עבור לתוכן

אני מדמיין את מחירי השכירות?

Featured Replies

פורסם

בכל תחום, כולל הייטק :)

חיפה ויקנעם הן מרכזי הייטק עם נציגויות של עשרות חברות מקומיות ובינלאומיות (גוגל, אינטל, מייקרוסופט, אלביט, פיליפס ואני יכול להמשיך). בנוסף, במרחק של לא גדול יש לך את טירת הכרמל ומגדל העמק עם מרכז הייטק לא קטן (אלפי עובדים), מרכזי המו"פ והמפעלים של רפאל (שני מרכזי ענק שמעסיקים אלפי מהנדסים מכל התחומים, אחד ליד כרמיאל ואחד בין עכו לחיפה), בכרמיאל, וגם בכל מיני יישובים אחרים בצפון (קריית שמונה למשל).

בכל המפעלים ומרכזי המו"פ האלה יש עשרות אלפי מהנדסים והנדסאים. אם משהו לא חסר באזור הצפון זה עבודה בהייטק.

• תגובות 182
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

lev-27:

השאלה שאותי מעניינת היא מה בסוף יהיה יותר נמוך:

המחיר הכולל על אחזקת רכב + דירה + דלק כשאתה נוסע מאריאל למקום העבודה שלך (לא יודע איפה הוא)

או

המחיר הכולל על אחזקת רכב + דירה + דלק כשאתה גר בישוב סביב ת"א (רמת גן / חולון נגיד) למקום העבודה שלך.

אני לא בטוח שחלופה מספר 1 תצא זולה יותר, אלא אם כן זה פ"ת או משהו.

פורסם

אתה מפספס את הנקודה.

חלופה מספר 1 לא צריכה להיות זולה יותר - היא צריכה להיות דומה במחיר לחלופה 2.

ברגע שהמחיר דומה, אבל התמורה גבוהה יותר (איכות חיים טובה יותר) - זה משתלם יותר.

פורסם

איכות חיים טובה יותר לא מתבטאת רק בבית גדול/משופץ יותר

כשמודדים את המרחק צריך גם לשקלל זמן

הפנאי שלנו הוא דבר יקר

אפשר לגור רבע שעה מהעבודה (בהנחה שהיא במרכז)

ואפשר לגור שעה ורבע מהעבודה (אריאל בשעות הבוקר ואחה"צ לת"א טחזרה במקרה הטוב יהיה אפילו קצת יותר מזה)

פורסם

איכות חיים טובה יותר לא מתבטאת רק בבית גדול/משופץ יותר

כשמודדים את המרחק צריך גם לשקלל זמן

הפנאי שלנו הוא דבר יקר

אפשר לגור רבע שעה מהעבודה (בהנחה שהיא במרכז)

מסכים איתך.

ואפשר גם לגור רבע שעה מהעבודה כשהיא לא במרכז. :)

פורסם

ואפשר לבזבז שעה נסיעה במקום שעה לחפש חנייה ;)

פורסם

מסכים איתך.

ואפשר גם לגור רבע שעה מהעבודה כשהיא לא במרכז. :)

תלוי במקצוע שלך

אצלי למשל, יש משמעותית פחות אופציות ככל שמתרחקים מהמרכז

פורסם

וכמה זמן לוקח לך למצוא חניה כשאתה חוזר הביתה?

ואם אתה גר בת"א ויש לך גם חניה פרטית - כמה אתה משלם על התענוג?

פורסם

דו"ג, הפתרון האולטימטיבי :cool2:

אפשר לגור רחוק באיכות חיים, לא מבזבז זמן בפקקים, לא מבזבז זמן בחיפוש חניה. :smile1:

פורסם

וכמה זמן לוקח לך למצוא חניה כשאתה חוזר הביתה?

ואם אתה גר בת"א ויש לך גם חניה פרטית - כמה אתה משלם על התענוג?

אני גר בגבעתיים

משלם הרבה ומקבל הרבה בתמורה :)

פורסם

איכות חיים היא לא רק בית גדול עם גינה וכלב. יש כאלה שעבורם איכות חיים היא פאב מתחת לבית ואפשרויות מגוונות למסיבות במרחק הליכה.

אני מעולם לא הבנתי למה צריך בית גדול. אני לא משחק כדורגל בתוך הבית. מבחינת "טיפוח" של הבית - זה אכן חשוב.

וכמו שציינו פה - לדעתי לבלות שעה על הכביש, במיוחד כשאתה נוהג, זה עניין שמוריד משמעותית את "איכות החיים"

פורסם

בבית גדול אנחנו לא מתכוונים לאחוזות מבורלי הילס. קשה וצפוף למשפחה לחיות בדירה של 60 מטר - בית גדול אומר מטבח מרווח שנותן מרחב

עבודה, סלון שמאפשר אירוח, חדרי שינה שניתן למקם בהם ארון, שולחן כתיבה, מיטה זוגית ועוד יהיה מרחב תמרון, לפחות שני תאי שירותים,

מחסן, חדר משק...

אלה דברים חשובים מאוד שתורמים לאיכות החיים, לא מאפשרים לשחק בבית סטנגה.

פורסם

טוב, על זה אין לי מה להגיד. ברור שזה תורם. :nixweiss::lol:

פורסם

^ לא ידוע מה מצחיק במה שהוא כתב :nixweiss: ... . :facepalm:

תרצה או לא תרצה זה משפר את איכות החיים.

כן ...כמה אתה מכיר אנשים בוגרים בעלי משפחה שהעדיפות הראשונה זה פאב מתחת לבית .. .עוד אחד :facepalm: ..או בית קולנוע לצפיה בAvatar :hi:

פורסם

איכות חיים היא לא רק בית גדול עם גינה וכלב. יש כאלה שעבורם איכות חיים היא פאב מתחת לבית ואפשרויות מגוונות למסיבות במרחק הליכה.

אני מעולם לא הבנתי למה צריך בית גדול. אני לא משחק כדורגל בתוך הבית. מבחינת "טיפוח" של הבית - זה אכן חשוב.

אתה רווק - ברור שבשבילך איכות חיים זה פאבים ומסיבות ליד הבית. לאנשים עם ילדים - בית גדול וגינה אלה דברים חשובים יותר. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים