עבור לתוכן

אז מה השתנה בין פיירפוקס 3.6 לפיירפוקס 15.0 ?

Featured Replies

פורסם

נעשה שינוי גדול ולרעה .

ה3.6 כל כך הרבה יעיל וכל כך הרבה מהיר מה 15 שזה פשוט גורם לך לחשוב שמדובר בדפדפנים שונים לגמרי .

אולי אנשים פה עם מחשבים עתירי משאבים לא שמים לב .

אבל אצל ההורים שלי אני גולש על מחשב נייד ישן Thinkpad R50e , Pentium M 1.8ghz , 1 giga ram

ואני לא מבין למה הסרטונים ביוטיוב כל הזמן מקרטעים לי .

עד שהבנתי שמדובר הפיירפוקס , שהרי מתוך 1 גיגה זכרון לוקח 512 , מה גם בגלל סרטון עלוב מאמץ את המעבד כמעט עד למקסימום שלו ..

התקנתי פיירפוקס 3.6 , נפתרה כל הבעיה שומע סרטונים בלי לאמץ כלל את המעבד , נשאר באזור ה 10% .

נראה לי גם במחשב בבית שלי אני אסיר את הפיירפוקס 15 ואחזור ל 3.6 הטוב והישן .

• תגובות 35
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים. מאז ששידרגתי לגרסה 15 יש לי מלא קריסות של הדפדפן. בגרסה 14 לא הבעיה הזו לא הופיעה.

פורסם

גירסת הFF הרגילה מתוכננת למחשבים מודרנים ומכילה את כל הפיתוחים בתחום הדפדפנים.

אם אתה רוצה גירסה יעילה וחסכונית יש דברים כגון:

http://www.palemoon.org/

נסה ותראה.

BTW לי אין שום תקלות עם הFF15.

בעבר היו מקרים(אחד או שתיים) שהייתי צריך להתקין את הFF נקי, אחרי שכנראה בגלל דורות של שידרוגים לגרסאות בטא משהו נדפק בדרך.

אם יש לך קריסות בדפדפן תתקין אותו נקי(ותעביר את התוכן האישי כמובן).

פורסם
  • מחבר

תודה ארט ניסיתי , אולי הוא קליל יותר מהפיירפוקס 15 הרשמי

אבל עדיין כבד מדי בשביל המחשב לי , ונראה שגם הוא זולל לא לא מעט זכרון , אולי פחות אבל עדיין הרבה

לאחר שימוש רב יותר ב 3.6

נראה שהוא הרבה יותר קליל ,

הסרטונים רצים הרבה יותר טוב אבל פעם ב הסרטון מקרטע

מה שגורם לי לחשוב אולי על דפדפן קליל יותר או שפשוט להתקין עליו לינוקס ( כרגע יש עליו XP )

אבל אני תוהה האם זה יעזור בכלל ? או שפשוט ואין מה לעשות ככה זה הסרטוני פלאש האלה ( יוטיוב )

פורסם

פלאש הוא גם זללן משאבים לא קטן...

פורסם

היתרון של Pale Moon או FF האחרונים על FF 3.6 היא שאפשר להשתמש בHTML5 במקום Flash בyoutube. גם פה יש כבדות (שנובעת בעיקר מפיענוח MPEG4), אבל לפחות זה לא גרוע כמו flash.

פורסם
  • מחבר

אה אוקי , מקודם את התקנתי את ה PALE של גירסת 15

עכשיו התקנתי PALE של 3.6

איך אני מגדיר שהדפדפן יעבוד עם HTML5 במקום פלאש ? או שזה עובד מהקופסא ככה ?

פורסם

הוא פשוט לא תומך בזה.

פורסם

הםם... נראה שLosNir צודק. באתר של Pale Moon ניתן היה להבין כאילו גם גרסת ה3.6 האחרונה שלהם תומכת בHTML5, אבל נראה שבדיוק כמו FF 3.6 הם תומכים רק בVideo Tag ולא בקודק.

פורסם

palemoon לא באמת מוסיף תמיכה במשהו חוץ מסט פקודות SSE2/3/4

פורסם

לפני שנה כשהיה לי מחשב P4 עם גיגה זיכרון FF ואופרה החדשים פשוט הרגו אותי אם זלילת הזיכרון.הייתי מתקין תוכנות צד ג שיפנו את הזיכרון כל כמה זמן.אבל במחשבים המודרניים עם 4 גיגה ומעלה זה לא מהווה בעייה.עם זאת אני לא זז מהFF 10 שלי,אולי בגלל ההרגל ואלי בגלל IDM הישן

שיכול לעשות בעיות עם FF חדשים ממנו.

פורסם

בעבר היו מקרים(אחד או שתיים) שהייתי צריך להתקין את הFF נקי, אחרי שכנראה בגלל דורות של שידרוגים לגרסאות בטא משהו נדפק בדרך.

אם יש לך קריסות בדפדפן תתקין אותו נקי(ותעביר את התוכן האישי כמובן).

אני בדיוק אחרי פירמוט של המחשב והתקנה נקייה של הפיירפוקס (התקנתי את גרסה 14 והיא שודרגה ל 15).

אחרי בערך שעה של עבודה הפיירפוקס צורך כ 1GB של RAM. זה נורמאלי? (וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על תהליכים כמו PLUGIN CONTAINER או 2 תהליכים של FLASH PLAYER PLUGIN שגם קשורים לפיירפוקס וצורכים עוד 150MB של RAM בממוצע).

קודם עזבתי אותו פתוח לכמה שעות (המחשב נכנס ל SLEEP MODE) וכשחזרתי הפיירפוקס צרך 1.7GB של RAM. למרות שיש לי 4GB במחשב הוא פשוט לא זז והייתי חייב לסגור את הפיירפוקס דרך המנהל משימות.

משהו פה נראה לי חשוד... ???

פורסם

יש לך זליגה רצינית...

פורסם

ומה ניתן לעשות בנידון? :nixweiss:

פורסם

אולי זה אחד התוספים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים