עבור לתוכן

מה יותר כבד קילו מסמרים או קילו נוצות?

Featured Replies

פורסם

מה שהיא אומרת נכון, רק שהדוגמא שלה מפגרת לחלוטין וכמובן גם לא נכונה.

אבל עזבו מעבל לים יש יותר בידור.

הנה הגרסה המקוצרת, אבל אני ממליץ למי שלא מכיר את הסיפור ויש זמן לעבור על הגרסה המלאה כולל השתלשלות הארועים.

הגרסה המלאה. למעלה יש timeline.

http://verizonmath.blogspot.co.il/2007/08/original-recording-of-verizon-customer.html

• תגובות 45
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת?

אם הדייאטסו והב.מ.ו נוסעים מעצירה מלאה ומעלים עד 100 ק"מ ושומרים על אותה מהירות. הב.מ.ו תגיע יותר מהר ליעד.

היא מאיצה יותר מהר לכן היא תגיע למהירות המקסימלית יותר מהר ומשם היא תשמור על אותה מהירות ועל רווח, נראה לי לזה הבחורה התכוונה

פורסם

האמת?

אם הדייאטסו והב.מ.ו נוסעים מעצירה מלאה ומעלים עד 100 ק"מ ושומרים על אותה מהירות. הב.מ.ו תגיע יותר מהר ליעד.

היא מאיצה יותר מהר לכן היא תגיע למהירות המקסימלית יותר מהר ומשם היא תשמור על אותה מהירות ועל רווח, נראה לי לזה הבחורה התכוונה

לא נראה שהיא עד כדי כך חכמה כדי לחשוב עד זה ככה

או בכלל לחשוב על מה שהיא הולכת להגיד שנייה לפני שהיא אומרת את זה!

פורסם

אף אחד לא מחשב מגהביט לשנייה בריבוע :D

פורסם

חחח הרגה אותי הבחורה הזו.

לגבי המכוניות יכול ליהיות שהיא צדקה כי המכוניות מתחילה מ 0 ומגיעה ל 100 אז המכונית שמגיעה יותר מהר ל 100 תגיע ראשונה.

פורסם

שוחחתי לפני כמה ימים עם נציגה טלפונית של הוטמובייל. לדעתי ייתכן בהחלט שהיתה זו אחותה התאומה של הבחורה בסרטון. אבל ייתכן מאוד שהתאומה החכמה פחות.

פורסם

נחמד

שבוע טוב

פורסם

הבחורה הזאת עבדה בשיחות ארוטיות, החליטה לעשות משהו מועיל עם עצמה ועברה לתמוך בנטויז'ן

פורסם

אני מאמין שהיא התכוונה שבמוו תגיע מהר יותר ל100 מדייהטסו, סך הכל היא לא הביעה את עצמה כמו שצריך.

פורסם

הבחורה אומנם מטומטמת, אבל מי שיורד עליה - יותר.

100 קמש של BMW זה באמת לא כמו 100 קמש של דייהטסו.. ה-BMW מאיצה מהר יותר, מגיבה מהר יותר, יש לה תאוצות ביניים מהירות יותר, היא לא מוציאה עשן מהאגזוז ולא נתקעת כל כמה ימים בצד הכביש עם עשן שיוצא מתחת למכסה המנוע, וכו'...

אז כן, ההסבר היה קצת מפגר והדוגמה של המהירות בקמ"ש קצת שיחקה לידיים של הלקוח ההוא, אבל בגדול בוודאי שיש הבדל בין "10 מגה של חברה X ל-10 מגה של חברה Y". זאת בסך הכל מגבלה שיווקית של המהירות המקסימלית, אבל אין לזה שום קשר למהירות בפועל בסופו של דבר. לא למהירות המקסימלית שתתקבל בפועל ובעיקר (!) לא למהירויות הביניים. לפינגים, לזמן התגובה, למערכות ה-caching של הספקית וליעילות שלהם, לעומסים ול-traffic shaping שמופעל בעקבותיהם, וכו' וכו'.

קיצור, היא יצאה סתומה פחד, אבל הלקוח ההוא סתם מנסה לצאת חכמולוג ובפועל יוצא דבע.

פורסם

האמת שאלו שמצדיקים אותה נראים בעיני יותר מוזרים...

כבר אפשר להוציא ספר עם פירושים לכל מה שהיא התכוונה עם כל הדברים שאמרו פה

לדעתי פשוט אין להם שום מושג איך ראש של כמעט כל אישה בעולם עובד...

פורסם

כן..ולך יש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים