עבור לתוכן

כמה "כיף " להתחיל את היום עם חולדות (כולל סירטון )

Featured Replies

פורסם

אף אחד לא אמר לא להרוג את החולדה. הטענות הן לאופן בו היא סובלת המון עד המוות בלי יכולת לזוז במלכודת הדבק.

זה לא נשמע הרבה יותר טוב :-\

• תגובות 256
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
אף אחד לא אמר לא להרוג את החולדה. הטענות הן לאופן בו היא סובלת המון עד המוות בלי יכולת לזוז במלכודת הדבק.

הן ניתפסות שאנחנו יושנים

חולדות שפולשות לבתים בדרך כלל מגיעות בלילה כי הן פוחדות מבני אדם

זה לא שאנחנו משאירים אותם ככה הרבה זמן אחרי שאנחנו רואים אותן

פורסם

אני חושב שתחילה צריך לדאוג שלא להרוג (כל חיה) ולשחרר (אצל השכן -אני צוחק) .. רק במקרים שממש מפריעים ופוגעים בך ניתן להשתמש ברעלים וכדו'..

לא הייתי רוצה שחולדה גדולה תקפוץ עלי ..מעדיף כל חיה קטנה ,רק לא זה :silly: .

פורסם

תגיד קרירין, הקריוקי המזרחי בקולי קולות שמשמיעים שם כמעט כל לילה לא משגע אותכם יותר?

וואלה אני הייתי משתגע אם הייתי גר בבניינים האלו.

אני רק רץ ליד בוייצמן ישר אני שומע את הזבל הזה שר שירי דיכאון על פול ווליום. :bash:

פורסם
  • מחבר

[quote

תגיד קרירין, הקריוקי המזרחי בקולי קולות שמשמיעים שם כמעט כל לילה לא משגע אותכם יותר?

וואלה אני הייתי משתגע אם הייתי גר בבניינים האלו.]

לידי אין שום קריוקי מיזרחי

אבל כן שכונה מסריחה

פורסם

אני חושב שתחילה צריך לדאוג שלא להרוג (כל חיה) ולשחרר (אצל השכן -אני צוחק) .. רק במקרים שממש מפריעים ופוגעים בך ניתן להשתמש ברעלים וכדו'..

לא הייתי רוצה שחולדה גדולה תקפוץ עלי ..מעדיף כל חיה קטנה ,רק לא זה :silly: .

חולדות מעבירות מחלות, טפילים ומביאות עמן מזיקים אחרים.
פורסם

^מה רצית להגיד בזה?

ציטוט

רק במקרים שממש מפריעים ופוגעים בך(עריכה: גם באחרים) ניתן להשתמש ברעלים וכדו'.

קח את הנאמר לכתחילה על כל חיה תחת אותה קטגוריה.

פורסם

אף אחד לא הביא פיתרון מה אפשר לעשות כשתופסים חולדה במלכודת של כלוב, חוץ מלהטביע אותם- שזה אגב מחריד כי החולדה מתחילה לנשוך את הכלוב.

במקרה של המלכודת דבק אפשר פשוט להכניס את החולדה לשקית ולתת כמה דריכות מדויקות כדי להרוג.

פורסם

מניסיון רב בנושא החולדות ושות', יש 2 דרכים מקובלות להרוג אותן בצורה הטובה ביותר והומנית.

הדרך ראשונה נקראת Victor Rat Trap.

VIctor_HOldfast_Rat_Trap_M326.jpg

הדרך השניה נקראת Trapper T-Rex Rat Trap.

508_trapper_t_rex.png

אני משתמש בשניה, אף פעם לא אכזבה אותי (תפסתי איתה מעל ל- 15 חולדות/עכברושים). לשים לב יש לשתיהן יש דגם לחולדות/עכברושים ודגם קטן יותר לעכברים. המלכודת פשוט שוברת להם את המפרקת והם מתים מיד.

פורסם

אין מלכודת שיכולה לשמור עליהם בחיים שאפשר יהיה לשחרר אותם בחוץ?

(בכ"ז אני חושב שזה יותר קשה להרוג יצור יונק מאשר מקק/זבוב או מה שזה לא יהיה.)

פורסם

^ יש מלכודות שהן מעיין כלוב עם דלת שנסגרת במידה והמכרסם נכנס.

מלכודת דבק זה לא פיתרון מאוד הומאני... אלא אם כן אתה עוטה כפפות עבות ומשחרר אותן רחוק. פשוט קשה לחשוב על דרך הומאנית להרוג אותן אח"כ... או לפחות כזאת בלי קונוטציות שואתיות.

דרך אגב, אם לוכדים ורוצים לשחרר, חובה לעטות כפפות עבות ולבוא עם העכבר במגע כמה שפחות. אם הוא נושך אתכם, תהיו חייבים ללכת להתחסן נגד כלבת (חיסון כל יום במשך שבועיים :-X ). לא תוכלו לחפף את זה. כלבת היא מחלה עם 100% תמותה מרגע הופעת הסימפטומים.

פורסם

(חיסון כל יום במשך שבועיים :-X ).

ויקיפדיה טוענת שאתה לא מעודכן..

חיסון הכלבת "השתדרג" במהלך השנים, עוד לפני כ-20 שנה בברית המועצות. החיסון התבצע בעזרת מספר רב (~20) של זריקות אל תוך בטן החולה. כיום, לעומת זאת, קיימים שני סוגי חיסון: הסביל אותו יש לתת מיד עם הנשיכה, וחיסון שני, פעיל, אחרי כ 10 ימים ושוב במרווחי זמן קבועים.

אבל כן, מחלה דיי מבאסת.

פורסם

מוזר...

שכן שלי ננשך על ידי עכבר השנה, ושבועיים נסע כל יום לעכו בשביל לעבור את הפרוצדורה שתיארתי...

עדיין, לא כיף גדול לחטוף כלבת. תשמרו על עצמכם טוב. אם חיה נשכה אתכם, אל תחפפו. טוסו לרופא!

פורסם

הטיפול בכלבת מתבצע רק בשלב הדגירה. ברגע שאתה כבר חולה במחלה, אין תרופה. מתים תוך שבוע-כשרה ימים.

ככל שאתה ננשך באיזורים פריפריאלים יותר (כפות ידיים, רגליים) כך יקח יותר זמן עד שיתחיל שלב הדגירה.

החיסונים אכן ניתנים היום בסדרה של כמה חיסונים - ביום הראשון, שלישי, שביעי, ארבע עשרה ועשרים ואחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים