פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים הבעיה היא שאיכות וטריות החומר גלם במוצר כמו סושי הוא זה שמעלה את העלות, וברוב המקרים זה לא באמת נכון (מהבחינה שמוכרים לנו מוצר סוג ג' בעלו של מוצר סוג א').
פורסם 2012 באוגוסט 2113 שנים מחבר אני דווקא אוכל המון בסוהו בראשל"צ, הם בסדר, יותר טעים מג'פאניקה. אגב לגבי הקונוסים, זה לא מה שהתכוונתי כשפתחתי את התראד אני עדיין מדבר על משהו שונה נו טוב, אם לא הצלחתם לדעת מה זה כנראה שזה ממש נדיר, עכשיו אני צריך לנצל הזדמנות כשאני עובר ליד יקימונו האלו, אם בכלל (שונא את תל אביב). ולכל אלו שלא אוהבים סושי, זה טעים לאללה, אני אישית מעדיף לקנות רול ב 20-30 שקל ולא שווארמה. אני מרוקאי מזוייף.
פורסם 2012 באוגוסט 2313 שנים ברואים הבאים למדינת היהוד.סושי זה אוכל לתפרנים באסיה =] רק בישראל זה גורמה.ולפני שתתחילו עם זה שבשר יקר באסיה אז גם לא נכון =Pהבשר יקר כשאוכלים במסעדות מערביות או מסעדות שמוכרות לוקש מערבי (וגם אז זה קצת יותר זול ממסעדות גורמה בישראל)
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מחבר סושי זה אוכל לתפרנים באסיה בדיוק כמו שפלאפל זה אוכל "זול" במדינת ישראל (אני מדבר על פלאפל אסלי משהו טוב אמיתי לא פלצני ב 25 שקל שחיים בסרט)
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים סושי זה אוכל לתפרנים באסיה בדיוק כמו שפלאפל זה אוכל "זול" במדינת ישראל (אני מדבר על פלאפל אסלי משהו טוב אמיתי לא פלצני ב 25 שקל שחיים בסרט)אז לא יודע איפה אכלת,חייתי יותר משנה שם ולמעט מקומות ספציפים שהגישו סושי יקר (וגם מודבר על סושי אמיתי לא מה שמכינים בארץ שכל אמא יכולה להכין בפשטות)בדרך כלל דובר על אוכל זול מאוד, אני אפילו לא יודע מה מוכרים בישראל בחירים הללו. הכי יקר שאכלתי היה שני שקל לצלחת סושי (שני סושי בגודל בינוני)ראיתי פעם אחת הומלס קונה סושי..
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים מדינה של גנבים...בחו"ל מוצר שמיוצר בארץ עולה חצי ממה שהוא עולה פה...עיין ערך פסקזמן שטראוס חומוס וכו' וכו'.
פורסם 2012 באוגוסט 2413 שנים שטראוס זה די חברה בינלאומית...יצא לי לראות אותם בכל העולם, והמחירים תלויים בארץ הייצור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.