עבור לתוכן

חרדים עובדים בשחור

Featured Replies

פורסם

על פי התורה כל יהודי חייב במצוות. אכן זכותך לא לקיים (כוח הבחירה) אבל לכל דבר יש מחיר .

בולשיט.

כאילו, ברצינות. זה בולשיט אחושרמוטה (אם להשאיל מטבע לשון מבני דודינו).

אני יהודי על פי כל אמת מידה מקובלת, ואני אומר לך שאני לא חייב בשום מצווה לפי שום תורה. לא מעניין אותי מה כתוב בספר המגוחך הזה, למרות שאני יהודי.

אני לא מכיר בו ולא במשפט אחד ממה שכתוב בו, לכן אני לא מחויב לשום דבר, ולבחירה שלי אין שום מחיר - לא עבורי ובטח שלא עבור אף אחד אחר.

• תגובות 470
  • צפיות 25k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נגיד שאכן התורה אמת במאה אחוז בלי ספקות לאף אחד. האם אתה חושב שגם במצב כזה אינך חייב במצוות כי אינך מקבל זאת? אני מכין תמקור...

פורסם

הויכוח הזה חסר תועלת לחלוטין, כי אתם מנסים לשכנע אנשים חולים בכך שהם באמת חולים. דת היא מחלת נפש בדיוק כמו סכיזופרניה, דמנטיה, פרנויה וכו'.

אדם שאינו קורע נייר טואלט בשבת מכיוון שהוא מאמין בכך שאל כלשהו אוסר על כך, הוא אדם חולה שצריך להיות מטופל בתרופות אנטי-פסיכוטיות, אין שום טעם לנהל איתו דיון כי הוא אינו מסוגל לחשוב באופן קוהרנטי.

אז בעצם אי אפשר לנהל דיון עם ערבים מוסלמים מהשטחים\מדינות אויב כי הם חולים במחלת נפש ואינם מסוגלים לחשוב באופן קוהרנטי עד שיקבלו תרופות אנטי-פסיכוטיות?

מפליא לשמוע את זה ממך, היתי בטוח שאתה נאור יותר... ::)

רוני אם כבר אני רואה שאתה מתחיל להסביר:

יש בשבת 39 סוגי מלאכות אסורות. אחת מהן היא "מחתך" והגדר שלה הוא לחתוך דבר על פי מידה. בדרך כלל כשחותכים דבר על פי סימון זה ניקרא מידה. לכן לחתוך לפי הסימון הוא אסור, אבל לחתוך סתם זה מותר, כי אין כאן מידה.

אימורטל 1, זה היה מכוון אליך. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח בפרטי, כי פה יש 3 טרולים שקצת מפריעים לדיון רציני להתנהל בטענה שאנחנו חולי נפש.

פורסם

לאכול את העוגה ולקחת הבייתה את מה שנשאר ... זה הרי הגיוני וברור !!!

איכשהו נוח פתאום להפיל את המצב ההזוי הזה על הצד השני , ברור שהם רוצים לעבוד, אבל המסכנים לא יכולים, כי הם רוצים את הפטור ...

עובדי אלילים פאגאניים, עלוקות ארורות, זה מה שהם.

אני רוצה שלא איזשהו מחמם כיסא יחליט מה לעשות עם מיסים שלי, אלא שיתנו לי, לאזרח הקטן והמושתן , להחליט על מה ישרפו את הכסף שלי, ברגע שכל החילוניים ידאגו מרצונם לכלכלת המדינה ההזויה הזאת, הדוסים לא רק יתגייסו וילכו לעבוד, אלא גם אולי יבינו, שכל הקשקושים שלהם על תפילה למען כולנו לא בדיוק מביאה כסף ואוכל הבייתה ...

אוכלי חינם מיותרים חסרי תועלת.

אתה רציני? זה מה שהוא כתב קודם. לא בטוח שהייתי מגדיר אותו בתור אחד שרוצה לדעת...

פורסם

yellow acid

אכן ציינתי לגבי מחתך ראה הודעה למעלה.

אגב רצוי שלא תשתמש בפרטי כי אחרת מסמנים אותך כמחזיר בתשובה :P

פורסם

אם התורה נכונה במאה אחוז בלי ספקות לאף אחד, משמעות הדבר היא שקיים אלוהים פרסונלי, כלומר ישות על טבעית אשר יצרה את העולם בו אנחנו חיים ואותנו, התוותה חוקים ברורים למה מותר ומה אסור ועוקבת אחר ביצועם ללא הרף מאז בריאת העולם לפני משהו כמו 6,000 שנה.

פה חשדתי.

אז בעצם אי אפשר לנהל דיון עם ערבים מוסלמים מהשטחים\מדינות אויב כי הם חולים במחלת נפש ואינם מסוגלים לחשוב באופן קוהרנטי עד שיקבלו תרופות אנטי-פסיכוטיות?

נכון, אי אפשר לנהל איתם דיון על עצם העובדה שהם חולים.

חשבת שאני נאור יותר? ובכן, צדקת.

יש בשבת 39 סוגי מלאכות אסורות. אחת מהן היא "מחתך" והגדר שלה הוא לחתוך דבר על פי מידה. בדרך כלל כשחותכים דבר על פי סימון זה ניקרא מידה. לכן לחתוך לפי הסימון הוא אסור, אבל לחתוך סתם זה מותר, כי אין כאן מידה.

LOLOLOLOL.... בשבת אסור לחתוך לפי הסימון, אבל לחתוך סתם זה מותר. JESUS FUCKING CHRIST, איך אתה לא תולה את עצמך מרוב ייאוש?

פורסם

6000 שנה אינו דבר החלטי.. זה מספר שסופרים ממקרה אדם הראשון. אבל זה כבר נושאים אחרים לגמרי.

אז לגבי מה שציינת אם התורה אמת אז כל מה שמצויין בה אמת -אכן יש בורא ותוכנית לאדם-זאת אומרת האדם לא סתם נולד ומת בלי תכלית.

כל יהודי חייב במצוות גם אם הוא לא רוצה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%94

פורסם

LOLOLOLOL.... בשבת אסור לחתוך לפי הסימון, אבל לחתוך סתם זה מותר. JESUS FUCKING CHRIST, איך אתה לא תולה את עצמך מרוב ייאוש?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!

האמת שזאת פעם ראשונה שאני שומע את השטות על הסימון, תמיד ידעתי שאסור לחתוך נייר טואלט אבל לא ידעתי שזה בגלל הסימון....

אז אני לא מבין, מה הבעיה לחתוך את הנייר באמצע הריבוע, לא על הסימון?

פורסם

פשוט מפילים את עצמם בפח. אסור בסימון כיוון דין של 'מחתך' אחת המאלכות האסורות במשכן שהיו חותכים על פי סימון. ברגע שאתה חותך ללא סימון אין בכך שום יצירה שהתורה אסרה .

פורסם

ויק.

הבעיה היא לא התבטאותך על החרדים אלא התבטאויותיך בכלל.

למיטב ידיעתי, אם מישהו היה מתבטא כך על ערבים, מזמן היו עוצרים אותו.

אני מתבטא באופן הזה גם לגבי אותם ערבים שרוצים להרוס את המדינה - קרי, רובם. וגם לגבי שמאלנים קיצונים. בין השאר כאן בפורום, ולא פעם. מעניין, עדיין לא עצרו אותי.

פורסם
ברגע שאתה חותך ללא סימון אין בכך שום יצירה שהתורה אסרה .

זה (לא) ברור לך שבכל פעם שאתה חוזר על זה, זה רק הופך את זה לעוד יותר מגוחך?

פורסם

יפה מאד, מחלה מיוחדת מאד המצאת כאן. אולי תזכה לקבל עליה פרס נובל לרפואה. :lol: :lol:

LOLOLOLOL הוא לא מבין שיש הבדל בין לחתוך לפי סימון שזה חשוב יותר מלחתוך סתם.... השוואה בין מצבים... פייל

יאיר1, תודה

אני לא עוקב אחרי כל החברים כאן מי קיצוני יותר ומי פחות, אם היתי שם לב לא היתי טורח....

רוני, כן עכשיו ראיתי את כל ההודעה שלך, קודם שמתי לב רק לחלק.

ואני כמובן לא מטריד אף אחד בפרטיי, רק הנחתי שאם יש בן אדם שרוצה לשמוע תשובות בלי שמישהו מהצד טוען לו שהוא חולה נפש\בגללו העולם נחרב זה יהיה נח לו יותר אז הצעתי שהוא יפנה. בכל מיקרה ראיתי שזה לא רלוונטי בכלל לאימורטל כך שאין על מה לדבר.

מילפורד. כמו שאמרתי הבעיה זה לחתוך לפי מידה. אם אתה חותך סתם בלי לשים לב זה לא לפי מידה. אם אתה חותך לפי סימון זה לפי מידה, אם אתה חותך בלי סימון אבל מקפיד על המידה שיוצאת לך זה גם לפי מידה. ההיגיון הפשוט שמאחרי זה הוא שאם אכפת לי מאיך החיתוך יוצא (כלומר לפי מידה מסוימת) הוא חשוב יותר, ואם אני חותך סתם זה מראה שלא אכפת לי מהחיתוך. זה הכלל ילדים. מפה תחשבנו לבד. 4 טרולים בדיון אחד זה כבר גדול עלי ::)

פורסם

ALÞћA

לא. שכן עושים בדיוק מה שהתורה אסרה. אם דברים פשוטים כאלה אינך מבין אז..

האם להרים ארגז מותר או אסור? האם בכלל ללכת זה מלאכה? מסתכלים בתורה מה הפרטים וכך יודעים :kopfpatsch:

אגב זה מותר זה לא בגדר מלאכת יצירה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%22%D7%98_%D7%90%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%9B%D7%94

פורסם

אז עכשיו שאני יהודי גזעי עם תעודות, יש לי אישור מהרבנות, אני הולך להכין נייר טואלט לשבת ...

חומצה ורוני, יש לי שאלה רצינית אליכם:

הגוף שלי הוא הרכוש שלי, וגם הנשמה שלי, מושכרת עד להודעה חדשה.

כשאני עובר מן העולם, כל תחיית המתים הזאת, לפי מה שהבנתי, הנשמות יחזרו לחיים, לא הגוף שנרקב אחרי חודשיים ולא נשאר ממנו כלום.

למה אני, בתור הבעלים של עצמי, לא יכול לדאוג שאחרי שאתפגר, יעלו אותי באש, וישימו בתוך פחית חמוצים, למקרה שהנשמה שלי תחליט לחזור ושיהיה לה לאן לחזור.

למה אי אפשר לשרוף גופות בארץ ?

למה אני צריך לשלם לעיריות 20 אלף שקל במקרה הטוב תמורת 2 מטר רבוע כדי להרקב בתוכם ?

למה לא לקבל את זה, ובמקום שאנשים יטוסו לשוויץ, או כל מקום אחר באירופה שתמורת 5 אלף יורו ידאג שהקרובים שלך יקבלו אותך בתוך שקית הרמטית, למה שהכסף הזה לא ילך לחברת קדישא, ולעיריות בארץ ?

לא אומר שקדישא צריכים לעשות את זה, אבל הם כן צריכים להפסיק לשרוף מוסדות שמוכנים לעשות את זה.

פורסם

כי אתה חי במדינה יהודית דמוקרטית. אכלת אותה :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים