עבור לתוכן

איפה קונים כסא?

Featured Replies

פורסם

אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו.

איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?

פורסם

אופיס דיפו / הום סנטר.

פורסם

כעת אתה בזמן טוב היות ואוטוטו מתחילים המבצעים לקראת שנת הלימודים ולאחר מכן שנת הלימודים האקדמית כך שיש סיכוי שתמצא כסא במחיר טוב יחסית.

שאלת לגבי חנויות

מקומות גדולים:

אופיס דיפו (מומלץ סניף גדול כמו זה שבחשמונאים) או הום-סנטר בהם מוצע מגוון של כסאות ויצרנים כך שתוכל לראות דברים שונים לשבת ולהתנסות.

זכור לי שיש לא מעט חנויות כסאות באזור רח' החשמונאים בת"א והיו גם באזור רח' המסגר. חפש.

בנוסף יש את החנות האינטרנטית הזו

https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=213&Group=1#RequestedProduct

כמובן שיש את איקאה אולם איני יודעת מה טיב הכסאות המשרדיים שם, שווה לבדוק.

יצרנים ישראלים איכותים ומומלצים אך יקרים

ד"ר גב - להם יש חנות בסנטר

צרעה - יש להם חנויות בת"א וחיפה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

הייתי באופיס דיפו (בכמה) והייתי בהום סנטר גדול מאוד. בשניהם, לא מצאתי כסא נוח שהוא לא סופר-יקר משום סיבה.

אחד הכסאות שיש לי, שהוא מאוד נוח, קניתי ב800 ש"ח מחנות בשם יו-אס-אקספורט. יש להם מקום תצוגה קטן מול הים בדרום תל אביב.

מה שכן, הכסא נשבר תוך שנה, וריפוד שלו החל להתקלף אחרי שנתיים. כעת, כמעט ולא נשאר עליו ריפוד.

השני, קניתי בIKEA. גם כן יקרנים, אבל מצאתי אחד טוב.

עכשיו, אני לא ראיתי שום דבר אחר בIKEA שאני רוצה, ואני כמובן לא רוצה לחזור ליו-אס-אקספורט..

אז השאלה היא - מה נותר..? מן הסתם שלא אקנה כסא דרך האינטרנט כי אני חייב לשבת עליו קודם.

פורסם

לא קניתי אצלם אבל לפי השם יש להם מבחר די גדול... ;D

http://www.million-kisot.co.il

פורסם

קצת מצחיק אותי שאתה מתלונן על מחירים יקרים של כיסאות, לטענתך "ללא סיבה", ואז כדי להצדיק את הטענה הזאת אתה אומר "הנה עובדה, קניתי ב-X כיסא Y במחיר Z" - שהכל היה יכול להיות טוב ויפה אם לא היית ממשיך את המשפט ב"אבל הוא נשבר תוך שנה והריפוד שלו התקלף"... ::)

אז כנראה שזה לא כזה "ללא סיבה", הא?

יש לי כיסא שקניתי באופיס דיפו ב-1,700 ש"ח לפני משהו כמו 3 שנים. הוא עדיין תקין לחלוטין ופועל באופן מושלם.

פורסם

לא חייבים להרחיק לכת ולשלם מעל 1000 ש"ח בשביל לקבל כיסא אמין... יש לי כיסא בן 5-7 שנים והוא במצב מצוין.

עלה בזמנו 500-600 ש"ח. (כסא של צרעה)

פורסם

לא אמרתי שצריך לשלם הרבה, מדובר על כיסא מנהלים גדול ומפואר. כיסאות פשוטים יותר היו גם בחצי ורבע מחיר.

פשוט הצבעתי על כשל לוגי מאוד משעשע בתגובה/תלונה שלו.

פורסם
  • מחבר

קצת מצחיק אותי שאתה מתלונן על מחירים יקרים של כיסאות, לטענתך "ללא סיבה", ואז כדי להצדיק את הטענה הזאת אתה אומר "הנה עובדה, קניתי ב-X כיסא Y במחיר Z" - שהכל היה יכול להיות טוב ויפה אם לא היית ממשיך את המשפט ב"אבל הוא נשבר תוך שנה והריפוד שלו התקלף"... ::)

אז כנראה שזה לא כזה "ללא סיבה", הא?

יש לי כיסא שקניתי באופיס דיפו ב-1,700 ש"ח לפני משהו כמו 3 שנים. הוא עדיין תקין לחלוטין ופועל באופן מושלם.

מצחיק אותך או גורם לך להרגשת כעס ובלבול? כי זה מה שהאימותיקון של גלגול עניים אומר לי.

חוץ מזה, אם אתה חושב שככל שמוצר יקר יותר, זאת אומרת שהוא איכותי יותר.. אתה כנראה חי במדינת ישראל אחרת.

אתה מבין, כסאות הם מן מוצר עלום. אין לדעת אם המוצר איכותי או לא אלא אם כן אתה מתעסק בתחום ויודע לזהות ריפוד זול על פי ריח בלבד.

אתה נכנס, יושב.. נוח? מסתכל על המחיר. לא בשמיים? קונה. אין אופציה אחרת.

הלואי שהדברים כאן היו כמו בארצות הברית. שם מעולם לא הרגשתי שיש אפילו בעיה - יותר יקר = יותר טוב. פחות יקר = חסר תכונה אחת או שתיים. הכל כמו מחשבים.

זו הסיבה שאני פה - כדי לחפש מקום שמוכר כסאות בצורה הגונה. לצערי, בארץ אין דבר כזה. הכל מוביל ישירות ליבואנים והיבואנים בארץ הם מאפיה.

פשוט הצבעתי על כשל לוגי מאוד משעשע בתגובה/תלונה שלו.

ואו, כשל לוגי? אתה הסקתה שבגלל שאני שילמתי "רק" 800 ש"ח אין זה לוגי לצפות שהכסא לא יתקמט וישבר תוך חודש.. בעוד שעל פי דעתך, כסא ב1,700 יכול להחזיק 20 שנה.

הדבר היחיד שנכשל פה זו ההתנשאות שלך.

פורסם

הכסאות של צרעה מעולים. הם יקרים אבל זו אחלה של השקעה. אם תשמור על הכסא הוא יספיק לך בקלות לעשור ואף יותר

פורסם

אני קניתי מאופיס דיפו כיסא שהחזיק שנה וחצי שלבסוף פשוט נתלש המשענת של הכסא מהבסיס ;D

בדקתי לגבי הכסאות שלהם והבנתי שרובם תוצרת סין

לאחר שיקול דעת קניתי מחנות אחרת כסא תוצרת איטליה

אני שוקל לא הרבה ובכל זאת שברתי את הכסא לשני חלקים.

פורסם

כיסא טוב למחשב הוא כזה שניתן לשנות ולהתאים את גובה המושב, משענות היד והגב.

כמו כן הריפוד צריך להיות נעים ונושם ולא משהו אטום כדי שלא תזיע מדיי.

זה ונוחות, אמורים להיות הקו המנחה שלך.

דוגמא:

http://www.usexport.co.il/product.asp?productid=374

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000087V6lcxwbPnUIPNUG_yXVv3:12bbi68k5?id=4277356&pr=QJ5&N=2%2031845&sgID=13

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים