עבור לתוכן

מחפש סוג של סושי שאכלתי - עזרה :)

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא שאיכות וטריות החומר גלם במוצר כמו סושי הוא זה שמעלה את העלות, וברוב המקרים זה לא באמת נכון (מהבחינה שמוכרים לנו מוצר סוג ג' בעלו של מוצר סוג א').

פורסם
  • מחבר

אני דווקא אוכל המון בסוהו בראשל"צ, הם בסדר, יותר טעים מג'פאניקה.

אגב לגבי הקונוסים, זה לא מה שהתכוונתי כשפתחתי את התראד אני עדיין מדבר על משהו שונה :P

נו טוב, אם לא הצלחתם לדעת מה זה כנראה שזה ממש נדיר, עכשיו אני צריך לנצל הזדמנות כשאני עובר ליד יקימונו האלו, אם בכלל (שונא את תל אביב).

ולכל אלו שלא אוהבים סושי, זה טעים לאללה, אני אישית מעדיף לקנות רול ב 20-30 שקל ולא שווארמה.

אני מרוקאי מזוייף.

פורסם

יש לך עשרות גרמים ספורים של דג בכל רול

פורסם

ברואים הבאים למדינת היהוד.

סושי זה אוכל לתפרנים באסיה =] רק בישראל זה גורמה.

ולפני שתתחילו עם זה שבשר יקר באסיה אז גם לא נכון =P

הבשר יקר כשאוכלים במסעדות מערביות או מסעדות שמוכרות לוקש מערבי (וגם אז זה קצת יותר זול ממסעדות גורמה בישראל)

פורסם
  • מחבר

סושי זה אוכל לתפרנים באסיה בדיוק כמו שפלאפל זה אוכל "זול" במדינת ישראל (אני מדבר על פלאפל אסלי משהו טוב אמיתי לא פלצני ב 25 שקל שחיים בסרט)

פורסם

אני לעולם לא אבין אנשים שאוכלים אורז עם איזולירבנד

גדול! :lol:
פורסם

סושי זה אוכל לתפרנים באסיה בדיוק כמו שפלאפל זה אוכל "זול" במדינת ישראל (אני מדבר על פלאפל אסלי משהו טוב אמיתי לא פלצני ב 25 שקל שחיים בסרט)

אז לא יודע איפה אכלת,

חייתי יותר משנה שם ולמעט מקומות ספציפים שהגישו סושי יקר (וגם מודבר על סושי אמיתי לא מה שמכינים בארץ שכל אמא יכולה להכין בפשטות)

בדרך כלל דובר על אוכל זול מאוד, אני אפילו לא יודע מה מוכרים בישראל בחירים הללו. הכי יקר שאכלתי היה שני שקל לצלחת סושי (שני סושי בגודל בינוני)

ראיתי פעם אחת הומלס קונה סושי..

פורסם

מדינה של גנבים...

בחו"ל מוצר שמיוצר בארץ עולה חצי ממה שהוא עולה פה...

עיין ערך פסקזמן שטראוס חומוס וכו' וכו'.

פורסם

שטראוס זה די חברה בינלאומית...יצא לי לראות אותם בכל העולם, והמחירים תלויים בארץ הייצור

פורסם
  • מחבר

ממתי זול פה? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים