עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

• תגובות 1.7k
  • צפיות 443.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככה שלי נראה ד"א, ממש לא מכוער

פורסם

כי רק בסנס הורידו את ה notification toolbar המובנה של ICS לטובת כפתור ה settings.

אני רואה אתה מקוסטם הייטב אה? :hat:

אוי זה מכוער, עדיף פשוט להיות עם CyanogenMod...

אתה משווה את כל התהליך של פתיחת המכשיר והתקנת רום חדש לעומת התקנה של אפליקציה?

בכל מקרה אני אוהב את הסנס 4 ועל one s היא פשוט מעולה אז אני מעדיף ככה.

פורסם

אור, גם אני על One S. ממליץ על ViperOneS (רום).

פורסם

למה דווקא לבעלי סנס 4?

אני אישית אוהב את Notification Toggle

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=en

ממש אהבתי את הNotification Toggle, תודה על ההמלצה!

זה יותר יפה מזה של הCM כבר עם האייקונים המקוריים (אני לא יתאמץ לשנות אותם)

זה משהו שהיה טיפה חסר לי ברום המקורי (GALAXY NEXUS)

זה גם כולל מד סוללה באחוזים לSTATUS BAR ומחליף את הTORCH LITE המיותרת..

---

המלצה שלי: לאנצ'ר APEX - נראה בול כמו המקורי של אנדרואיד 4.x, רק שכולל את האופציות שיש בCM 9.

עם הNotification Toggle וAPEX הופכים כל מכשיר עם רום מקורי למכשיר שזהה לCM 9, בלי לעשות אפילו ROOT.

פורסם

ניסיתי את ה notification toggle ולא אהבתי. אמנם יש אפשרות לדחוס יותר אייקונים אבל חוץ מזה האפליקציה פחות טובה וגם היא משאירה לך את האייקון המעצבן שלה למעלה

פורסם

בהגדרות שלה אפשר להפוך את האייקון למד סוללה עם אחוזים (עוד משהו שחסר ברומים מקוריים) ואפשר גם לעשות את האייקון בלתי נראה כזה..

פורסם

אז זהו שהאחוזים תמיד באים בנוסף לאייקון הלא קשור ואם עושים בלתי נראה אין גם אחוזים.

לפחות אצלי זה ככה

פורסם

אצלי האחוזים זה האייקון היחיד שמה

פורסם

ממה שראיתי, אם מגדירים שתי שורות notification, מקבלים שני אייקונים. אולי זו הבעיה?

פורסם

יאפ

פורסם

1. מישהו מכיר אפליקציה שנותנת התראות סטייל אייפון כשמתקבלת הודעה/מייל וכו'? הדגש הוא על סטייל אייפון (זה בערך הדבר היחיד שאני אוהב שם)

2. מישהו שמע על Go Back-up pro מבית היוצר של "GO שקרכלשהו"? נראת קלה מאוד לשימוש ובגרסאת הפרימיום היא עולה 20 שקלים. נראית לי הרבה יותר קלה לשימוש מאשר טיטניום וגם קצת יותר זולה

פורסם

יש גם גירסה חינמית שלה, (Go backup) שמגבה ומשחזרת הכל בלחיצת כפתור. (דורש Root).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים