עבור לתוכן

נייח או נייד ללימודים

Featured Replies

פורסם

לפתור תרגילים זה פשוט בלתי אפשרי במחשב, צריך לקשקש, לנסות, לשרבט... לא משהו שקל לעשות במחשב.

כן ולא. דף ועט זה אכן יותר נוח בשביל הטיוטות, אבל בשביל הפתרון האמיתי יותר נוח להשתמש במחשב (הכי מעצבן זה לפתור את התרגיל בדף ועט ואז לגלות שהייתה לך טעות קטנה באמצע הדרך.... במחשב הרבה יותר קל לתקן את הטעות).

פורסם

נכון אבל מאז שהמציאו את העט המחיק...

פורסם

לא עובד כשאתה מגיע למסקנה כשהיית צריך לכתוב פסקה אחת יותר. יש workarounds כמובן, אבל זה עדיין מעצבן.

פורסם

כדי לכתוב בשיעורים - רק דף ועט.

כדי לעשות שיעורי בית - רק מחשב נייד.

פורסם

^

+1

פורסם

אם אתה כמוני ומתקשה להבין את הכתב שלך עצמך חח, תחשוב לכיוון טאבלט 7" + מקלדת..

פורסם

אם זה מקצוע שלא קשור למספרים ונוסחאות, לא עדיף מחשב נייד? נשמע לי הרבה יותר נוח להקליד באמצע שיעור מאשר לכתוב על דף- זה הרבה יותר מהיר לא?

לכל שיעור מותר להביא לפטופ? איך זה הולך

פורסם

אם זה מקצוע שלא קשור למספרים ונוסחאות, לא עדיף מחשב נייד? נשמע לי הרבה יותר נוח להקליד באמצע שיעור מאשר לכתוב על דף- זה הרבה יותר מהיר לא?

ברור.

לכל שיעור מותר להביא לפטופ? איך זה הולך

ודאי שמותר. זה אוניברסיטה, לא תיכון.

פורסם

^

לא חייב. די תלוי במרצה.

מאז שפייסבוק השתלט לאנשים על החיים, יש הרבה מרצים שלא אוהבים מחשב בכיתה (וזה די מעצבן, כי אני לא מסוגל עם נייר, יש לי כתיבה איטית מאוד וכתב לא קריא כלל) יש גם מרצים שאין להם בעיה עם מחשב אבל לפעמים מבקשים לסגור את המסך, אם נגי ד מראים סרטי או שהמרצה מדבר על משהו שלא קשור ישירות לחומר הנלמד

פורסם

נכון אבל מאז שהמציאו את העט המחיק...

יש איזה המצאה אחרת נוחה הרבה יותר, אולי שמעת עליה... עפרון. לא היה לי מרצה אחד במשך כל התואר שסירב לקבל שיעורים בעיפרון ואני יכול לספור על יד אחת את אלו שסירבו שאני אכתוב מבחן בעיפרון.

שניצל - בוא נודה בזה, אני גם מיומן בהקלדה של נוסחאות (עם MathType), וזה באמת נראה טוב - אבל ל-99% מהאנשים הרבה יותר קל ונוח לכתוב בעם עט/עפרון. לרוב זה גם הרבה יותר מהיר. לא יודע מה איתך, אבל יצא לי להתקל בנוסחאות שלקח לי לרשום אותם ביד 5 דקות (מטריצות עצומות), ואח"כ הייתי גם צריך להקליד אותן בשביל איזו עבודה.. (ותחשוב מה זה אח"כ להכניס אותן גם למאטלאב...).

פורסם

אין שום בעייה להגיש תרגילים בעיפרון. פשוט עט יותר נוח לי.

symbore, איפה אתה לומד?? ממתי למרצים אכפת בכלל מה קורה באולם? אצלינו מצידם שיערך טורניר של כדורעף חופים באולם, כל עוד אין יותר מדי רעש...

פורסם

באוניברסיטת חיפה, אך למדתי תחת הרבה מרצים מאוניברסטאות אחרות.

מחשב זה תלוי אישור, פלאפונים אסורים אצל כולם, יש כאלה שאסור לישון אצלם והייתה לי מרצה (אם אפשר לקרוא לכלבה כך) שהייתה נגד כל העיל ובנוסף היה אסור לאכול אצלה וגם לצאת מהכיתה (אלא אם זה מקרה חירום והיא הייתה שואלת כל הזמן למה האדם יוצא).

אגב רוב השיעורים גם עם נוכחות חובה.. הרבה גם מתערבים איפה אתה יושב, לרוב לא אכפת להם אלא רק מעירים אם אתה יושב רחוק, אבל היו כאלה שלא הסכימו להתחיל ש יעור אם האנשים לא ישבו בקרבת האולם..

לפני זה למדתי בטכניון ולאנשים באמת לא אכפת מכלום, חוץ מאיזה מרצה אחת שגם לה כל מיני דברים הפריעו

פורסם

אני למדתי באוניברסיטת תל אביב. ל-99% מהמרצים לא איכפת מה עשית בשיעור (תגלוש באינטרנט, תקרא עיתון, מה זה משנה?) כל עוד אתה לא מפריע ולא עושה רעש. גם ב-99% מהשיעורים אין חובת נוכחות.

אני מדבר כמובן רק על הרצאות רגילות, לא על סדנאות/סמינרים שדורשים השתתפות פעילה (ובהם גם ככה אין מה לעשות עם מחשב כי אין מה לכתוב).

פורסם

אני יכול להעיד רק על חיפה.

אני לא יודע אם זה החלטת החג, המרצים או האוניברסיטה, אבל גם המרצים שלימדו אותי והם מירושלים היו כאלה וגם מרצה אחת מתל אביב.. כולם פחות או יותר אותו הדבר..

יש גם מרצים אחרים, כאלה שלא אכפת להם אבל נתקלתי בהם פחות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים