עבור לתוכן

ביטול היכולת להוריד מאתר מסויים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לפתוח יוזר ולאסור עליו להפעיל תוכנות אלא רק תוכנות שאני מאשר לו?

פורסם
  • מחבר

וואי אתה מלך עכשיו רק עוד דבר אחד

את התוספים של גוגל כרום גם צריך לאשר או שמספיק לאשר את גוגל כרום?

עריכה:אני לא מצליח למצוא את הדבר הזה שצריך להיכנס אליו (

gpedit.msc) לא בחיפוש ולא במיקום שהוא אמור לביות בו יש לי רק

gpedit.dll

פורסם

אני לא כל כך מכיר איך עובדים התוספים, אבל אני מניח שהם לא אפליקציות עצמאיות, אלא פשוט ספריות או סקריפטים שרצים כחלק מכרום, ולכן לא צריך לאשר אותם בנפרד.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שהשיטה הזאת עובדת רק בגירסאות היותר מתקדמות מhome premium ולי יש home preimum יש איזה דרך לעשות את זה במערכת הזו?

עריכה:

מסתבר שאח המפגר שלי למד לעשות שחזור מערכת יש דרך לבטל לו את האפשרות לעשות את זה ?

פורסם

לקשור לו את הידיים? באמת נראה לי כאן שהדרך הכי טובה להתמודד עם הבעיה היא פשוט לא לתת לו לגעת במחשב, וזהו.

פורסם
  • מחבר

חחחחח תאמין לי שגם אני חושב ככה אבל לא נראה לי שבמקרה הזה האופציה הזאת קיימת אז יש לי רעיון

אני יפתח משתמש חדש שיראה כמו הקודם בדיוק וככה הוא לא יוכל לעשות שחזור מערכת והאתר שממנו מורידים את המשחק הזה חסום ככה שהוא לא יוכל להוריד

עכשיו הבעיה שלי היא רק איך אני עושה שזה יכנס אוטומתית למשתמש שאני פותח בהפעלת המחשב?

פורסם

אם זה הגיע למצב שאתה חוסם אותו והוא מזהה את מקור החסימה ומבטל אותה - הפיתרון היחיד שנשאר הוא פשוט להרביץ לו.

פורסם

תבטל את נקודת השחזור.

תנעל את המערכת עם סיסמא.

תתקין לינוקס.

תתחבר לאינטרנט רימון.

תן לו לעבוד על sandbox.

פורסם
  • מחבר

אם זה הגיע למצב שאתה חוסם אותו והוא מזהה את מקור החסימה ומבטל אותה - הפיתרון היחיד שנשאר הוא פשוט להרביץ לו.

הוא לא מזהה שאני חוסם אותו הוא פשוט קולט שזה שהאתר לא עובד זה לא משהו נורמאלי אז הוא משחזר xD

ואיך זה עובד הקטע עם ביטול הנקודת שיחזור? השיחזור לא קורה מתאריך מסוים?

ושוב אני שואל יש דרך לפתוח משתמש ולגרום למחשב להיכנס לשמתמש הזה אוטמתית בהפעלת המשחב?

פורסם
  • מחבר

אוקי מחקתי לו את נקודות השיחזור ויצרתי אחת חדשה אחרי שכבר שיניתי את קובץ הhost שיחסום את האתר של המשחק עכשיו אני רק מקווה שהוא לא ימצא שרת חדש להוריד

תודה לכולם D:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים