פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים הוא דפק לך בדלת, פתחת לו ופתאום הוא שם לב שאין לו שום חבילה בשבילך? :lol: לא (: בעמוד המעקב של המשלוח באתר של UPS היה כתוב שהיו 3 נסיונות למסור את החבילה, אך הלקוח לא היה בבית, משהו כזה.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים אני זוכר שהיה כאן מישהו עם P280 שקנה R4 בקניה הקבוצתית. אשמח אם תוכל לכתוב מה ההבדלים ממבט ראשון בין שני המארזים ומה ההבדלים שמגלים לאחר זמן מה. תודה רבה, זה מאוד חשוב לי כרגע כי אני עדיין מתלבט... אגב, שמתי לב עכשיו שיש מארז define XL, אבל יש בו מגש מעצבן שמפריד אותו לשני חלקים וזה הורס את כל המטרה שלשמה הוא XL לדעתי, שימו לב כמה שטח לא מנוצל סביב הספק...:
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים החלפתי את המאוורר של הביג טייפון הותיק שלי ולקחתי תמונות הרבה יותר טובות אז וואלה : החדשות הרעות שזה לא שיפר את המעלות של המעבד כך שאני כנראה אחזק את הקירור בתקופה הקרובה במארז בוודאות אני אחליף את המאורר שמוציא אוויר שהגיע עם המארז הוא פשוט חלש מדי.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר אגב, אחלה מאוורר FULL CLIP. אנרמקס תותחים שזה מגיע למאווררים. יש להם דגמים עם 100,000 שעות MTBF שזה פי 2 מכל מאוורר אחר שאני מכיר. יש לי את הוגאס דו שלהם ושמשלבים בין הכחול לאדום זה נראה כך:
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים ואו התמונה עם מאוורר הלד הכחול מדהימה O: הלוואי שהיה לי את האפשרות להתעסק עם דברים כאלו
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים תודהאגב, אחלה מאוורר FULL CLIP. אנרמקס תותחים שזה מגיע למאווררים. יש להם דגמים עם 100,000 שעות MTBF שזה פי 2 מכל מאוורר אחר שאני מכיר.יש לי את הוגאס דו שלהם ושמשלבים בין הכחול לאדום זה נראה כך:תודה הוגאס באמת יפה (לדעתי עדיף רק כחול מאשר השילוב של הצבעים)אני קצת מאוכזב מהמאוורר שקניתי, כנראה שהוא לא דוחף מספיק אוויר ונראה שאפילו פחות מאשר המאוורר המקורי של הביג טייפון שלי.עכשיו בדרך אלי: Aerocool shark 140mm שאני מייעד להחליפו במאורר האחורי במארז.כשיגיע נעלה תמונה מעודכנת.
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר תבדוק את הלינקים שפירסמתי באשכול פרוייקט. מומלץ מאד לקרוא בנצ'ים. יש מטורף אחד ששלחו לו מלא מאווררים, גם חברות וגם סתם אנשים פרטיים בשביל שהוא יעשה בדיקה מקיפה וישווה ביניהם.כמה סל"ד המאוורר הזה של אנרמקס? הוגאס, עם כל הלדים שלו מגיע ל 1700 ~.יש לי גם זוג מאווררים PWM של GELID. היה לא כל כך קל למצוא אותם בארץ אבל בסוף הצלחתי והם אחלה של מאווררים !
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מגיע לצערי למקסימום של 1200RPM המאוורר הזה נועד לשקט, לפחות את זה הוא מקיים. מודינג מקצועי לR4, הנושא הוא המשחק החדש בסדרת Medal of honor
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר מכיר. מי שעשה את המוד הזה קוראים לו ביל אוון, אני מדבר איתו בפייסבוק לפעמים. אפשר לקרוא לו "יודע דבר" בענייני פרקטל דזיין.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מה זה אמור להביע?!?!?! http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 מוכרים באייבורי את ה-R4 ב-445 ש"ח החל ממחר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.