עבור לתוכן

שירות אחסון מדיה ברשת?

Featured Replies

פורסם

יש לי כמות די גדולה של תמונות וסרטים משפחתיים על המחשב ואני רציתי לדעת אם יש שירות כלשהו שמאפשר לי לאחסן ברשת את התמונות והמידה ככה שכל בני המשפחה שאני ארצה לתת להם גישה יוכלו עם שם וסיסמה לגשת ועדיף שיוכלו לצפות בתכנים על הדפדפן.

יש חיה כזאת ?

פורסם

Dropbox...

הנפח תלוי בכמה אתה מוכן לשלם..

100 ג'יגה עולה משהו כמו 40 שקל בחודש.

פורסם

ברור. יש שירותים ייעודיים עבור תמונות כמו Picasa ו-Flickr, ויש שירותים כלליים לאחסון קבצים בענן כמו Google Drive, Dropbox ו-Skydrive.

בכמה תמונות מדובר, ובאיזה נפח סה"כ?

פורסם
  • מחבר

כרגע אני מעריך שהוידאו והתמונות שיש לי על המחשב (לא כולל קלטות וידאו שאני צריך להמיר לקבצים ותמונות ישנות שאני צריך לסרוק!) שוקלים באיזור ה20 גיגה.

דרופבוקס יקר מדי לטעמי, יש אופציה לקחת שרת אחסון כלשהו GoDaddy סטייל ולהעלות הכל בFTP ורק ליצור איזה מערך גישה לתמונות בצורה מתוחכמת כלשהי? או שירות קצת יותר זול?

פורסם

www.google.com/settings/storage

+100 GB of storage for Drive and Picasa. Plus, an additional 25 GB for Gmail. $4.99 / Month

+200 GB of storage for Drive and Picasa. Plus, an additional 25 GB for Gmail. $9.99 / Month

+400 GB of storage for Drive and Picasa. Plus, an additional 25 GB for Gmail. $19.99 / Month

פורסם

אני משתמש ב-

SugarSync

שרות מעולה ונוח

פורסם

אני לא חושב שיש אלטרנטיבה עדיפה על skydrive נכון להיום.

תמורת 10$ לשנה (לשם השוואה לשירותים אחרים מדובר על 0.833$ לחודש) אתה מקבל תוספת של 20GB לחשבון החינמי (כלומר יש לך 27GB לשימוש).

תמורת 25$ לשנה (לשם השוואה לשירותים אחרים מדובר על 2.083$ לחודש) אתה מקבל תוספת של 50GB לחשבון החינמי (כלומר יש לך 57GB לשימוש).

השיתוף של האלבומים הוא נוח וקל. אתה יוצר לינקים כאשר ניתן לאפשר הרשאות של צפיה או עריכה.

יש אפשרות מובנית לשתף את הלינקים ישירות במייל, פייסבוק וטוויטר או לקבל את הכתובת ללינק כדי שאתה תעביר אותו בדרך אחרת.

הדרך שלך לאבטח את התיקיה באמצעות שם משתמש וסיסמא היא לחייב התחברות לחשבון live אם אתה מעוניין בכך (אם אני לא טועה מתן הרשאות עריכה מחייב זאת בכל מקרה).

ממליץ לך ליצור חשבון חינמי, ולנסות בעצמך.

עריכה: כמובן גם שיש את האופציה של dropbox, תוך כדי מיקסום הנפח החינמי ע"י משימות והפניות (ניתן להגיע מעט מעל 20GB חינמיים אם אני לא טועה), אבל צריך קצת לעבוד על זה...

פורסם

השאלה אם יש לך אומץ להעלות את כל החומר שלך עם ההעלאה שיש לנו בארץ..

פורסם

Amazon Glacier - 99.999999% availability. 0.01$ per giga

פורסם

תהיתי לעצמי מתי מישהו יזכיר את השירות הזה. קראתם בכלל איך זה עובד?

Amazon glacier לא מתאים בכלל לשימוש שהעלה פותח הדיון (ולרוב המשתמשים הביתיים).

מדובר על פתרון זול לאכסון מידע שאין צורך מיידי לאחזר אותו.

צריך להמתין בין 3-5 שעות בכדי שיהיה ניתן להוריד את המידע למחשב (אין דרך אחרת להשתמש במידע מלבד להורידו).

צריך להמתין עד 24 שעות כדי לראות שינויים במידע שהעלתם (מתעדכן פעם ביום).

אין ממשק מתאים לאלבומי תמונות לצפייה בדפדפן...

בקיצור, זה לא בא להתחרות בשירותים כגון dropbox, google drive, skydrive וכו', זה לשימוש אחר לגמרי.

פורסם

חשבתי שהוא כלל לא נגיש לישראל (אמאזון גלסייר)

פורסם

מצטרף להמלצה על הממשק של SkyDrive - מבחינת נוחות, אני לא יודע מה מחירי השירותים השונים.

ממשק ה- WEB מאוד נוח, ומזכיר צפייה בתיקיות WINDOWS ולאחרונה הם הוסיפו גם אפשרות לסנכרון עם תיקיות במחשב ועם סלולרי, כמו התוכנות של דרופ-בוקס.

יש לי משתמש חינמי (ישן) עם 25GB שמתוכם כבר תפוסים יותר מ- 20 ג'יגה לגיבוי של תמונות וסרטונים.

נקודה שכדאי לבדוק אותה היא בקשר לגודל הקובץ - פעם מיקרוסופט הגבילו ל- 50 מגה, אבל נראה שבחודשים האחרונים הם שינו את המגבלה או ביטלו אותה, ככה שאני לא יודע מה גודל הקובץ המקסימלי, במידה שאתה מתכנן להעלות לשם קלטות לגיבוי.

פורסם

המגבלה ב-skydrive לגודל קובץ היא 2GB (באמצעות תוכנת הסינכרון למחשב).

בממשק הדפדפן המגבלה היא של 300MB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים