עבור לתוכן

מקלדות מכניות - הקניה לא יצאה לפועל

באיזו מקלדת מכנית את/ה מעוניין/ת? 770 הצבעות

1. 1. באיזו מקלדת מכנית את/ה מעוניין/ת?

• Razer BlackWidow Stealth Edition - Cherry MX Brown
    • Razer BlackWidow - Cherry MX Blue
    • ZOWIE GEAR CELERITAS - Cherry MX Brown
    • ZOWIE GEAR CELERITAS - Cherry MX Red
    • מעוניין במקלדת אך עדיין לא החלטתי באיזה דגם - תלוי במחיר שנקבל
    • מעוניין בדגם שאינו מופיע באפשרויות
    • Razer BlackWidow Ultimate Stealth - Cherry MX Brown
    • Razer BlackWidow Ultimate - Cherry MX Blue
    • Razer BlackWidow Ultimate 2013 - Cherry MX Blue

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תתחדש!

אשמח מאוד לשמוע סקירה!

הסויצ'ים האדומים מסקרנים אותי... הבנתי שהם מומלצים למשחקים אך פחות להקלדת טקסט...

אשמח לשמוע סקירה על איכות הבניה, ההרכבה וכדו'

נ.ב. איזה layout (פריסת מקשים) קיבלת?

• תגובות 461
  • צפיות 77.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, אני פניתי רק לאייבורי ובאג.

בכל אופן, אני יודע שאני הולך לעצבן כאן אנשים ואני מצטער על זה, אבל בגלל שהקניה הזו פתוחה כבר שבועיים ולא נראה שהיא מתקדמת לאיזשהו כיוון, ואני הייתי די חייב מקלדת חדשה (אני תקוע עם מקלדת עלובה, בגלל זה פתחתי את השרשור), אז הלכתי לאייבורי וקניתי את ה-zowie עם הסוויצ'ים האדומים.

לדעתי המקלדת מעולה, ואני לא מצטער שלא התעקשתי על סוויצ'ים חומים/כחולים. נוח לי מאוד להקליד עליה, בכמה רמות יותר מאשר כל מקלדת שהיתה לי עד עכשיו או שיצא לי להשתמש.

אז שוב אני מצטער אם ברחתי לכם מהקניה, אם יש למישהו שאלות לגבי המקלדת אני אשמח לענות, אם תהיה דרישה אולי גם אפרסם סקירה.

בוגד :P

לא סתם, תתחדש :xyxthumbs:

אני אוכל לפנות ליבואן CM בקשר ל- Cooler Master CM Storm Trigger רק אחרי אמצע שבוע הבא, אם אף אחד לא יקח את זה על עצמו עד אז. אולי שם לא ירצו לפספס מכירה של 70~ יחידות.

פורסם

מה דעתכם על הk60/90 של קורסאיר? יש עליהן המלצות רבות

יש לי את הK90. מה אתה רוצה לדעת?

פורסם

אני אוכל לפנות ליבואן CM בקשר ל- Cooler Master CM Storm Trigger רק אחרי אמצע שבוע הבא, אם אף אחד לא יקח את זה על עצמו עד אז. אולי שם לא ירצו לפספס מכירה של 70~ יחידות.

אני לא יודע אם כל ה-70 ירצו את ה-trigger דווקא....

אני אישית רוצה את ה-zowie חומים...

יש אפשרות להחליף את הכבל של ה-trigger?

פורסם

ה- CM יותר טובה, אבל אני בהחלט מכבד כל אחד והחלטתו.

כרגע אין לנו שום הצעה (לא על הרייזר ולא על הזואי), אז אם אני אקבל הצעה מהיבואן של CM, על מקלדת מעולה, אני חושב שהרבה ילכו עליה בסוף...

חבל שהיא לא הופיעה בסקר מההתחלה.

פורסם

ההחלטה שלי לא סופית...

אני אשמח לשמוע במה היא טובה יותר לדבריך... :)

עברתי גם על הסקירה ומבחינה טכנית, מלבד מאקרו ותאורה לא מצאתי בה יתרון על פני הזואי...

פורסם

יש אפשרות בארץ לבדוק סווצ'ים חומים\אדומים

אני לא רוצה לקנות מקלדת ב600 שקל על blind ואז לגלות שאותו סוויצ' בכלל לא מתאים לי

פורסם

^^^

עניתי לך בדיון השני וגם דיברנו על זה פה בעמודים קודמים.

הכבל של הטריגר הוא MINI USB TO USB, אין שום בעיה להשתמש באחד אחר.

לי גם לא כל כך בא על הטריגר, היא יקרה מידי ויש בה הרבה דברים שאני לא צריך, יש לי העדפה לסדרת ה Quick Fire (פרו או RAPID).

בקשר ליתרונות, היתרון הגדל הוא שה CM מיוצרות על ידי אותה חברה שמיצרת את ה FILCO והאיכות בניה בהתאם. להרבה אנשים זה לא ישנה אבל צריך לזכור שההבדל במחירים (בחו"ל) אפסי עד לא קיים ואם המצב יהיה דומה בארץ אז ברור שעדיף את ה CM.

פורסם
  • מחבר

תתחדש יאיר, סקירה מצולמת תועיל.

תודה, אני מקווה שבמוצ"ש יהיה לי זמן להכין סקירה מסודרת.

תתחדש!

אשמח מאוד לשמוע סקירה!

הסויצ'ים האדומים מסקרנים אותי... הבנתי שהם מומלצים למשחקים אך פחות להקלדת טקסט...

אשמח לשמוע סקירה על איכות הבניה, ההרכבה וכדו'

נ.ב. איזה layout (פריסת מקשים) קיבלת?

אני דווקא קניתי בעיקר בשביל הקלדה ולי אישית הם מאוד נוחים.

איכות הבניה טובה מאוד, ביחס למחיר היא מעולה וביחס למקלדות קודמות שהיו לי - אי אפשר בכלל להשוות.

הפריסה - כמו בתמונה באתר של אייבורי (אני לא יודע איך היא נקראת...).

חסרון אחד שיכול להפריע - החריטה בעברית קצת בהירה, ומעניין מאוד איך היא תחזיק לאורך זמן.

יש אפשרות בארץ לבדוק סווצ'ים חומים\אדומים

אני לא רוצה לקנות מקלדת ב600 שקל על blind ואז לגלות שאותו סוויצ' בכלל לא מתאים לי

אני הקלדתי קצת על המקלדת לפני שקניתי אותה.

עם ה-zowie לפחות אני לא רואה בעיה ולדעתי הם צריכים לאפשר את זה למי שמעוניין.

האריזה שלה פשוטה מאוד ולא "מתחכמת", לחתוך בעדינות את הנייר דבק על המכסה וזהו. המקלדת נתמכת ע"י שני ספוגים קשיחים בצדדים, לא צריך להסתבך עם קריעה של קרטונים ודברים כאלה.

פורסם

אתה יכול לבדוק אם הרווח הוא גם MX RED? כי בהרבה מקומות ראיתי אנשים שאמרו שהווח הרגיש להם קשה יותר ללחיצה וכשהם בדקו הם גילו שם MX BLACK (ושאר המקלדת MX BROWN, הגירסה האדומה לא נפוצה כל כך).

פורסם

בהרבה מקלדות מכניות במקשים הגדולים יש סוויצ'ים אחרים.

מה דעתכם על הk60/90 של קורסאיר? יש עליהן המלצות רבות

יש לי את הK90, אומרים שהחיסרון הגדול שלהן הוא שהמקלדת היא לא מכנית לחלוטין, לי זה אישית לא משנה ואני לא מרגיש בזה, אם כל המקשים בה היו מכניים היא הייתה עולה הרבה יותר.

האיכות בנייה מעולה, מאוד נוח להקליד עליה (אני מקליד הרבה יותר מהר איתה מאשר עם הWAVE הישנה) והתאורה האחורית נחמדה מאוד, יש לה גם מקשי מולטימדיה שזה תמיד שימושי.

מאוד מרוצה ממנה :xyxthumbs:

פורסם

נשבר לי כל פעם לראות מייל חדש ולראות סתם דיבורים במקום התקדמות בנוגע למחיר ודברים מעניינים.

אם אף אחד לא מעוניין לקחת על עצמו את העניין אז רק תגידו (ואז אני אבטל את הרישום לפוסט) במקום להתווכח על איזה מקלדת כן ואיזה לא.

אני רוצה מקלדת כזאת אבל לא בכל מחיר ואני חושב שאם אף יבואן לא רוצה להתקדם אז אולי כדאי לפנות ליצרנים ישירות.

בהצלחה!

פורסם

נקודה למחשבה, בקנית מחשב נייח אייבורי נותנים 20% הנחה על מוצרים של ZOWIE (ו TT ESPORTS), זה אומר שהם מורידים את המחיר לכ 280 שקל (וכנראה לא מדובר במחיר הפסד).

פורסם

מחיר הפסד זה בטוח לא.

אני זוכר שבערב המחיר הרגיל היה קרוב לזה.

אולי זה היה "מבצע" אבל עובדה שזה עוד קיים בדרך כזה או אחרת.

פורסם

יש לנו את כל הסיבות להסיק שהמחיר דרך אייבורי יכול להיות מאוד משתלם...

רק צריך שהם יהיו בעניין ויביאו לנו סווצ'ים חומים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים