עבור לתוכן

החל מגרסה 5.10.0.114, סקייפ החלה להציג פרסומות מעצבנות בלי רצוני

Featured Replies

פורסם

עדכני כרגע את סקייפ לגרסה 5.10.0.114, וכרגע היא מציגה פרסומות בעמוד הבית שלה גם כאשר אינני מבקש זאת.

האם יש אנשים אחרים שנתקלו בתופעה המעצבנת הזו?

האם יש כבר תוכנות חילופיות של VoIP לסקייפ, שמסוגלות להשתמש בפרוטוקול התקשורת של סקייפ כדי להתקשר אל משתמשי סקייפ ואשר יכולות להשתמש בחשבון של סקייפ, כדי לקיים שיחות?

פורסם

סקייפ נהיית גרועה יותר עם כל גרסה.

תוריד את 3.8 האחרונה מoldapps.com ותבטל את העדכונים האוטומטיים (בגרסה 3.8 עוד אפשר לעשות זאת). :)

פורסם
  • מחבר

הורדתי את גרסה 3.8.0.188, וההתקנה רושמת שיש בעיית תאימות עם חלונות 7.

האם יש תוכנות חילופיות לסקייפ שמסוגלות להשתמש בחשבונות סקייפ וכן בפרוטוקול התקשורת של סקייפ?

קראתי בגוגל, כי היו מספר מקרים של הצלחות בהינדוס לאחור (פיענוח) של הפרוטוקול של סקייפ.

פורסם

זה עדיין אמור לעבוד. אצלי אני חושב שהבעייה היחידה הייתה שהסמל של סקייפ היה כל הזמן תקוע בשורת המשימות, וזה נפתר כששיניתי שהתוכנה תרוץ בתאימות במצב תאימות לויסטה.

הבנתי שחלק כן נתקלו בבעיות, אך בכל מקרה שווה לנסות.

פורסם

לרדת גרסה ל 5.0.0.156

[list type=decimal]

[*]להסיר את סקייפ

[*]להתקין גרסא 5.0.0.156 מפה

[*]במידה ומופיע חלון לעדכן, פשוט ללחוץ X ואח"כ OK

פורסם
  • מחבר

סקייפ מסרב לאפשר לי לשנמך אותו.

אאלץ כנראה להסיר אותו לגמרי ולהתקין את הגרסה שהביאו לי מחדש.

IL200: האם בגרסה שהבאת לי, אין פרסומות?

פורסם

אז מה יהיה בעתיד כשנרצה תיקון באגים וללא פרסומות?

:'(

פורסם
  • מחבר

למה לא כופים על מיקרוסופט לחשוף את פורטוקול התקשורת של סקייפ, להפוך אותו לפרוטוקול סטנדרטי ולאפשר לתוכנות חילופיות להשתמש בו?

קראתי על מקרים בגוגל, שבהם הצליחו לבצע הינדוס לאחור (פיענוח) של פרוטוקול התקשורת של סקייפ, אך אף על פי כן, הפרוטוקול היה ונשאר חסוי.

מה שקורה פה, זה כמו מה שקרה עם אינטרנט אקספלורר וחלונות 98! הם רוצים להיות מונופול בתחום, וצריך למנוע מהם את זה.

אם אני לא טועה, במידה וגוגל היו קונים את סקייפ, המצב היה פה אחרת, מאחר וגוגל מייצרים גם תוכנות בקוד פתוח (הדפדפן כרום).

פורסם

הנבזיות של סקייפ התחילה הרבה לפני מכירתה למיקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

היי!!! בקישור הזה שמצאתי בגוגל, מסבירים באופן פשוט ביותר איך להסיר פרסומות ובאנרים מסקייפ. הסקייפ שלי מוגדר על פי ההוראות בלינק, ועדיין מופיעות פרסומות.

נראה לי, שהם נטרלו את האופציה של "הצג הודעות אודות: מבצעים". האופציה פשוט מופיעה, אך לא עושה דבר כיום, לעומת פעם!

פורסם

מעקב

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים