עבור לתוכן

לקנות מחנות בארה"ב דרך פייפל

Featured Replies

פורסם

יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?

פורסם

תלוי במדיניות החנות.

paypal לא תאפשר לך להגדיר כתובת אמריקאית אלא אם תפתח חשבון אמריקאי.

אם החנות שולחת רק לכתובת של paypal, אתה בבעיה.

אבל אם היא מוכנה שתיתן כתובת אחרת למשלוח, שלא קשורה לpaypal - אין בעיה.

eBay למשל לא מחייבים אותך לשלוח רק לכתובת של paypal ויצא לי כמה פעמים לשלוח מוצרים לכתובת של קרובים בארה"ב. כנ"ל amazon - אתה יכול להגדיר כמה כתובות משלוח שאתה רוצה, לא משנה מה כתובת החיוב של כרטיס האשראי שבאמצעותו תשלם.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי newegg? למישהו היה נסיון איתם?

פורסם

היות ונסיתי אני רוצה מעט להרחיב בנושא.

1. גם אם תפתח חשבון אמריקאי ב-PAYPAL זה עלול להיות בעייתי עבורך היות ולא ניתון להגדיר את כתובת המשלוח לשם משפחה שונה (ייתכן גם שם פרטי שונה אולם איני בטוחה בכך) השונה מזה המופיע על כרטיס האשראי. בקשר למדינה כבר איני יודעת היות ונעצרתי בשלב זה.

2. לגבי EBAY יש מוכרים שיסכימו לשלוח לשם וכתובת שונה מאילו המופיעים בחשבון ה-PAY-PAL ויש כאלה שבשום אופן לא.לכן אפילו אם תפתח חשבון EBAY אחר או תוסיף לשלך כתובת אמריקאית, עדיין כדאי לברר ראשית עם המוכרים.

3. באשר ל- NEWEGG אם אני זוכרת נכון קראתי שהם ממש בעייתים כך שסביר להניח שדרך חשבון ה-PAYPAL שלך יהיה לך קשה ואולי אף בלתי אפשרי לקנות מהם.

נסה לבדוק אופציה דרך אמזון צ'קאווט או אפילו גוגל צ'קאווט.

4. כמון ש- וQttP ציין אמזון נוחים בהרבה מבחינה זו. שם ניתן להגדיר מעבר לשם והכתובת הראשיים שלך - גם מספר כתובות שונות (כולל שם שונה) בארה"ב ולשלוח אליהם. בגדול, מומלץ לקנות דרכם.

אשמח אם תעדכן במה שגילית ועשית בין אם הצלחת או לא.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים