עבור לתוכן

קניה קבוצתית INTEL SSD 330 120GB - נסגרה. הגרלה בקרוב.

כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות? 583 הצבעות

1. 1. כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מישהו דיבר פה על מו"ם ישירות מול היבואן כדי לעקוף חנויות.

על זה כבר דיברנו בקניות קבוצתיות קודמות, יבואנים מסרבים למכור ישירות ללקוחות פרטיים כדי לא לפגוע בדילרים שלהם.

מה שהצלחנו לעשות בקנייה הקבוצתית הזאת - זה להוריד את מחיר השוק של המוצר מתחת למחירי חו"ל, ממש לא ציפיתי לתוצאה כזאת!

גם אני מעוניין לדעת אם זה RETAIL ובנוסף לשאול; עדיף לקבל SSD מידי שליח או לגשת לסניף ולקבל שם כדי לוודא שאין פדיחות?

מדובר בRETAIL והשאלה הזאת נשאלה וקיבלה מענה כל כך הרבה פעמים, שאני כבר לא יודע אם אתה רציני או מסתלבט עכשיו...

• תגובות 523
  • צפיות 115.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלחתי מייל לאייבורי ועדיין לא קיבלתי תשובה.

מישהו יודע, אם הזמנתי היום ובחרתי איסוף עצמי, אפשר כבר ללכת לקחת?

יש במלאי בתל אביב?

פורסם

יש תובנה כמה זמן המחיר ישאר? כנראה עד סוף השבוע וזהו?

פורסם

מי שהזמין מאיבורי אמור לקבל SMS כשהמוצר בסניף..

פורסם

על זה כבר דיברנו בקניות קבוצתיות קודמות, יבואנים מסרבים למכור ישירות ללקוחות פרטיים כדי לא לפגוע בדילרים שלהם.

מה שהצלחנו לעשות בקנייה הקבוצתית הזאת - זה להוריד את מחיר השוק של המוצר מתחת למחירי חו"ל, ממש לא ציפיתי לתוצאה כזאת!

מדובר בRETAIL והשאלה הזאת נשאלה וקיבלה מענה כל כך הרבה פעמים, שאני כבר לא יודע אם אתה רציני או מסתלבט עכשיו...

אל דאגה, הבנתי והזמנתי. כמובן לפני ששאלתי עוד פעם, שוב עברתי על1/3 של שרשור, אך לא מצאתי ואני זוכר שדיברו על RETAIL אבל של KSP. אייבורי מחשבים הם היחידים איפה ניתן לקבל אחריות ע"י איסטרוניקס?

פורסם

קחו בחשבון שבאייבורי ניתן לשלם ב-12 תשלומים ללא ריבית, זה יוצא 37.5 שקל לחודש! פשוט מגוחך!

וכמובן יש יתרון לאחריות המקורית דרך היבואן. כך שגם אם המחיר נראה דומה, יש לאייבורי יתרון

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שאני דיי מאוכזב מצורת ההתנהלות של הקנייה שלנו.

אני ציפיתי לקניה מסודרת שבסיום הקניה או לקראת הקניה אנחנו נמסור פרטים שלנו כגון 'שם משתמש' ובנוסף

נקבל מחיר בלעדי, כרגע המחיר הוא לכל קהל הלקוחות בארץ - ולא רק לנו!

כמובן שאני גם שמח על המחיר שירד בצורה חדשה עקב הקניה הזו אבל עדיין דיי מאוכזב.

בנוסף:

באייבורי אין את הדגם הזה במלאי לפחות לא לכמה ימים הקרובים.

איך אני יודע? טלפונית אין אפשרות לברר, בשיא החוצפה הם דורשים ממני להגיע לסניף (שלא קרוב אליי) בשביל לבדוק אם זה במלאי.

כמובן שנסעתי, המוצר לא היה במלאי ולא היה אותו גם באף סניף אחד לפי הבדיקה שהנציג עשה.

עשיתי פרסה, חזרתי לKSP שנמצא 5 דקות מהבית שלי - פשוט מרחק יריקה.

לא יודע לגביי אייבורי אבל בKSP זה Retail.

אין לי מושג אם אינטל העולמית מספקת את האחריות או יבואן אחר (הם בעצמם גם לא ממש ידעו לענות לי)

אבל במחיר כזה הנושא לא חשוב, עדיין בשורה תחתונה יש לי אחריות על המוצר.

אם כבר המכירה הסתיימה אני ממליץ לכולם לגשת ולקחת מKSP כי בינתיים לאייבורי אין כלום במלאי.

חבל שהמחיר יזנק כלפיי מעלה.

בהצלחה לכולם!

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שאני דיי מאוכזב מצורת ההתנהלות של הקנייה שלנו.

אני ציפיתי לקניה מסודרת שבסיום הקניה או לקראת הקניה אנחנו נמסור פרטים שלנו כגון 'שם משתמש' ובנוסף

נקבל מחיר בלעדי, כרגע המחיר הוא לכל קהל הלקוחות בארץ - ולא רק לנו!

כמובן שאני גם שמח על המחיר שירד בצורה חדשה עקב הקניה הזו אבל עדיין דיי מאוכזב.

אני לא מבין את הבכיינות שלך. קבלת מחיר מדהים, מה אתה עוד רוצה?

אתה מתלונן שהם הורידו את המחיר לכולם ולא רק לך? כל הכבוד להם.

שיהיה ברור שהסיבה כנראה באה מהפורום וזה מכובד שלעצמו, גם אם זה לא נסגר בקניה "פרטית"

נ.ב.

יש באייבורי משלוח בדואר רשום בחינם ותמיד אפשר להזמין לסניף, ככה שאפשר להזמין עכשיו ולחכות קצת (שבוע - שבועיים) עד שיתחדש המלאי.

פורסם

כמה ההבדל משמעותי בין האחריות של KSP לשל IVORY?

זה באמת מעצבן שאין מענה טלפוני באייבורי...

פורסם

כמה ההבדל משמעותי בין האחריות של KSP לשל IVORY?

זה באמת מעצבן שאין מענה טלפוני באייבורי...

שאלה טובה.

אני הבנתי שבאייבורי זה אחריות אינטל עולמי - זה מידע שגם לא יצא מהנציגים אלה מהפורום...

ובKSP זה אחריות מקומית - החנות לא היו בטוחים בתשובה.

תקח את מי שהכי קרוב אליך ויש לו במלאי, אל תבזבז זמן ודלק כמוני.

אני לא מבין את הבכיינות שלך. קבלת מחיר מדהים, מה אתה עוד רוצה?

אתה מתלונן שהם הורידו את המחיר לכולם ולא רק לך? כל הכבוד להם.

שיהיה ברור שהסיבה כנראה באה מהפורום וזה מכובד שלעצמו, גם אם זה לא נסגר בקניה "פרטית"

סליחה?

אני אמרתי שזה לא בא מהפורום? תקרא שוב פעם את מה שרשמתי בבקשה.

ואתה רואה כאן בכיינות? אם כן אתה טועה.

אני מצפה בתור קבוצה שאמורה להיות בסופו של דבר "סגורה" לקבל מחיר בלעדי - מה בכייני בזה או לא מובן בזה?

אתה עושה שירות למען הקבוצה או למען כל המדינה?

ולהבא עם כל קניה שמשתמש/מנהל יחליט לפחות - אולי עדיף לשקול אם לעשות אותה דרך אייבורי.

ליצור קשר עם סניף מסויים זה בלתי אפשרי - לבדוק אם יש מוצר במלאי - זה בלתי אפשרי.

להגיע עד הסניף בשביל לשמוע "אין במלאי" זה בזיון.

פורסם

מה זה מחיר בלעדי? כמה אתה חושב, באחוזים, הקונים יהיו מהאתר הזה? לפי דעתי הרוב.

בלי קשר, אם הייתי יודע שייקח שבוע שבועיים לאייבורי הייתי קונה מיידית מ KSP. סתם לא בא לי לחכות.

פורסם

אני מצפה בתור קבוצה שאמורה להיות בסופו של דבר "סגורה" לקבל מחיר בלעדי - מה בכייני בזה או לא מובן בזה?

אתה קטנוני איך שלא תציג את זה.

אתה עושה שירות למען הקבוצה או למען כל המדינה?

אני עושה שירות למען עצמי, אם כל העולם יהנה מזה גם, למה שיהיה לי אכפת?

פורסם

זכותך המלאה לחשוב ככה, אני חשוב אחרת ובטוח שאני צודק.

וגם לי לא אכפת "שכל העולם" יהנה מזה, אז להבא לא צריך לקרוא לזה "קבוצת רכישה" נשמע קצת מוזר ואפילו מצחיק.

בכל אופן אני בטוח שעוד אנשים חושבים כמוני.

יש יותר משגיאה אחת חוץ "מהקטנוניות" שלי לגבי המחיר - סגור/פתוח לכולם.

פורסם

חברים, תוך יומיים הRETAIL יהיה בכל הסניפים של אייבורי, תיהנו מהמחיר המעולה שקיבלנו ותפסיקו בבקשה להספים ולהזכיר את החנות השנייה שכבר לא רלוונטית לדיון.

תודה על ההבנה, וסליחה אם אני נשמע קצת תוקפני פשוט יש לי היום לחץ מטורף בעבודה.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים