עבור לתוכן

קניה קבוצתית INTEL SSD 330 120GB - נסגרה. הגרלה בקרוב.

כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות? 583 הצבעות

1. 1. כמה פריטים תהיו מעוניינים לקנות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה הכוונה?

להתקשר לסניף הקרוב של אייבורי ולהגיד שאני מהקניה הקבוצתית ב-hwzone?

• תגובות 523
  • צפיות 115.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זהו? נסגר העניין? כל אחד מול איבורי?

פעם שעברה היתה רשימה מסודרת, הם התקשרו כאשר היה במלאי.

זה נשמע קצת מאולתר שפשוט כל אחד יתקשר.

פורסם

כן, מסתבר שהפעם לא תהיה רשימה.

כמו שקרה פעם שעברה עם SSD של Cricial/Micron - לאחר סגירת הקנייה הקבוצתית המחירים בכל החנויות עלו בחזרה.

פורסם

אז פשוט להזמין וזהו ???

פורסם

תודה על האירגון. חסכתם לי באיזור ה 150 ש"ח.

הזמנתי הרגע מאייבורי.

פורסם

עדכון:

במהלך יומיים הקרובים הכוננים יגיעו לכל סניפי אייבורי, אבל תתחילו להזמין כבר עכשיו כי השבוע המחיר אמור לעלות בחזרה.

חשוב לציין שבאייבורי אתם מקבלים את הכוננים עם אחריות דרך יבואן רשמי של אינטל בישראל - מה שלא מקבלים אצל חנויות שמייבאות בעצמן.

אפשר קצת יותר הסברים? מה אחנו אמורים לעשות?

כמו ששבהחור מתחתיך אמר, פשוט להתקשר אליהם ולהגיד שאני חלק מהרכישה הקבוצתית?

פורסם

לדעתי המחיר הוא חל על כל מבקר האתר של אייבורי מחשבים ולכן אפשר פשוט להזמין באתר עכשיו או בטלפון. אולם בטלפון יכולים להצהיר מחיר רגיל ותצטרך להודיעה לנציג שאתה ממכירה קבוצתית של פורום הזה.

פורסם
פשוט הורגים אותים כאן אנשים. מה אתם עושים את החישובים של החנויות. (מוכרות במחירי הפסד עלק)

ממה אתם כל כך מפחדים? שהמחיר יעלה עוד כמה ימים אם לא נסגור את המכירה ברגע זה? :lol: :lol: :lol: :lol:

בנוסף, בתיאום עם המארגן, מחר אני בודק אפשרות רכש נוספת ממקור נוסף שלא נבדק. לא יודע אם יצא מזה משהו, אבל יש סיכוי טוב ושווה לבדוק זאת.

בדקת אפשרות רכש נוספת ממקור נוסף דרך אגב? מישהו דיבר פה על מו"ם ישירות מול היבואן כדי לעקוף חנויות.

בקיצר, תודה למארגנים ושיתוף פעולה של חברי הפורום!

פורסם

כדי לקצר את תהליך ההזמנה: במקום להתקשר מומלץ להזמין ישירות דרך האתר שלהם או לבוא לסניף הקרוב ולעשות הזמנה, אין צורך להגיד שאתם מHWZ כי הפעם זה נעשה ללא רשימה.

פורסם

ואיך אני מוודא שאקבל גרסת retail עם מתאמים וכל הבאנדל?

פורסם

יאללה הזמנתי, אני רק מקווה שזה ריטייל ולא OEM, אבל זה לא באמת משנה. השבוע נראה פעם ראשונה עד כמה הבדל באמת יש עם SSD :)

פורסם

יאללה הזמנתי, אני רק מקווה שזה ריטייל ולא OEM, אבל זה לא באמת משנה. השבוע נראה פעם ראשונה עד כמה הבדל באמת יש עם SSD :)

אני מניח שאת הכונן אתה צריך למחשב נייד שלך כי הוא בעצמו 2.5 אינצ' ואז לא תהיה לך צורך במתאם?

פורסם

אני מניח שזה מה שאנחנו אמורים להזמין : http://www.ivory.co.il/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-Intel-330-120GB-SSDSC2CT120A3K5-SSD.html

זה ריטייל? זה OEM? זה יגיע עם הקופסה? לא כתוב שם כלום...

גם אני מעוניין לדעת אם זה RETAIL ובנוסף לשאול; עדיף לקבל SSD מידי שליח או לגשת לסניף ולקבל שם כדי לוודא שאין פדיחות?

פורסם

אני מניח שאת הכונן אתה צריך למחשב נייד שלך כי הוא בעצמו 2.5 אינצ' ואז לא תהיה לך צורך במתאם?

למעשה הוא למחשב הנייח שלי אבל עם המארז שלי הגיע גם מתאם ל 2.5. אין לי מושג איפה הוא אבל נמצא אותו כבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים