עבור לתוכן

118.90 ש"ח לתשתית בזק + ספק בזב"ל ל- 20 מגה זה מחיר טוב?

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שיש מחסור של מודמים VDSL וטכנאי יכול להגיע בלי מודם, אז הם ישלחו לי אותו עם השליח. מסובך מאוד :-\

כן, היה לי אותו הדבר. הטכנאי גם שיבש לי את קווי הטלפון, ועכשיו אני צריך להזמין טכנאי נוסף. >:( (תוודא שהכל עובד לפני שהוא עוזב).

ביקשתי מהטכנאי להשאיר לי מודם זמני (15MBIT), עד שאקח מבזק סטור, כך שלא אתקע בלי אינטרנט.

מהוט לא התנתקתי ממש, בחרתי להקפיא את השירות במקום (חצי שנה), ולשמור אותם זמינים במקרה הצורך.

• תגובות 149
  • צפיות 14.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני התנתקתי. לא רוצה שום דבר מהחברה הזאת יותר.

מצחיק שאני כאן בפורום דווקא שכנעתי אנשים שהם בסדר ושירות שלהם סביר. זה באמת היה כך, עד לרגע שהרגשתי על בשרי מה זה שירות האמיתי של הוט. על זה שטכנאים שלהם לא הגיע אליי פעמיים באותו יום הציעו לי פיצוי של 30 ש"ח. היחס פשוט היה זוואה. כל מנהל גמדי שם מדבר אליך כאילו הוא מנכ"ל החברה.

אז מה אתה עכשיו בלי אינטרנט? מתי תקבל מודם? יש לך רק אופציה אחת שזה NETGEAR שהפכו אותו למודם

פורסם

האמיתי של הוט. על זה שטכנאים שלהם לא הגיע אליי פעמיים באותו יום הציעו לי פיצוי של 30 ש"ח.

כל פעם שאני מזמין טכנאי, אני מחזיק אצבעות שזה יקרה. לצערי,הם מדייקים על הדקה, ואפילו רוצים להקדים (שאני לא נותן להם). :lol:

הייתי גוזר מהם קופון שמן במקומך...

אז מה אתה עכשיו בלי אינטרנט? מתי תקבל מודם? יש לך רק אופציה אחת שזה NETGEAR שהפכו אותו למודם

יש לי אינטרנט (קיבלתי מודם זמני שתומך במהירות נמוכה).

אפשר לאסוף את המודם מבזק סטור יום לאחר ההתקנה, אבל לא נראה לי שאספיק היום כי הם סוגרים ב-6:00.

כדאי לשמור את הוט בכיס הקטן, בשביל שיהיה לי אפשרות להתנתק מבזק ולחזור אליהם בקלות בלי לשלם דמי התקנה (140 ש"ח לדבריהם), ו/או מחיר גבוהה יותר בתור לקוח חוזר.

צריך לשים לב רק לבטל אחרי חצי שנה, כי אם לא החיוביים חוזרים אוטומטית בתום התקופה, בלי התראה.

פורסם

אני לא אחזור להוט. אולי רק לטריפל אם יהיה מחיר מאוד אטרקטיבי.

פורסם

תחשוב על זה כך, זה נותן לך נק' מיקוח טובה כשתרצה להטיב את המחיר בבזק, לאחר תום תקופת 3 החודשים המוזלת, כך לפחות אני רואה את זה. אין ממש חשיבות לחברה (הכל אותו חרא), מי שיותר זול אני יעבור אליו.

פורסם

אני שחקן גרוע, אבל אם אני כבר מחליט לעבור, אז אני החלטי ביותר.

אבל נראה לי שאתה צודק. תכנית גיבוי, זה תמיד טוב. אבל אני שרפתי כבר את כל הגשרים מאחוריי.

בקשר לזה שהטכנאי לא הגיע ואמרת שאפשר לעשות קופה. צריך לטבוע אותם? כי אין לי כוח לזה :(

פורסם

אני שחקן גרוע, אבל אם אני כבר מחליט לעבור, אז אני החלטי ביותר.

תמיד חשוב להיות החלטי, אחרת הם שומעים את זה בנימת הקול שלך ומצפצפים עליך. :cool2:

בקשר לזה שהטכנאי לא הגיע ואמרת שאפשר לעשות קופה. צריך לטבוע אותם? כי אין לי כוח לזה :(

עיין פה.

פורסם

אני דיברתי עם פלוץ אחד שהציג את עצמו בתור מנהל טכנאים והוא אמר שחצי של תשלום החודשי זה מקסימום שמגיע לי.

הבוקר, כאשר התנתקתי מהם אמרתי שאני רוצה פיצוי והיא אמרה שלא יכולה לעזור לי. אמרתי שיש חוק טכנאים ומגיע לי פיצויי, אבל היא אמרה ש 30 ש"ח זה מקסימום שיכולים להציע לי

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל לי הוט לא עושים בעיות, כל מה שבקשתי בוצע.

טכנאי הגיע מתי שנאמר לי שהוא יגיע.

יותר מזה? אחד הנציגים או שזה היה אפילו מנהל (אני לא זוכר)

הוא עצמו הזכיר לי שבמידה והטכנאי מאחר בX זמן או בכלל לא מגיע אז מגיע לי פיצויי בכסף.

לא זוכר כמה הוא אמר אבל זה היה הרבה יותר מ30 ש"ח.

יש למישהו הצעה לחבילה טובה אבל אצל הוט?

יותר מ12 מגה?

פורסם

שמח בשבילך! כנראה אתה בהוט אחרת.

אני גם דיברתי כמוך במשך 7 שנים. אבל ברגע אמת אכלתי את זה.

לא תקבל מחיר טוב מהם. הם רק דוחפים את הטריפל. במחירים הרגילים הם לא מורידים אגורה. אבל אתה מוזמן לבדוק ולדווח.

פורסם

קבלתי מהם ב59 ש"ח 12 מגה.

למה לא נקבל כלום?

אני אצלהם יותר מ7 שנים, אין תלונות, לפני זה הייתי בבזק.

פורסם

יש למישהו הצעה לחבילה טובה אבל אצל הוט?

יותר מ12 מגה?

כבר רשמתי, עיין אחורה.

לא תקבל מחיר טוב מהם. הם רק דוחפים את הטריפל. במחירים הרגילים הם לא מורידים אגורה. אבל אתה מוזמן לבדוק ולדווח.

לא מסכים.

פורסם

אז שמח בשבילך שוב.

אני שילמתי 69 ש"ח עבור 12 מגה. עכשיו אני אשלם 70 ש"ח עבור 20 עם UPLOAD של 1.5 מגה. ומאוד מרוצה שלא אהיה יותר בהוט.

אבל כל אחד בוחר איפה שטוב לו.

לא מסכים.

תקרא הערות של אנשים ב"כמה זה". כותבים שב 30 מגה זה 109 ש"ח ולא מורידים כלום. שמעתי שיש אנשים שהצליחו להוריד ל 99 ש"ח. זה הכי נמוך ודורש הרבה מאמץ.

פורסם

תקרא הערות של אנשים ב"כמה זה". כותבים שב 30 מגה זה 109 ש"ח ולא מורידים כלום. שמעתי שיש אנשים שהצליחו להוריד ל 99 ש"ח. זה הכי נמוך ודורש הרבה מאמץ.

אני לא צריך "לקרוא", אני מדבר מנסיון אישי.

59 ש"ח שילמתי לפני שנה עבור 12, ומשם עברתי ל-30 ב-89 + חודש חינם.

אתם לא קוראים... אני מרגיש שאני חוזר על עצמי יותר מדי.

פורסם

אז שמח בשבילך שוב.

אני שילמתי 69 ש"ח עבור 12 מגה. עכשיו אני אשלם 70 ש"ח עבור 20 עם UPLOAD של 1.5 מגה. ומאוד מרוצה שלא אהיה יותר בהוט.

אבל כל אחד בוחר איפה שטוב לו.

בלבלת אותי קצת.. זה המחיר שיוצא לך לתשתית של בזק?

והספק עוד 20 ש"ח ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים