פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר יש אפשרות לפתוח יוזר ולאסור עליו להפעיל תוכנות אלא רק תוכנות שאני מאשר לו?
פורסם 2012 ביולי 513 שנים כמובן:http://www.howtogeek.com/howto/8739/restrict-users-to-run-only-specified-programs-in-windows-7/שים לב שאתה יכול שם לאפשר לו להריץ כל תוכנה פרט לתוכנות מסויימות, או להיפך - לאסור עליו להריץ כל תוכנה פרט לתוכנות מסויימות.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר וואי אתה מלך עכשיו רק עוד דבר אחדאת התוספים של גוגל כרום גם צריך לאשר או שמספיק לאשר את גוגל כרום?עריכה:אני לא מצליח למצוא את הדבר הזה שצריך להיכנס אליו (gpedit.msc) לא בחיפוש ולא במיקום שהוא אמור לביות בו יש לי רק gpedit.dll
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אני לא כל כך מכיר איך עובדים התוספים, אבל אני מניח שהם לא אפליקציות עצמאיות, אלא פשוט ספריות או סקריפטים שרצים כחלק מכרום, ולכן לא צריך לאשר אותם בנפרד.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר מסתבר שהשיטה הזאת עובדת רק בגירסאות היותר מתקדמות מhome premium ולי יש home preimum יש איזה דרך לעשות את זה במערכת הזו?עריכה:מסתבר שאח המפגר שלי למד לעשות שחזור מערכת יש דרך לבטל לו את האפשרות לעשות את זה ?
פורסם 2012 ביולי 513 שנים לקשור לו את הידיים? באמת נראה לי כאן שהדרך הכי טובה להתמודד עם הבעיה היא פשוט לא לתת לו לגעת במחשב, וזהו.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר חחחחח תאמין לי שגם אני חושב ככה אבל לא נראה לי שבמקרה הזה האופציה הזאת קיימת אז יש לי רעיוןאני יפתח משתמש חדש שיראה כמו הקודם בדיוק וככה הוא לא יוכל לעשות שחזור מערכת והאתר שממנו מורידים את המשחק הזה חסום ככה שהוא לא יוכל להורידעכשיו הבעיה שלי היא רק איך אני עושה שזה יכנס אוטומתית למשתמש שאני פותח בהפעלת המחשב?
פורסם 2012 ביולי 513 שנים אם זה הגיע למצב שאתה חוסם אותו והוא מזהה את מקור החסימה ומבטל אותה - הפיתרון היחיד שנשאר הוא פשוט להרביץ לו.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים תבטל את נקודת השחזור.תנעל את המערכת עם סיסמא.תתקין לינוקס.תתחבר לאינטרנט רימון.תן לו לעבוד על sandbox.
פורסם 2012 ביולי 513 שנים מחבר אם זה הגיע למצב שאתה חוסם אותו והוא מזהה את מקור החסימה ומבטל אותה - הפיתרון היחיד שנשאר הוא פשוט להרביץ לו. הוא לא מזהה שאני חוסם אותו הוא פשוט קולט שזה שהאתר לא עובד זה לא משהו נורמאלי אז הוא משחזר ואיך זה עובד הקטע עם ביטול הנקודת שיחזור? השיחזור לא קורה מתאריך מסוים? ושוב אני שואל יש דרך לפתוח משתמש ולגרום למחשב להיכנס לשמתמש הזה אוטמתית בהפעלת המשחב?
פורסם 2012 ביולי 613 שנים מחבר אוקי מחקתי לו את נקודות השיחזור ויצרתי אחת חדשה אחרי שכבר שיניתי את קובץ הhost שיחסום את האתר של המשחק עכשיו אני רק מקווה שהוא לא ימצא שרת חדש להורידתודה לכולם D:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.