר

מי ידע בכלל מזה? נכנסתי לשם אחרי שקניתי את הספק, ופתאום מישהו שלח לי ה"פ ביוזמתו והציע.

פורסם

כן הבנתי...אבל ss חשבה לעצמה "נחלק כמה עטים- זה יתן לנו בוסט במכירות".

אבל סתם שטיות ...תעדכן איך העט :)

פורסם
ב OCN, יש מישהו ששולח מעין ערכת "בונוס" לאנשים שרכשו ספק מסדרת הפלטינה של סיסוניק.. הוא שולח את זה no charge אז אמרתי יאללה שיהיה חחח...

מקבלים מדבקה שמחליפה את המדבקה עם נתוני המפרט, עט ומברג עם כיתוב של סיסוניק:

VvnnIRB.jpg

מה איך מההה? איך אני מקבל את זה?

פורסם
  • מחבר

פשוט תפרסם פוסט בקלאב עם תמונה של הספק שלך והבחור הזה ישלח לך ה"פ. כנראה בגלל שהסדרה הזאת חדשה והקלאב חדש (כרגע אני אחד מבין שלושה שיש להם את ה p-760 חח, אבל ברור שיש עוד אנשים עם ספק פלטינום) אז סיסוניק מצ'פרים קצת את הלקוחות שמפרסמים את הספק שלהם ב'מועדון'.

פורסם

פרויקט מדהים ומארז מדהים רציתי לשאול אם אתה אשכרה שומע את המארז שאתה משתמש במחשב?לי אישית יש את הR4 גם והוספתי מאוורר 140 מ"מ של FRACTAL למעלה שיוציא אוויר והחור השני והצדדי חסומים בחומר מבודד רעש ואני עוד איכשהו שומע את המחשב לא משנה באיזה עוצמה אני שם את המאווררים...אני מרגיש שיותר נסבל לי באוזן שהעוצמה על הכי גבוה ואז זה נשמע כמו מזגן פועל...ככה זה גם אצלך או שיש לי ספציפית בעיית שמיעה?אני יודע שזה לא קשור לאשכול אבל אתה בטוח מבין במארז הזה.

פורסם

רק הפלטינום...

אני יכול לבדוק, יש סיכוי שיש לי גישה לכמה. :D

פורסם
  • מחבר
פרויקט מדהים ומארז מדהים רציתי לשאול אם אתה אשכרה שומע את המארז שאתה משתמש במחשב?לי אישית יש את הR4 גם והוספתי מאוורר 140 מ"מ של FRACTAL למעלה שיוציא אוויר והחור השני והצדדי חסומים בחומר מבודד רעש ואני עוד איכשהו שומע את המחשב לא משנה באיזה עוצמה אני שם את המאווררים...אני מרגיש שיותר נסבל לי באוזן שהעוצמה על הכי גבוה ואז זה נשמע כמו מזגן פועל...ככה זה גם אצלך או שיש לי ספציפית בעיית שמיעה?אני יודע שזה לא קשור לאשכול אבל אתה בטוח מבין במארז הזה.

ה R4 שלי מן הסתם עדיין לא מורכב אז אין לי תשובה. מה שכן, ב R3 לא היו לי בעיות, המחשב היה חרישי למדי עם הקולר 620. בהתחלה המאוורר המקורי של אנטק היה נוראי ועשה רעש בלתי נסבל, אחרי שהחלפתי אותו בשני גליד PWM מדהימים, המחשב היה שקט לגמרי, גם בזמן מאמץ.

האמת שהיום עבדתי על הפרוייקט הרבה שעות, בייחוד על המחברים של הספק כח. גיליתי דבר שכדאי לדעת למי שמתכנן בנייה של כבלים\סליבינג לספקי הפלטינום (גרסה רגילה 660/760/860). בסדרת X סיסוניק עשו שקע בלעדי ל CPU. כלומר, לא היה ניתן לחבר אליו כרטיס מסך ובשביל זה סיסוניק שמו שני שקעי 12-פין עם כיתוב PCIE\CPU שניתן לקנפג עבור כרטיס מסך או מעבד (בנוסף לשקע הבלעדי).

בסדרת פלטינום הם עשו שינוי! במקום שני שקעי 12 פין (שכ"א יכול להתחבר לכרטיס מסך דואלי 6/8 פין) חמישה שקעים של 8 פין. כל שקע כזה יכול להתחבר לכרטיס מסך או מעבד. אין שקע אחד שבלעדי למעבד, כלומר אפשר להשתמש בשקעים איך שרוצים, רק צריך להשתמש בכבל הנכון למעבד ובכבלים הנכונים לכרטיס מסך.

עכשיו בהתחלה, לא כל כך אהבתי את זה כי השקע 12 פין הוא מושלם למי שיש כרטיס מסך שצורך דואל 6 פין. כלומר, משקע אחד כזה אתה בונה כבל שלם לכרטיס מסך (בודד) ובקונפיגורציה כזאת אין צורך בחוטים כפולים כלל!

אחרי הסתכלות, גיליתי שלמרות השינוי, זה לא כל כך נורא. מה שכן, צריך לבנות את הכבלים מעט אחרת מאיך שסיסוניק עשו למי שרוצה סידור 8 פין 1:1 מה שנקרא (ה +2 לא יוצא מהמחבר של הכרטיס מסך אלא מגיע מהספק כח בצורה קצת שונה, הביצועים זהים.

בנוסף לשינוי הזה בשקעים, סיסוניק גם החליטו להשתמש בשקע 8 פין שונה לחלוטין מאלו השתמשו בהם עד היום. כלומר לא שקע 8 פין EPS למעבד ולא שקע PCIE. אלא שקע 8 פין עם קידוד חדש! דבר שכן, קצת מעלה קשיים אבל לא נורא. כרגע פשוט פירקתי את המחברים המקוריים ומהם אני בונה את הכבלים החדשים. אני חייב לציין שהכבלים החדשים שסיסוניק מצרפים, די טובים וניכן שיפור משמעותי מהכבלים הקודמים. גם בגלל שכל החוטים שחורים.

הכנתי תמונה שמראה את ההבדלים בין השקע בסדרת X שהוא EPS סטנדרטי לבין השקע החדש בסדרת P:

KVQIIFg.jpg

אחד המחברים המקוריים של הספק, עבר ניקוי קל מהכיתוב שהיה עליו. זה אולי נראה זניח, אבל זה בולט ומשפיע על המראה הכללי של המערכת. אגב, אין שום אופציה להתבלבל בחיבורי הכבלים למרות שהכיתוב איננו:

WIzEiwX.jpg

הכנסתי איזה כונן זמני לתוך ההימורו כדי להביא אותו פחות או יותר למיקום הסופי שלו על האקרילי ולבדוק את אורך החוט הדרוש בינו לבין הספק. אחרי הסתכלות בתמונות מפרויקטים אחרים והתנסות, מצאתי שהכבל ילך הכי יפה מהשקע ההיקפי הראשון מצד ימין של הספק. התחלתי להכין גם את הכבל למעבד! אני לוקח את הזמן ומנסה לעשות עבודה כמה שיותר מדוייקת:

P90fkJc.jpg

עוד עדכון (מהיום, שבת):

מי שזוכר אז PPC בטעות שלחו לי בקר למשאבה למרות שלא ביקשתי.. כנראה בגלל שזה היה בדיוק אחרי שביקשתי מהם לעדכן את העמוד של ה D5 "uber" ככה שאפשר לקנות אותה ללא הבקר הזה. הם עדכנו את העמוד, אבל הבחור שאורז את הסחורה, רגיל לארוז משאבה + בקר אז התפלק להם.. ואני הרווחתי חח...

בכל אופן, היום פתחתי אותו להסתכל איך אני יכול לשלב אותו במארז וגיליתי שיש לו קבל דפוק עם מעיכה למטה.. העיקר בצד יש מבדקה "QC PASSED". העפתי את המדבקה כי זה שקר. P:

ZwdNJXE.jpg

למזלי, יש בבית מלאי של קבלים אז פשוט הלחמתי קבל חדש ונוצץ. בנוסף לקבל הפגום, ההלחמה המקורית הייתה עקומה. :nono:

oJeEj2p.jpg

פורסם

כרגיל, נראה מעולה עדי.

מה הטווח של הבקר משאבה?

פורסם
  • מחבר

7.5-12.7 וולט.

קיבינמט עם קולנס האלה... העמוד של הבקר לא זמין באתר שלהם.. איכשהו מצאתי בסוף את המדריך למשתמש כי זה לא מגיע עם שום ניירת. נראה שאצטרך להוציא את החוטים המקוריים של המשאבה ולהלחים חדשים 18 גייג'. המצחיק הוא שהמשאבה מגיעה עם חוטים 20 גייג' (מוליך דקיק יותר) אבל הבידוד ממש עבה אז זה לא נכנס לפלאג של מאוורר שאמור להתחבר לבקר.

טוב, התכנון של הכבלים מוכן ומזומן, כל מה שאני צריך לעשות זה להלחים 3 חוטים חדשים למשאבה במקום הקיימים, ללחוץ להם פינים של מאוורר (כן, חוט 18 גייג' נרגיל אשכרה נכנס למחבר של מאוורר!) ואח"כ עוד כבל מולקס כח פשוט מהבקר לספק כח ואני מסודר. D:

ניקוי קצר של המשאבה (המנוע):

qwY0IKV.jpg

פורסם

אתה יודע שהדד ליין עבר? :)

קדימה לעבודה, הפרויקט שלך מתחיל להתארך מעבר לפרויקטים שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים